Gå til innhold

ANMELDELSE: Cyberpunk 2077


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kongespill, startet på det i går. Ble helt i ekstase når man kunne lage en dame med kuk som karakter, samt velge fasong på den. Og jeg mener det. For en fiffig og snodig detalj 😂
Skal kose meg med dette, er jo ikke akkurat så mye annet spennede å spille nå i spilltørken. 

Overskriften lukter slakt, men det får 8/10. Artig

 

Endret av Ghost pirate LeChuck
Lenke til kommentar

Sett en del klipp fra dette spillet på PS4 og Xbox One og gud bedre for noe ræl. Hadde dette vært EA så hadde folk klikka til høyre og venstre, men nå er det bare greit? Det faktum at de kun sendte ut PC utgaver til anmeldelse også er helt bak mål. Mista en del respekt for CDRP med det her. Det ble reklamert for som ett PS4/PC/Xbox One spill, ikke neste generasjons spill.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Arbehsmann skrev (10 timer siden):

Synes dette spillet kjørte særdeles dårlig på pc, noen andre som sitter igjen med et urgammelt gtx 1070? 
 

Får 30-40 fps med alt på medium/low 1440p, og har da enda til gode å se hvordan det blir når mye skjer på skjermen samtidig 😳😱

Du skulle vært PC gamer når Crysis kom ut i 2007 som jeg og mange andre.... Slutt å klag.
30-40 FPS kunne vi bare drømme om når det kom.

Lenke til kommentar
listen skrev (9 timer siden):

Prøvde meg på noen timer spilling i går på en PS4 nonPro, det var ikke akkurat en høydare. Skulle svært lite til før man var nede i 15-20fps. I tillegg fikk jeg "blue-screen" og ble kastet ut av spillet (kan ikke huske siste det skjedde på min PS4). Må nok vente til PS5 kommer i hus før jeg spiller mer. Synd, fordi jeg likte stemningen i spillet, innledningsvis i hvert fall.

Når jeg ser på YouTube hvordan spillet kan se ut i 4K, så ble PS4-versjonen en ganske trist affære grafikkmessig også. Men innen jeg får PS5 så er sikkert spillet patchet og mer spillbart, så får smøre meg med tålmodighet.

Kjører det på PS5. Det flyter som smør her. Ingen framedrop overhodet.  Gled deg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har nå spilt gjennom akt 1, og kan komme med en liten spoiler-fri vurdering.

Jeg gikk helt blind inn i spillet(om det fortsatt er lov å si, ref twitch). Har ikke sitt noe av gameplay eller trailere siden 2018. Synes historien er ganske OK, til nå. Men siden jeg ikke visste hva jeg skulle forvente så synes jeg det tok litt lang tid før den kom skikkelig i gang. Hadde jeg hatt mer fritid, ville det nok utelukkende vært positivt. Hatt to bugs. En npc som ikke registrerte at jeg kom inn i rommet. Og en npc som fløy gjennom taket pga en granat. Ingen problemer med grafikk. Lastetidene er bra med SSD. Keybindings er litt tullete originalt. Grafikken er latterlig lekker, har på "strålesporing"

Kjøres på rtx 3080 og 3800x. Nyeste drivere.

Lenke til kommentar
Shayol skrev (1 time siden):

For de av dere som har problemer etter Windows update; jeg hadde akkurat samme problem med AC: Valhalla. En rollback av Windows update var løsningen for min del. Kan være verdt et forsøk.

Hadde bare kræsj etter par minutter hver gang jeg prøvde å spille i går etter windows updaten.
Tenkte å ta clean install i dag, men ga det et forsøk til i dag og har hatt null kræsj etter 5 timer :) 

Kan ikke se at spillet har oppdatert seg, så litt snodig, men klager ikke.



Flyter knirkefritt her med alt på Ultra inkludert ray traycing og dlss i 4K

Lenke til kommentar
Quakecry skrev (7 timer siden):

Har du lagd deg ny bruker nå?

Haha ser du det! 😁
Har et gammelt 980m og det synger virkelig på siste verset. Alt på low og klarte å skru av AA ved å endre to verdier i exe-fila. Og skapte noen frames ekstra. Men er umulig å skru helt av ting som før var ultra settings. Noe sånt burde de tenkt på til ps4 og Xbox one 

Endret av Kenny Bones
Lenke til kommentar

Hadde problemer med spillet etter Windows update som kom i går. Spillet ville ikke åpne og «flatline» feilmelding poppa opp. Etter å ha prøvd det meste av tips funka det etter å slette cache. 
 

%LOCALAPPDATA - så velg Cyberpunk folderen, og slett cache innholdet i mappen som ligger der. Etter dette har det fungert uten noe bugs i de timene jeg har spilt i dag.

Lenke til kommentar
7 hours ago, Ghost pirate LeChuck said:

Du skulle vært PC gamer når Crysis kom ut i 2007 som jeg og mange andre.... Slutt å klag.
30-40 FPS kunne vi bare drømme om når det kom.

Når CD Project Red - men demmes kapital og resultat av Witcher 3 utsetter spiller opptil 2 år for å "polishe" spillet så er det lov å være skuffet når de fortsatt trenger en day-one patch på 50gb og spillet fortsatt ofte kjører på 40FPS for folk med 3080 og ryzen 9-prosessorer.

Helt OK at man liker spillet og har gledet seg masse, men det er viktig å annerkjenne hva dette spillet er i forhold til hva det skulle være, kan anbefale folk å ta en titt på subredditen til spillet for å se hva slags problemer folk får og hvor mye som faktisk "mangler", husk også at dette spillet ble annonsert første gang i 2012.

reddit.com/r/cyberpunkgame/top/?sort=top&t=day

Jeg har riktignok spilt en del allerede og liker spillet, men jeg ser absolutt det meste av hva som blir sagt her og vurderer å legge det på hylla som jeg gjorde med Witcher 3 frem til det er en del fler patcher osv.

Endret av Kimelimm
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvis de speccsa og resultatet ikke bare er tullball så er det pc-byggeren selv som har et problem. Kjører 50-60 Framnes med middels rtx.....noe redusert skygge, men mesteparten på high og ultra 1440p på min i9-9900 og 2080.

Forøvrig kjempefornøyd med spillet så langt. En del støy med bugs, men historien virker jo fantastisk. Egentlig ganske mye her som minner om Skyrim.....trur dette blir basis for mye bra spilletid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...