Gå til innhold

FØRSTEINNTRYKK: Cyberpunk 2077 er et svært ambisiøst spill – på godt og vondt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha lest dette + andre reviews som nå er sluppet virker det som dette spillet ikke leverer til forventningene hos mange. 

Ser ut til å være et godt spill aka 7 /10 , men ikke så fantastisk som man håpet. Det var kjipt, hadde forventet mer igjennom årevis med så mange utsettelser!



 

Endret av MrL
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var litt skeptisk til å åpne linken og lese artikkelen, men til andre som skulle tenke i samme bane så er det ingen spoilere av noe slag.

Er spillet dårlig går det i retur hos steam, tenker man selv får et greit inntrykk etter å ha spilt i litt under 2 timer.  

Om spillet skuffer og det fortsatt er bugs vil cdpr få ei ripe i lakken med tanke på alle utsettelsene, da kan man lure på hvor "ille" ting var når spillet opprinnelig skulle slippes.

Endret av Nwader
Lenke til kommentar
1 hour ago, grim_reaper_jib said:

Dette hørtes veldig skuffende ut. En by som bare har en fasade og lite dybde😓.

Er heller ikke fan av kun første person perspektiv og overrasker meg ikke at man mister litt innlevelse i cutscenes.

Ut fra det jeg leser her høres det ut som et 6-7 av 10 spill.

Ikke så mange som reagerte på dette i The Witcher 3. Der også er det omtrent ingen å snakke med og verden føles bare som en tom fasade. Dette er jo den største ulempen med spill som er satt til en åpen verden. Det er umulig å lage nok innhold til at verdens skal føles meningsfull. Derfor hadde det vært bedre om de hadde gått bort fra dette, og gjort opplevelsen lineær, men folk er helt paniske etter å spille i en åpen verden hvor man kan gjøre meningsløse MMO-quests. Da blir det jo helt kræsj med CD Project Red som på sitt beste lager veldig bra quests. Dessverre er det umulig å lage nok av dette til å fylle en så stor verden. Så da blir det verken fugl eller fisk, og spillet faller litt mellom to stoler. Synes det er litt pussig at folk reagerer på dette nå da etter så mange år med spill satt til en åpen verden.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Bugsa som jeg hører dem får spillet til å fremstå akkurat slik jeg trodde: rushet. Får håpe det meste er fiksa til release, og får håpe alt er fikset en måned etter release. Leser også at mange testere sliter med ytelsen på spillet, selv med rtx 3080 og all raytracing av. Dette skremmer meg ettersom jeg ikke sitter på et next gen skjermkort enda.

Endret av Fnix
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...