Gå til innhold

(PL) Kamptråd - Gameweek 15 🎅


blured

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tottenhams siste skudd på mål i kampen var vel rundt det 20. minutt? Slutter i stor grad å sende folk frem etter scoring. 0.35 i xG og kun fire pasninger i Wolves sin sekstenmeter etter scoringen. Dinosaur FC til tider. Skulle tro det å jage mål nummer to bør være en bedre forsikring enn å forsøke å ri det inn hele kampen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
blured skrev (12 minutter siden):

Bekreftet det i post-match intervjuet nå. 

Ikke mulig å synes synd på et lag som så passivt lar det andre laget styre. 

De ble jo overspilt på slutten. Tror ikke de hadde fått til noe spill om de så prøvde. Wolves kunne rett og slett tre pasninger gjennom to ledd sentralt og Spurs-spillerne kjefta på hverandre. 

Lenke til kommentar

Men Daniel James derimot fikk et helt feil gult for filming mot Leeds, etter å ha blitt dyttet overende i ansiktet, i stor fart. Han har fått tre gule for filming i karrieren hvor alle tre er feil, mens den ene gangen han faktisk filma ble det dømt straffe selv etter VAR (Norwich forrige sesong).

Forstår ikke linja på gule kort for filming lenger. De gangene det gis er det feil, mens det aldri gis for faktisk åpenbar filming. Det bør starte med at dommer får lov å dele ut gule kort etter bruk av VAR.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...