Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor er jeg evig singel -gutt 25 år


Gjest Slettet+1238

Anbefalte innlegg

Å trekke en korrelasjon til Elliot Rodger føler jeg er krasst, men å føle seg berettiget kjærlighet, skylde på systematiske "feil" som feminisme og lete etter løsninger i redpill bullshit om urkvinner, er en spiral som trekker deg i det samme hullet. Et ønske om å skade andre er noe annet, og noe man må være predisponert for.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns nå dere oppfører dere som en gjeng med besteborgelige skravlekjærringer i møte med trådstarter, er det noe jeg ikke liker så er det folk som skal lynsje andre fordi de har meninger/tanker som kan være litt kontroversiell, vi har alle noe vi mener/tror som kan være kontroversielt i andres øyne, man får ikke en god dialog med å angripe folk.

Endret av unicorndeath
  • Liker 1
Lenke til kommentar
unicorndeath skrev (1 minutt siden):

Syns nå dere oppfører dere som en gjeng med skravlekjærringer i møte med trådstarter, er det noe jeg ikke liker så er det folk som skal lynsje andre fordi de har meninger/tanker som kan være litt kontroversiell, vi har alle noe vi mener/tror som kan være kontroversielt i andres øyne, man får ikke en god dialog med å angripe folk.

Ironisk, siden jeg synes du burde gi deg med ad hominem argumenteringen din om du skal bli tatt seriøst.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
unicorndeath skrev (59 minutter siden):

Syns nå dere oppfører dere som en gjeng med besteborgelige skravlekjærringer i møte med trådstarter, er det noe jeg ikke liker så er det folk som skal lynsje andre fordi de har meninger/tanker som kan være litt kontroversiell, vi har alle noe vi mener/tror som kan være kontroversielt i andres øyne, man får ikke en god dialog med å angripe folk.

Kontroversielt? Det er jo du som blir trigget av at TS får ærlige tilbakemeldinger og ikke bare politisk korrekt dikkedikke-tull. Det er jo du som driver og angriper alle som har "meninger/tanker som kan være litt kontroversiell".

  • Liker 1
Lenke til kommentar
31 minutes ago, Gavekort said:

Å trekke en korrelasjon til Elliot Rodger føler jeg er krasst, men å føle seg berettiget kjærlighet, skylde på systematiske "feil" som feminisme og lete etter løsninger i redpill bullshit om urkvinner, er en spiral som trekker deg i det samme hullet. Et ønske om å skade andre er noe annet, og noe man må være predisponert for.

Uenig med deg i dette. Reproduksjon er et grunnleggende aspekt ved alt liv, og følgelig er det også logisk at dette utgjør en stor del av vår psyke som mennesker, hva vi bygger egoene våre og spinner narrativene våre rundt, hva som gjør oss lykkelige eller ulykkelige, hva som gjør at vi føler oss fornøyde med oss selv og ikke. Jeg leser ikke TS som at han "føler seg berettiget" til kjærlighet, men heller som at han er dypt og grunnleggende frustrert over at han ikke klarer å oppnå noe de aller fleste av oss ønsker å oppnå. 

"Systemiske feil" kan være en del av forklaringen på det, eller i hvert fall en del av totalbildet som gjør at han ender opp der han er nå. Med det mener jeg at på et eller annet nivå er det nok en mismatch mellom det han har lært, og blitt oppdratt til, og det han kan se med sine egne øyne at fungerer / ikke fungerer. Kjønnsdynamikk er noe ganske annet i dag enn det det var for 100 år siden, og feminisme (inkl. den seksuelle revolusjon) - samt teknologi - er en del av det. Det betyr ikke at feminisme er "galt", men det betyr at man kanskje må tilpasse seg noe annet i dag enn det man måtte for 100 år siden - og som virker spesielt å henge igjen i kristne miljøer. 

"Redpill bullshit om urkvinner" er sånn sett en nyttig ting å ta med seg, men som ved alt annet finnes det bastard-versjoner av det også. Det er i hvert fall min oppfatning at når det gjelder hva som tiltrekker oss, og ikke tiltrekker oss, opererer vi i stor grad ganske nært det som er instinktene våre. Hva som er bakgrunnen for disse instinktene, og hvilken funksjon de kan ha hatt for 200 000 år siden, kan sånn sett være nyttig for å navigere i det som til tider kan fremstå som en jungel av motstridende informasjon. Så lenge man har det i bakhodet at det er snakk om menneskelige overlevelses-strategier, og ikke et spørsmål om "onde og gode hensikter" man skal bedømme moralsk og bli bitter over, er det ingenting galt med å eksponere seg selv for litt andre inputs enn bare det politisk korrekte "tabula rasa".  

