Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Koronaviruset i NORGE [Les første innlegg]


Simen1

Anbefalte innlegg

Wheeljack skrev (Akkurat nå):

Nå syntes jeg du bare er vanskelig med vilje så vi lar den ligge. 

Jada, jeg skal la det ligge. Jeg synes bare ikke man skal opphøye regjeringssjefer til noe de vitterlig ikke er i Norge i det hele tatt og heller aldri har vært. Stasministere er utbyttbare og er ikke ment å være noen forbilder, slik monarker og presidenter skal være. Og skikker de ikke jobben sin skikkelig får de ta sin hatt og gå. Statsoverhode er en flott tittel og skal være forbeholdt de som faktisk er det og de som ikke er det på noen som helts måte. Men her avslutter jeg denne sidedebatten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
24 minutes ago, Subara said:

Kari og Ola Nordmann er for opptatt av likhetssamfunnet, etter min mening. At landets statsminister enda ikke er vaksinert med et dødelig virus i omløp, er ikke til å tro. Hvem skal styre landet hvis hun blir syk?

Landet har ikke akkurat blitt styrt siden mars. Det har blitt observert og avventet og anbefalt en god del, derimot.

Endret av brbmay
Lenke til kommentar
Battaman skrev (3 minutter siden):

Tror ikke det skjer en dritt. Kanksje ei lita bot, som ikke får videre konsekvenser. Jeg regner med samtlige parti på Stortinget har lignende saker som de til Solberg og Skjæran. 

Opposisjonen er bare mennesker de også som slumper uti og gjør feil. De har vel ikke holdt sin stil like ren de heller hele tiden....

ca31e97a-43bb-4ea1-9f04-161e307072be?fit

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Kroat skrev (Akkurat nå):

Midt oppi det hele, har Erna burdsdags selskap med 14 personer tilstede ?

Alt er bare kaos, kan bare glemme å få kontroll over epidemien.

Vi må nok bare smøre oss med tålmodighet og vente til den dagen 70% av befolkningen er fullvaksinerte. Da er det over. La oss håpe det ikke er lenge til nå og at vi slipper flere forsinkelser. I mellomtiden vurderer jeg å flytte til skogs og bli der til det er over. Ja, og så komme ned til sivilisasjonen de to gangene jeg skal ha dosene mine da.

Lenke til kommentar

Det blir nok hverken noe mistillitsforslag eller at hun går av. En regjeringskrise nå er faktisk det siste vi trenger i situasjonen vi befinner oss i. Tilliten til myndigheter er blant hovedårsakene til at vi i Norge har klart oss så bra gjennom pandemien, og jeg håper alle partiene holder hodet kaldt nok til å ikke ta helt av for dette, selv om man i en normal situasjon har gode grunner til det.

Det vi kan være glade for er at alle inkludert statsministeren selv både vet hvor dumt det ser ut og er klare over hvor stor skandale det er. 

Nå er det valg til høsten, så kan folket få sagt sin mening over stemmeseddelen når den tid kommer. Sjansen ble vel ikke større for at Solberg er sjef etter det med dette.

Høres kanskje banalt ut, men jeg håper de får boten de fortjener og at vi blir ferdig med denne saken så fort som mulig nå, så slipper det offentlige ordskiftet å bestå av støy som tar fokuset fra kjernen i den krisa vi nå står midt oppi.

Endret av Snikpellik
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Sitat

1034 nye registrerte smittetilfeller i Norge

Torsdag ble det registrert 1034 nye smittetilfeller med coronaviruset i Norge. Det 126 tilfeller flere enn gjennomsnittet de foregående syv dagene, som er på 908.

Tirsdag ble det registrert 1150 nye smittetilfeller i Norge, mens tallet onsdag var 1064. Færre blir generelt sett registrert smittet på helligdager og i helgene enn i ukedagene.

Forrige torsdag ble det registrert 874 smittetilfeller i Norge.

Trenden i registrert smitte er ifølge VGs beregning stigende, og det samme er den i 54 kommuner. Totalt er det bekreftet 84.553 smittetilfeller i Norge siden pandemiens start.

Fortsatt høyt.

Lenke til kommentar
14 minutes ago, Pc Lynet said:

Fortsatt høyt.

Om en uke er det like mange smittetilfeller i Norge som i hele Kina 90 000. Forskjelen er at Kina har en befolkning på 1400 millioner mot Norges 5 millioner

 

 

Endret av Kroat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser av VGs kart der mange av de nye tilfellene (men ikke alle) er registrert på kommunene at Asker for tredje dag på rad setter smitterekord. Det samme gjør Bærum og Sarpsborg, med veldig god margin.

Også Bodø er på vei opp igjen etter dager med nedgang. Haugesund, Lillestrøm og Tønsberg fortsatt høyt. Stad kommune med hele 20 tilfeller.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar
On 3/16/2021 at 12:01 PM, scuderia said:

Selvsagt er du selektiv når du plukker vekk alle land som gjør det bedre.. betydelig bedre enn Norge.

Vi er et rikt lite land som burde ha klart dette massivt bedre. Men siden noen mener at Norges image utad er viktigere enn nordmenn så er vi der vi er..  Norge har bundet seg til EU helt unødvendig og betaler nå prisen.

Hvilket fantastiske ulike forutsetninger mener du Israel har i forhold til Norge? 

Jaja..

https://www.vg.no/nyheter/i/Al0lPE/norge-takket-nei-til-nesten-700000-vaksinedoser

vi er så flinke og snille altså ❤️

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Kroat skrev (6 timer siden):

Om en uke er det like mange smittetilfeller i Norge som i hele Kina 90 000. Forskjelen er at Kina har en befolkning på 1400 millioner mot Norges 5 millioner

Nå lever ikke vi i ett kommunistisk styre der militæret stenger folk inne i husene sine blant annet. Samt tror vi virkelig at Kina sine tall ikke er fiksa på? Vi vet nesten ingenting om hvordan utbruddet der rammet og hva som skjedde i den første tiden med Covid. og hvor lenge det varte. De kan for all del ha store mørketall.

Lenke til kommentar
10 hours ago, Fnugle said:

De vinklingene har jeg jo allerede funnet svar på selv gjennom egen resonnering og motivasjon. Jeg sammenligner meg ikke med andre. Jeg skjønner hvor du vil, men om man stadig skal irritere seg over de som bryter reglene, så kommer man ikke langt. Man kan heller velge å tenke på hvor mange som er med i dugnaden.

Journalister burde heller nå spør Erna om reglene er for vanskelige å forstå seg på. Og hva som kan gjøres for å kommunisere eller lage regler som er enklere å etterleve?

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
10 hours ago, Morromann said:

Da blir det nok mistillitsforslag. Enten setter regjeringen inn en ny statsminister eller det blir en ny regjering med Vedum som statsminister i en AP-SP-regjering. Noe som ikke er særlig smart strategisk med tanke på at valget er noen måneder unna.

Det første Erna bør gjøre er å be om å få bot for å gjøre opp for seg. Slik at loven er lik for alle. Vi får jo bare vente å se hva følgene sånn ellers blir. Men, jeg tror ikke på at det blir stillet mistillitsforslag. Ingen ønsker ledelsesjobben under Covid-19 fordi den er en svært utfordrende oppgave, tipper nå jeg..

Men, at noen kanskje slår mynt på det en dag fra Stortingets opposisjon, skal man vel ikke se vekk i fra. Blir i såfall en skitten mynt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...