Gå til innhold

Stålampa lyser ikke


Anbefalte innlegg

Hei

Stålampa lyser ikke. Altså det er snakk om ei stålampe med leselys. Leselyset det lyser, men ikke den øverste lampa. Jeg har tatt og sett på lysrøret i den øverste lampa. Kan ikke se at den har gått. Jeg legger ved bilde av lysrøret så dere og kan se om dere ser symtomer på om den er gått

Hvis det ikke er lysrøret som er gåen så kanskje det er en sikring som er gåen? I dag målte jeg med det instrumentet jeg har lagt med bilde av. Det lyser for 230V i instrumentet. Dog var det litt rart at det lyste det samme om lampa var skrudd av. Hvis det ern en sikring som er gåen, skulle det da ikke komme strøm til den øverste lampa?

Legger ved noen bilder her, så kanskje noen kan gi meg noen tips om hva jeg skal sjekke

Hvis noe av det skriver ikke gir mening, så ha meg unnskyldt, jeg er ingen eletrikter (dog ville bli det når jeg var guttunge)

IMG_2809.JPEG

IMG_2810.JPEG

IMG_2811.JPEG

IMG_2812.JPEG

IMG_2813.JPEG

IMG_2814.JPEG

IMG_2815.JPEG

IMG_2816.JPEG

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du mente kanskje at siden glødetråden ikke er brutt, så burde den virke. Jeg har også opplevd det samme. Tråden er hel, men pæra virker ikke. Så jeg regner med at det er andre deler i en pære som kan bli ødelagt. Det kan virke litt kjipt og surt å bruke penger på en ny pære når man ikke vet om det er lampa eller pæra som er ødelagt, men det er aldri dumt å ha en reservepære liggende uansett. I verste fall kan man prøve å selge den på finn.no for 70% av verdien, hvis det er lampa som er ødelagt og man vil kjøpe en annen type lampe og den er for dyr å reparere.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...