Jeg vil i hvert fall slå et slag for "red pill" praxeologien her - med forbehold om at det er en del dritt en må filtrere ut langs veien (skrevet av mennesker som kanskje ikke er på et helt bra sted). Rollo Tomassi er f.eks. verdt å lytte til syns jeg, selv om kanskje ikke følgerne hans alltid er det (men det samme kan man jo si om folk som Noam Chomsky også).

  • Liker 2
Lenke til kommentar
AntonMarkmus skrev (18 timer siden):

Det er ikke du som skal spørre jentene om disse tingene - det er jentene som skal spørre deg. Dersom de er interesserte, kommer de til å gjøre det klart. Og dersom de ikke gjør det, bør det ikke spille noen rolle for deg (fordi du har andre alternativer). Ved å være den som jager oppnår du ingenting annet enn å gjør deg selv mindre verdt i deres øyne, fordi du da kringkaster til omverdenen at du ikke har andre alternativer. Ingen konkurranse = ingen tenning for jenters vedkommende. Derav responsen du får.

Forøvrig er dette en helt normal læringsprosess - spesielt for menn i tenårene og starten av (og gjerne hele) tjueåra. Det er ikke noe som gjør deg til en "taper i samfunnet", eller en avviker på noen som helst måte. Dessuten har du i hvert fall 10 år til før din samlede seksualmarkedsverdi er på topp, så det er like greit at du ikke binder deg til noe nå når du mest sannsynlig kan hanke inn noe bedre om 10 år. Derfor bør du heller ikke stresse med dette på nåværende tidspunkt, men heller anse det hele som en form for trening. At du ikke oppnår ønsket resultat underveis i prosessen spiller egentlig ingen rolle. Det er læring i det å feile også. Den bekymringen kan du heller ta dersom det ikke har blitt noen bedring etter at du har bikket 30.

 

Det er ikke dette det handler om. Det finnes ingen regel som sier du må være "røff", eller inneha noen annen veldig spesifikk personlighet for å lykkes med jenter. De liker forskjellige personligheter de også. Det det handler om er en mer overordnet greie, hvor du respekterer din egen tid og oppmerksomhet, og ikke selger den unna billig for å tekkes jenter. Du må ha overskuddsmentalitet - d.v.s. du kan til enhver tid "take it or leave it". Har du det, ordner detaljene seg selv, og da trenger du ikke en smørbrødliste over "gjør sånn og sånn". Per nå har du underskuddsmentalitet, og tenker som om det er du som skal kvalifisere for dem. Men det skal være motsatt: Det er de som skal kvalifisere for deg, for din tid og oppmerksomhet er ganske enkelt mer verdt enn deres. Og selger du den unna billig, forteller du dem bare at din tid og oppmerksomhet er lite verdt. Litt pupp så er du der, liksom. Det er turn-off.

Hvis du lider av "Nice Guy Syndromet", foreslår jeg at du plukker opp denne boka:

https://www.amazon.com/No-More-Mr-Nice-Guy/dp/0762415339

 

Disse er også stort sett helt normale menn som henger fast i en blåpille-verden som forsvant med den seksuelle revolusjonen på 60-tallet. Og det er akkurat like forståelig at de gjør det som at du gjør det, ettersom det fortsatt er dette virkelighetssynet som dyttes inn i hjernene på unge menn via pop-kultur. De er ikke nødvendigvis lite fysisk attraktive, eller mislykkede i livet ellers. De er stort sett bare håpløse romantikere, og det er det som er noe av problemet. Husk at det var menn som oppfant romantikk - ikke kvinner. Standard-synet på romantikk er sånn sett bare et uttrykk for hvordan menn skulle ønske at kvinner var skrudd sammen, og derfor en dårlig rettesnor for hva som vil bringe suksess og hva som ikke gjør det.

