Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Koronaviruset i NORGE [Les første innlegg]


Simen1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sitat

CORONASMITTET MANN STANSET PÅ GARDERMOEN

En mann ble stanset av politiet og kjørt hjem etter at han ble stanset på Oslo lufthavn Gardermoen lørdag. Mannen var bekreftet smittet av coronavirus, melder politiet.

– Mannen i 50-årene var på vei for å fly ut av landet. Blir anmeldt for brudd på smittevernlovgivningen, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet skriver videre at mannen kjøres hjem av en politipatrulje iført smittevernutstyr.

– I tillegg til gjeldende smittevernlover gis mannen et pålegg fra politiet om å overholde sin karantene.

Spesielt

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Kryptodebunker skrev (6 timer siden):

Ja men hvem brakte mutantene til Norge? De oppstod ikke her til lands. Det var hovedsakelig Øst Europeisk arbeidskraft som kom tilbake til Norge i januar. Mange polakker jobber i England så ikke overraskende at Polen var fullt av mutasjoner. Det er ganske sannsynlig at samme familier og vennegrupper jobber i både Norge og England.

Jeg legger ikke skyld på den enkelte arbeidstaker som blir stuet inn på trange brakker. 

 https://e24.no/naeringsliv/i/2dmPax/smittevernbrudd-avdekket-i-naer-hvert-tredje-tilsyn-hos-byggebransjen

 

Smitteutbrotet i Nordre Follo viste at mutantviruset truleg var i sirkulasjon før jul. Det var dødsfall på ein sjukeheim rett over nyttår, og smittekjelda var (og er) ukjend.

FHI sa vel allereie før jul at den engelske varianten truleg allereie var i landet. Men det har nok også komme påfyll etter nyttår.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
22 minutes ago, Kryptodebunker said:

Spesielt

Nope, forventer at minst 1 av 100 er idioter som ikkje bryr seg om di går over lik.

Etter nok ein tur innom bergen i år kan eg slå fast at di unge under 20 knapt bruker munnbind. 20-30 åringane er flinkare og synast å ha skjønt fordelen med munnbind. Stort sett alle eldre enn 30 bruker munnbind. Men og merkbart at nokre av utanlansk opprinnelse syns det er viktigare å dekke haka med munnbindet. Så har du di som bruker munnbindet på pannebrasken og trekker det ned når di skal snakke. Andre igjen trekker munnbindet ned på haka for å få sagt sitt, men riktig fornøgde med seg sjølv når di napper munnbindet opp att på plass, som om di klapper seg sjølv på skuldra. Reklame rundt om burde virkelig formidla korleis man skal bruke munnbind samt at man ikkje skal tafse på det. Forventer auka smittetrend i bergen framover.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Må fint regne av 1/100 eller 1/1000 gir blanke f med tanke på hva enn som helst i hele verden og de kan ødelegge alt for de 99 eller 999 personene. Er sånn samfunnet er bygd opp. Så du kan velge og fokusere på den ene drittsekken, eller på de 99/999 andre som gjør en god innsats. Virker som menneskets hjerne automatisk går til og fokusere på den ene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/eKq1eQ/smitteutbrudd-i-tromsoe-smittede-blir-uthengt-paa-sosiale-medier?fbclid=IwAR1MnfZgSeLOdzMTRQCoKQVpefgIgy8TWkgsDZatWRvm3SQW5dP-DJo_c-g

Det her er klassisk eksempel på hysteriet og moralpoliti rollene folk har tildelt seg under denne pandemien. Blir rett og slett skuffa over folk. Og for en som jobber med ungdom, er det rart at de mobber hverandre? Voksne viser jo til at det er greit sånn som de driver på.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (4 timer siden):

Jeg bor i en kommune hvor en stor andel av befolkningen er sjøfolk, de som jobber offshore sliter virkelig under denne pandemien nå. Rutinen som må følges er at de er på sjø i 4 uker, så drar de hjem på det vi kaller fritur hvor de har 4 uker hjemme før de må tilbake på jobb igjen, av frituren på 4 uker må de bruke først 10 dager på å sitte i karantene før de kan gå ut blandt folk, videre må de teste seg en uke før de reiser tilbake på jobb igjen og sitte i karantene til de reiser ut igjen. Så 17 av 28 dagers fritur går ut på å sitte i karantene, alle karantene dagene er ubetalte. 

Det burde vere mogeleg å gjere veker om til månader, iallefall dersom sjøfolka ynskjer dette.

Lenke til kommentar

Dette er så hinsides håpløst. 

Sitat

Den neste uken blir tung for Oslo. Byen stenges ytterligere ned – i tillegg er det stor mangel på vaksinedoser.

Bare 1678 doser av Pfizer/Biontech og Moderna-vaksinen skal gis til eldre neste uke.

