Gå til innhold

PC-reparatør saksøker Twitter for en halv milliard dollar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Roffee skrev (4 timer siden):

Ikke nødvendigvis hacker, men likevel: Hvis jeg leverer inn min PC til reparasjon, og innehaveren kopierer mine private data og gir det til andre...

100% enig.

Herreguden, da. Har da sett min del av ymse ting som ikke forlater verkstedet. Gidder ikke å sitte igjen med et rykte om at jeg sprer innhold og informasjon på maskineriet som kommer inn døra.

Jeg setter større pris på ei kasse vin for å redde prosjektoppgaver, enn å utnytte de stakkarne som mister livsviktig(...) informasjon.

Det være sagt, hadde det poppa inn en harddisk med ulovligheter, hadde jeg gått fluksens til politiet, og latt dem finne ut hva som er opp og ned i verden.

Integritet er tydeligvis et ukjent begrep for mange.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Høres vel egentlig mer ut som om han vil straffe Twitter for å sensurere Trump. At han får dårlig rykte skyldes dårlig oppførsel.

Hvilke legitim del av reprasjon går ut på å se igjennom og lese alle dokumentene på maskinen? For det var vel ikke godt oppsummert i "illegal_activity.txt" som lå midt på skrivebordet... 

Greit at maskinen ble overlevert til FBI, spesielt siden den ikke ble hentet, men der er jo ingen legitim grunn til at en kopi av data skal sendes til Giuliani. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...