Gå til innhold

Opencritic anklager Cyberpunk 2077-utvikleren for egoisme og bedrageri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mushima skrev (1 time siden):

https://www.rockpapershotgun.com/2020/12/14/this-cyberpunk-2077-tweak-could-really-help-pc-performance/

Det er seriøst det villeste, jeg satt opp specsa mine i config fila som var cappa på 1536mb cpu ram, både på pc,ps4 og xbox. Og gpu ram var fastlåst på 3gb.

Jeg forandra cpu til 16gb siden det er rammen jeg har, og gpu til 8gb pga gtx 1070. Spillet flyter avgårde nå!

Fpsen er mye bedre og jeg hadde bra fra før, alt av settings på max på 1080 utenom RT og dlss og den andre under den igjen.

Alle på pc bør prøve dette, det ser ut som ikke alle får en effekt, men kan av egen erfaring anbefale dette.

Jeg testet med og uten denne metoden da jeg så den på Reddit, med samme savegame. Ca 10 fps opp, fra 50-60 til 60-70. Det kan selvfølgelig skyldes andre ting, men verdt å prøve.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det jeg synes var fint er at noen kom frem med den fiksen. Spekulerer litt i at cdprojektred har satt specs så lavt for at pc folket ikke skal få en endra bedre opplevelse enn ps4 feks og at de hadde fiksa dette til at config ble automatisert i en eller annen sleip hotfix.

Med andre ord et styrerom avgjørelse virker det ut som for meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
3 hours ago, DrAlban3000 said:

Jeg testet med og uten denne metoden da jeg så den på Reddit, med samme savegame. Ca 10 fps opp, fra 50-60 til 60-70. Det kan selvfølgelig skyldes andre ting, men verdt å prøve.

Hadde null effekt for meg. Kjører ultra Ray tracing preset, med i9 9900k og 2080ti/oc og lå på rundt 58-62 før jeg gjorde ini hacking, og ligger på det samme nå.

Lenke til kommentar
Groundbreaking-Maize skrev (9 timer siden):


Jeg bruker min til å spille Bloodborne i 19-25 fps.

Da har du tydeligvis ikke spilllt det på ps5. Spille akkurat gjennom det(For fjerde gang totalt) der + Old Hunters. Kan melde om at til og med farming i Lecture(Du bør vite hva jeg mener) building er uten frame drops....

Endret av Ghost pirate LeChuck
Lenke til kommentar

Spillet flyter godt på pc om man sitter med et RTX-kort. Synes ikke spillet er noe å skryte på når det gjelder grafikken og flyt med et GTX 1070. 
 

Her er det 30-40 fps som gjelder med innstillinger på medium/high. Skikkelig flott at det i tillegg er umulig å få tak i de nye kortene 🤷‍♂️🤷‍♂️

Lenke til kommentar
21 hours ago, Fnix said:

Godt de får smekk for å rushe spillet kun for å selge flere kopier i juletiden. Råttent gjort av dem, de burde utsatt spillet til minst mars - april. Mange visste at dette var en dårlig avgjørelse, og "told you so" er på sin plass.

Tror nok de rushet spillet fordi de ville gi det ut i 2020, som en tribute til opphavet Cyberpunk 2020.

Lenke til kommentar
Ludo^.^ skrev (19 timer siden):

Nei! De burde gi det ut på PC først, så nedskalere det til konsollene etterpå.

Du mener oppskalere? Er ikke mange PCer i folk sine hjem i dag som ligger på PS5 og XSX sine specs. Men joda, det virker jo faktisk som det er PC og de nye generasjonene som har vært hovedutviklingsmål og at PS4-versjonen er en ettertanke som rett og slett ikke taklet det.

Theo343 skrev (12 timer siden):

Hvilken konsollversjon fungerer best nå? PS5 eller XSX?
ar PC med 3090 men vurderer dette som sofaspill i julen på enten PS5 eller XSX.

Spillet er ikke gitt ut på verken PS5 eller XSX. Kommer en gang til neste år. De som spiller på PS5 spiller PS4-versjonen.

MysticoN skrev (11 timer siden):

Litt artig at for noen mnd siden så snakket jeg med Kai og sa at dette godt kunne bli et nytt No man Sky opplevelse pga hype :p Men jeg skal ikke si stort, jeg gikk i fella selv.

No Man's Sky var noe helt annet enn dette, og ærlig talt synes jeg dette er et større problem. Det som skjedde med No Man's Sky var at det lanserte spillet ikke inneholdt mye av det de hadde vist frem i trailere og nevnt på intervju. Det manglet multiplayer, den procedurale genereringen fungerte ikke i nærheten av så godt som trailerne viste, variasjonen blant planetene var dårlig, og grafikken hadde fått en ganske solid nedgradering. Med Cyberpunk er det bugs, nedskalering og rett og slett uspillbart spill på PS4/X1 spesielt som er problemet. Så No Man's Sky lovet mer enn det holdte, men Cyberpunk er rett og slett ikke spillbart for mange.

Lenke til kommentar

Woot? Det burde jo vært helt motsatt når man ser på tilstanden. Spillet kjører jo nesten greit på PC bare med mye bugs. Ok, da var launchen verre enn jeg trodde. De burde jo bare utsatt til mars 2021 fremfor desember.

Trist at man etter over 7 år med utvikling bryr seg så lite om produktet sitt.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
2 minutes ago, NBT said:

Jeg har en Xbox ... så kalt påstander at den kjøre så dårlig som folk påstår er ikke noe jeg har sett på min xbox ( og nei har ikke noe series x eller s xbox )

Jeg har en Xbox One X og en PS4 Pro samt PS4 men jeg betaler ikke for å "teste". DF testet alle konsoller og var rimelig klar i sin dom.

Lenke til kommentar
Theo343 skrev (15 timer siden):

Hvilken konsollversjon fungerer best nå? PS5 eller XSX?
ar PC med 3090 men vurderer dette som sofaspill i julen på enten PS5 eller XSX.

Jeg har valgt quality mode på XSX men er da 30fps istedenfor 60. Men du får mye igjen i med skarpere bilder og spillet er veldig stabilt. 

Xbox versjonen virker til å ha flere detaljer foreløpig som f. Eks flere npc i gatene.

Skal du ha solid 60fps er ps5 best men du mister mye detaljer. 

Endret av ppsstt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...