Aldri spør jenter hva de vil ha, for du vil aldri få gode råd som faktisk fungerer. Deres instinkt er å gjøre deg til "reserveløsning" dersom de uansett ikke er tent på deg i utgangspunktet. Dette kommer av at kvinner har et relativt smalt forplantningsvindu, og har det derfor som en del av sin underbevissthet å sørge for at det finnes nødløsninger der ute for når tiden begynner å bli knapp. Så dersom du spør kvinner om råd om disse tingene, vil du bare oppnå å bli han som konsekvent blir "vennesona", og som sitter og venter på at det endelig skal bli din tur. Når kvinner slenger beskjeder ut i eteren om "hvordan menn skal og bør være", er det som regel betaen de henvender seg til - ikke alfaen. Spør heller menn med litt erfaring. I det hele tatt, sørg for å ha et nettverk av menn som du er venner med og kan dele erfaringer med. Ikke ha masse "jente-venner" og sånn. Være på vennskapelig fot med, ja, men de virkelige vennene dine vil alltid være andre menn.

 

Både ja og nei. Det stemmer at jenter vil ha alfaen, men det du beskriver er en parodi på en alfa. Det er plenty av alfaer der ute som er genuint bra fyrer. Alle jeg noen ganger har kjent som virkelig har draget har også vært menn med gode personligheter - virkelig gode personligheter, velmenende, snille og greie, hele pakka. At de er rundbrennere får nå så være, det er mer et spørsmål om muligheter enn noe annet. Det er lett for menn med få og dårlige alternativer å sitte og dømme, som om ikke de også skulle ønske de hadde fri tilgang til ubegrenset seksualitet. Det er betaens seksualstrategi å dømme andre menn, og det er en dårlig strategi som jenter ser tvers igjennom - d.v.s. de gjenkjenner det i sin underbevissthet som seksualstrategien til noen av lav seksualverdi.

At jenter vil ha "bad boys" er forsåvidt sant, men det er en sannhet med mange modifikasjoner. Det de vil ha er noen av de kvalitetene en såkalt "bad boy" typisk innehar (se igjen avsnittet om overskudds- og underskuddsmentalitet). De er ikke ute etter drittsekker, bare noen som er mentalt autonom. Drittsekker er ofte nettopp det, mentalt autonome, men det betyr ikke at du må være en for å inneha den samme kvaliteten, eller at det er selve drittsekkfaktoren som er tiltrekkende for jenter.

Du skal aldri gjøre kvinner - eller noen spesifikk kvinne - til sentrumet av ditt liv, din lykke og din selvfølelse. Tenk mer på det som at de skal være et supplerende tillegg til ditt liv. Det er de som skal tre inn i din ramme, ikke du som skal tre inn i deres. Det høres kanskje mannssjåvinistisk ut å si det, men faktum er at du uansett ikke vil lykkes ved å tenke rundt dette på noen annet måte. Så aksepter det, og ta det for det det er. Da gjør du også dem en tjeneste, for de ønsker jo også å like deg på den måten. De du går på date med ønsker å like deg, de ønsker at det skal kile litt i livmoren. Så hjelp dem med det. 

Godt at du gjenkjenner noe av problemet her i hvert fall. Det er en god start. Neste steg er å prøve å finne roen, rett og slett trene på mentaliteten din. Det er ingen skam å måtte trene på disse tingene her, akkurat som med hva som helst annet her i livet. Dersom du lett henger deg opp i en spesifikk jente, kan f.eks. et godt tips være å date flere på en gang, ha en liten rotasjon gående og bygge overskuddsmentalitet på den måten. Og så er det viktig at du gjør de tingene i ditt liv som gjør deg lykkelig, og som her helt uavhengig av jenter. Bygg livet ditt som om du ikke har plass til jenter, og se heller på det som en bonus de gangene det er verdt det å lage litt plass. Alt dette er med på å bygge overskuddsmentalitet. Det verste utgangspunktet du kan ha er når du ikke er fornøyd med livet ditt, og så skal liksom det å få en kjæreste fikse alt og gjøre deg lykkelig. Det blir fort en selvforsterkende ond sirkel som kan være vanskelig å bryte ut av, en hvor du blir mer og mer desperat - og ditto mindre og mindre attraktiv. Målet bør være å gi en større f..., og implementere de tingene i livet ditt som bidrar til nettopp det. 

Glimrende innlegg. Hadde tenkt å skrive et langt innlegg selv i denne tråden, men ser ikke poenget siden du alt har gjort det, og gitt en god forklaring på de fleste vesentlige poengene i dette «gamet» som mange menn sliter med å forstå. Det hele er egentlig ganske enkelt, om man først «ser lyset».

