Gå til innhold

Bachelor m/ Nettstudier?


Peaks

Anbefalte innlegg

Har snart en ferdig utdannelse som trafikkflyger men vurderer å fortsette å studere noe annet i tillegg. 

Om det er relevant for utdannelsen jeg allerede tar ville vært et pluss men er vel kanskje ikke så mye annet som er relevant til dette yrket.

Alternativt ser jeg for meg å drive med kjøp / salg eller oppføring av bolig / hytte i fremtiden som en bijobb ved siden av yrket som pilot så noe innenfor denne sjangeren er høyst aktuelt. Her ser jeg primært ikke for meg å være ansatt noe sted men å drive selv, så her er det ren kunnskap jeg ønsker å forbedre.

Bachelor i Markedsføring er også aktuelt da dette også interesserer meg.

Ønsker helst å studere dette over nett og hvor jeg har mulighet til å bli ferdig før det har gått tre år, altså at jeg kan gjennomføre i mitt eget tempo. Satser på å kunne gjøre dette over to år med mye hardt arbeid.
Årsstudium er også aktuelt men virker for meg som om årsstudium primært er forkurs til en eventuell bachelor eller mastergrad?

 

Noen som har forslag til hvilken vei jeg bør gå for å oppnå noe av dette? Viktig at jeg har Lånekassen i ryggen dersom skolen koster penger / privat.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden du har en utdanning som mest sannsynlig ikke vil gi noen gode jobbmuligheter med det første bør du velge en utdanning der du garantert får jobb når du er ferdig. Det er vanskelig å få jobb med kun bachelor i markedsføring selv master. Informasjonsteknologi og programmering er noe av de sikreste du kan velge. Siden du har klart deg gjennom trafikkflyger utdanning bør du ikke ha noen problem.

Det finnes mange intensive skoler som gir deg jobb etter kort tid:

https://www.awacademy.no/open/aktuelle-emner

https://www.cw.no/artikkel/skole-utdanning/tilbyr-it-utdannelse-pa-12-uker

https://www.getacademy.no/

 

 

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Hei, Peaks! Jeg har egentlig bare noen spørsmål. Sånn jeg har forstått det så har du utført Pilot Flight Academy og er utdannet som pilot? Jeg lurer egentlig på om jeg skulle gå samme vei, men så blir jeg så usikker med tanke på den høye prisen. På utdanning.no står det at piloter tjener 1,1mill, men det vet jeg ikke stemmer ved startlønn som trolig ligger på rundt 500 000, og med 1 million i lån så har jeg blitt så usikker. Så det jeg lurer på er om det egentlig er verdt det? :p Vil jo helst ikke være en gjeldsslave resten av livet heller, også skal jeg jo kjøpe meg leilighet når jeg er ferdigutdannet 😮 Takk. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...