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest ee828...f55
AntonMarkmus skrev (På 29.12.2020 den 0.09):

 

Skjønner ikke helt dette. Jeg er kvinne selv og om jeg hadde møtt en mann som datet flere samtidig og ikke viste ovenfor meg at han likte meg, så hadde jeg jo ikke orket å fortsette? Vet at flere andre kvinner har samme tankegang. Du får det til å høres ut som kvinner jager menn men det stemmer jo ikke, det har jo alltid vært mennene som jager kvinner. Om du mener at trådstarter skal leke kostbar så tror jeg han går en enda vanskeligere tid i møte. En kvinne må være ganske selvsikker og trygg på seg selv om hun skal være den som tar initiativ og går etter mannen. De færreste kvinner er slik, og slike kvinner ville nok heller ikke gått etter en som trådstarter (no offence trådstarter men like barn leker best). 

Anonymous poster hash: ee828...f55

Lenke til kommentar
34 minutes ago, Guest ee828...f55 said:

Skjønner ikke helt dette. Jeg er kvinne selv og om jeg hadde møtt en mann som datet flere samtidig og ikke viste ovenfor meg at han likte meg, så hadde jeg jo ikke orket å fortsette? Vet at flere andre kvinner har samme tankegang. Du får det til å høres ut som kvinner jager menn men det stemmer jo ikke, det har jo alltid vært mennene som jager kvinner. Om du mener at trådstarter skal leke kostbar så tror jeg han går en enda vanskeligere tid i møte. En kvinne må være ganske selvsikker og trygg på seg selv om hun skal være den som tar initiativ og går etter mannen. De færreste kvinner er slik, og slike kvinner ville nok heller ikke gått etter en som trådstarter (no offence trådstarter men like barn leker best). 

Anonymous poster hash: ee828...f55

Siterer det jeg skrev til TS her:

Quote

Aldri spør jenter hva de vil ha, for du vil aldri få gode råd som faktisk fungerer. Deres instinkt er å gjøre deg til "reserveløsning" dersom de uansett ikke er tent på deg i utgangspunktet. Dette kommer av at kvinner har et relativt smalt forplantningsvindu, og har det derfor som en del av sin underbevissthet å sørge for at det finnes nødløsninger der ute for når tiden begynner å bli knapp. Så dersom du spør kvinner om råd om disse tingene, vil du bare oppnå å bli han som konsekvent blir "vennesona", og som sitter og venter på at det endelig skal bli din tur. Når kvinner slenger beskjeder ut i eteren om "hvordan menn skal og bør være", er det som regel betaen de henvender seg til - ikke alfaen. Spør heller menn med litt erfaring. I det hele tatt, sørg for å ha et nettverk av menn som du er venner med og kan dele erfaringer med. Ikke ha masse "jente-venner" og sånn. Være på vennskapelig fot med, ja, men de virkelige vennene dine vil alltid være andre menn.

 

Lenke til kommentar
Gjest ee828...f55
Gavekort skrev (2 minutter siden):

Forteller du meg at du ikke er en urkvinne som skal fremme alphagener, men noen som ønsker en stabil mann med et sunt forhold til kvinner? Color me surprised.

:yes:

Anonymous poster hash: ee828...f55

Lenke til kommentar
1 hour ago, Guest ee828...f55 said:

Ok. Dette er mannfolkgreier jeg ikke forstår meg på. 

Anonymous poster hash: ee828...f55

Si ikke det. Dersom TS brukte sin fremgangsmåte på deg, tror jeg du ville opplevd det som at "noe ikke stemmer", "føler ikke helt kjemien", "kribler ikke der det skal krible", "la oss bare være venner" og så videre og så videre. Det er ikke nødvendig for deg å tenke noe videre over disse tingene, eller å verbalisere dem, fordi det er en integrert del av ditt følelsesliv som kvinne. Sånn sett har du helt rett i at det er menn som jager, eller jeg vil snarere si: Det er menn som tilpasser sine reproduktive strategier til det de tror kvinner vil ha, rett og slett fordi når det kommer til reproduksjon er vi mindre verdt enn dere etter alle objektive standarder.

Problemet til TS er at han har ego-investert i en seksualstrategi som helt åpenbart ikke bringer suksess. Han har ego-investert i det å være en "nice guy", i å "please", i å spørre og be (fordi det er det som er respektabelt, ikke sant?). Men det fører bare til at han fremstår som mentalt svak, og lite attraktiv - eller "personlighetsløs" som noen andre beskrev ham som. Han gjør seg til den som hadde tatt hva som helst, og derfor finnes det heller ingen seier i det å være hun som sier ja, ingen ego-boost.

Og det er nettopp den ego-investeringen som gjør at TS først reagerte som han gjorde da han fikk de svarene han fikk (en ganske normal og forståelig reaksjon, forresten). Dette er viktige saker for menn, vet du, og for ham har det vært viktig å være "han som ikke er som alle andre menn". Selvfølgelig blir han da både desillusjonert og bitter etterhvert som han opplever at dette rett og slett ikke fungerer. Hva feiler det kvinner, liksom?? Så når noen da kritiserer strategien hans, er det som om de angriper hele ham som person, hele hans menneskeverd.

Det er som om det ligger en forventning på oss menn (skapt av oss selv?) om at vi bare skal forstå disse tingene helt automatisk og på egenhånd, hvis ikke må vi jo være helt dott. Men sånn er det jo egentlig ikke. Det kreves kanskje litt trening, litt deling av erfaringer, litt omstrukturering av virkelighetssyn, utprøving av nye strategier for å finne ut av disse tingene - spesielt om man ikke er en av dem som kun har opplevd suksess fra det øyeblikket en ble kjønnsmoden. 

TS har nå to valg sånn som jeg ser det:

1) Bli en bitter incel som klandrer kvinner for å ville ha det de vil ha (ingenting vondt ment mot incels, forresten).

2) Akseptere følelser og instinkter for hva de er, forstå hvor de kommer fra og legge om strategien sin deretter.

Endret av AntonMarkmus
  • Liker 3
Lenke til kommentar
56 minutes ago, Guest ee828...f55 said:

Ok. Dette er mannfolkgreier jeg ikke forstår meg på. 

Anonymous poster hash: ee828...f55

Ja, det er fordi det er feil. Når damer snakker om at de vil ha menn som er ditten og datten så mener de det, men det er bare halve sannheten. Fordi de vil også ha de som er karismatiske og veltrente, det kan de bare ikke si fordi det liksom er for overfladisk. Det handler ikke om å lure "betaen" til å aldri få seg dame slik at han kan brukes som eventuell reserveløsning, det handler om at "betaen" er han som ikke vet hva slags mann har vil være, og derfor blir påvirket av det damer sier menn skal være. Mens "alfaen" allerede kjører et opplegg som funker fjell, og har ingen grunn til å endre på noe, samme hva andre sier.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
unicorndeath skrev (På 29.12.2020 den 17.09):

Er det noen av dere som egentlig kjenner trådstarter personlig ?
Jeg reagerer på at mange av dere går i full incel alarm modus og anklager han å være en potensiell massemorder, snakk om mistenkeligjøring !

Om det er slike holdninger menn som sliter med ensomhet blir møtt med i 2020 så er det ikke rart at så mange velger å ta livet sitt.

Nei det gjør vi ikke. Her kommenterer vi på hans egne ytringer, svarer på hans egne spørsmål og reagerer på hva som helst annet vedkommende kaster ifra seg. Det at folk anklager for a, b og c tar ikke bort fra resten av de gode, konstruktive og behjelpelige argumentene og bidragene resten kommer med.

''Mange av dere'' er ikke flesteparten i dette emnet engang. Jeg kommer ikke til å kommentere den selvmordskommentaren din engang, så lite konstruktivt og så ignorant som den var.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så en kort oppsummering til TS.

Nei, det er ingen her som kan noe som helst om dette, annet enn en liten ting.

Går ikke an å forklare dette annet enn at dette er noe som bare skjer av seg selv.

Du aner mest sannsynlig ingenting på forhånd, det bare skjer – bang så er det gjort.

Hjelper ikke å jakte, lage planer og strategier, ha ting og mere tang for å imponere, dette er noe ingen av oss forstår noe som helst av, annet da enn at dette er noe som lever sitt eget liv, og en dag så bare er det der, eventuelt...

 

Eneste som vitenskapen kan fortelle oss på dette området, er skummelt...

Ja skummelt..

 

En ting skiller seg ut, men ingen kan forklare hva det er – eller hvordan det fungerer.

Annet enn...

Bare prøv - hvis du er tøff nok, vet det er i meste laget – men prøv å se den det gjelder dypt og hellig inn i begge øynene samtidig, lenge nok.. Hvis du tør og hun tør lenge nok, så skjer det ting vi ikke kan forklare, men det skjer noe.

 

Bare se, ikke røre..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest ee828...f55
AntonMarkmus skrev (2 timer siden):

Si ikke det. Dersom TS brukte sin fremgangsmåte på deg, tror jeg du ville opplevd det som at "noe ikke stemmer", "føler ikke helt kjemien", "kribler ikke der det skal krible", "la oss bare være venner" og så videre og så videre. Det er ikke nødvendig for deg å tenke noe videre over disse tingene, eller å verbalisere dem, fordi det er en integrert del av ditt følelsesliv som kvinne. Sånn sett har du helt rett i at det er menn som jager, eller jeg vil snarere si: Det er menn som tilpasser sine reproduktive strategier til det de tror kvinner vil ha, rett og slett fordi når det kommer til reproduksjon er vi mindre verdt enn dere etter alle objektive standarder.

Problemet til TS er at han har ego-investert i en seksualstrategi som helt åpenbart ikke bringer suksess. Han har ego-investert i det å være en "nice guy", i å "please", i å spørre og be (fordi det er det som er respektabelt, ikke sant?). Men det fører bare til at han fremstår som mentalt svak, og lite attraktiv - eller "personlighetsløs" som noen andre beskrev ham som. Han gjør seg til den som hadde tatt hva som helst, og derfor finnes det heller ingen seier i det å være hun som sier ja, ingen ego-boost.

Og det er nettopp den ego-investeringen som gjør at TS først reagerte som han gjorde da han fikk de svarene han fikk (en ganske normal og forståelig reaksjon, forresten). Dette er viktige saker for menn, vet du, og for ham har det vært viktig å være "han som ikke er som alle andre menn". Selvfølgelig blir han da både desillusjonert og bitter etterhvert som han opplever at dette rett og slett ikke fungerer. Hva feiler det kvinner, liksom?? Så når noen da kritiserer strategien hans, er det som om de angriper hele ham som person, hele hans menneskeverd.

Det er som om det ligger en forventning på oss menn (skapt av oss selv?) om at vi bare skal forstå disse tingene helt automatisk og på egenhånd, hvis ikke må vi jo være helt dott. Men sånn er det jo egentlig ikke. Det kreves kanskje litt trening, litt deling av erfaringer, litt omstrukturering av virkelighetssyn, utprøving av nye strategier for å finne ut av disse tingene - spesielt om man ikke er en av dem som kun har opplevd suksess fra det øyeblikket en ble kjønnsmoden. 

TS har nå to valg sånn som jeg ser det:

1) Bli en bitter incel som klandrer kvinner for å ville ha det de vil ha (ingenting vondt ment mot incels, forresten).

2) Akseptere følelser og instinkter for hva de er, forstå hvor de kommer fra og legge om strategien sin deretter.

Hadde dere menn brukt like mye energi på å verdsette dama deres som dere bruker på dette flisespikkeriet her, så hadde dere vært flotte menn alle sammen. 

Anonymous poster hash: ee828...f55

Lenke til kommentar
Gjest ee828...f55 skrev (1 minutt siden):

Hadde dere menn brukt like mye energi på å verdsette dama deres som dere bruker på dette flisespikkeriet her, så hadde dere vært flotte menn alle sammen. 

Anonymous poster hash: ee828...f55

Generaliserende, og din oppfattelse av det her emnet kan være preget av dette narrativet. Kan være verdt en tanke å se innover, hvorfor har du denne oppfattelsen? Kan det ha noe med at du møter menn med den holdningen og dermed får en bekreftelse på ett allerede etablert narrativ? 

For hva det er verdt; hvis det her opptar deg såpass burde du revurdere dette tankesettet. Det finnes ingen som vil lese det her innlegget å se sitt bedringspotensiale. Fordi du generaliserer halve befolkningen og det blir så tynt at ingen tar det seriøst. 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
13 minutes ago, Guest ee828...f55 said:

Hadde dere menn brukt like mye energi på å verdsette dama deres som dere bruker på dette flisespikkeriet her, så hadde dere vært flotte menn alle sammen. 

Anonymous poster hash: ee828...f55

Selvfølgelig sier du det, og jeg vil takke deg for at du tar deg tiden til å illustere noe av det jeg har snakket om her. For igjen er vi tilbake til dette med beskjeder som kvinner slenger ut i eteren om hvordan menn skal og bør være. Det er akkurat det som er noe av TS sitt problem, at han hører på sånne beskjeder, og blir vennesona som resultat. Det er akkurat det han må slutte med, eller i det minste forstå hvor det kommer fra.

Endret av AntonMarkmus
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...