Samtidig får Oslo 5700 doser av Astra Zeneca-vaksinen. Denne brukes nå bare på helsepersonell. Dette kommer frem i en e-post sendt fra Helseetaten til bydelene, som Aftenposten har fått tilgang til.

– Det er altfor få. Vi har fullvaksinert 2 prosent av Oslos befolkning på to måneder, sukker helsebyråd Robert Steen (Ap) i Oslo.

https://www.aftenposten.no/oppsummert-x/#Gaw1Am

 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Sitat

Politiet stoppet coronasmittet mann på Gardermoen: − Han viste frem falsk coronatest

Politiet mistenkte at en mann i 50-årene på Gardermoen var coronasmittet og tok ham til side i passkontrollen. Da viste mannen frem et papir som slo fast at han var frisk – men som politiet tror er falskt.

– Vi vet foreløpig ikke hvordan han kom seg til Gardermoen, men han sjekket inn – enten i skranken eller ved en automat – og ble tatt til side i passkontrollen av politiet. Det var grunn til å tro at han var smittet. Han viste frem et dokument om at han var corona-negativ, men vi tror at han har forfalsket dokumentet, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til VG.

Operasjonslederen ønsker ikke å kommentere bakgrunnen for politiets mistanke om at mannen forsøkte å ta seg ut av landet til tross for at han var bekreftet coronasmittet.

– Det er på bakgrunn av et tett samarbeid mellom politi og helse, men jeg vil ikke si noe utover det, sier Marstad.

– Noen hever seg over systemet

Operasjonslederen forteller at Ullensaker kommune er i gang med smittesporingsarbeidet og forsøker å få oversikt over hvem den aktuelle mannen var i kontakt med på Gardermoen

– Mannen blir anmeldt for brudd på smittevernloven. Vi kjører ham nå hjem i en egnet politibil med smittevernsutstyr og gir ham en alvorlig pekefinger. Dette liker vi ikke. Dette skal vi ikke ha noe av nå. De fleste er lojale mot systemet, men så har vi noen som hever seg over systemet og andre, sier Marstad.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/PRn3zJ/politiet-stoppet-coronasmittet-mann-paa-gardermoen-han-viste-frem-falsk-coronatest

Spesielt å rømme fra verdens beste gratis helsevesen når man først har blitt syk.

Edit: Ser Kryptodebunker kom meg i forkjøpet, her er litt mer utfyllende info.

Endret av Pc Lynet
  • Liker 2
Lenke til kommentar
torbjornen skrev (54 minutter siden):

Smitteutbrotet i Nordre Follo viste at mutantviruset truleg var i sirkulasjon før jul. Det var dødsfall på ein sjukeheim rett over nyttår, og smittekjelda var (og er) ukjend.

FHI sa vel allereie før jul at den engelske varianten truleg allereie var i landet. Men det har nok også komme påfyll etter nyttår.

Lite trolig at nordre Follo står for smittespredning til hele Norge. Det er vel bevist at den britiske og sør-afrikanske mutasjonene kom med arbeidere fra Øst-Europa til blant annet Bergen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
:utakt skrev (13 minutter siden):

Dette er så hinsides håpløst. 

https://www.aftenposten.no/oppsummert-x/#Gaw1Am

Ja helt utrolig at det går an å tabbe seg slik ut. Jeg tror rett og slett FHI ikke er egnet til å anbefale noe som helst her i landet. De er jo forskere og de tør ikke justere sin tankegang før de har bevis. Ja se her har vi ikke noen mutanter i Norge, så en måned senere shit vi har mutanter i hele Norge!

Å ikke vaksinere Oslo først var en gedigen tabbe.

Endret av Pc Lynet
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Theo343 skrev (4 minutter siden):

I denne videoen nevnes det noe interessant ift. vaksiner og at det fortsatt benyttes Thimerosal i mange vaksiner (ethylmercury). Det kunne vært greit å få avklart at dette ikke finnes i noen av Covid-19 vaksinene.

Fact check: COVID-19 vaccines do not contain the ingredients listed in these posts

Sitat

Social media users have been sharing posts online that claim COVID-19 vaccines contain human aborted fetus cells, triton X-100, thimerosal, and aluminum. This claim is false.

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-covid-vaccine-ingredients/fact-check-covid-19-vaccines-do-not-contain-the-ingredients-listed-in-these-posts-idUSKBN2AQ2SW

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Theo343 skrev (3 minutter siden):

Nå sies det ikke her at covid-19 vaksiner inneholder dette, det var kun for å sjekke at de faktisk ikke gjør det.

Sitat

Thimerosal is a mercury-based preservative that has been used for decades in the United States in multi-dose vials (vials containing more than one dose) of medicines and vaccines. There is no evidence of harm caused by the low doses of thimerosal in vaccines, except for minor reactions like redness and swelling at the injection site. However, in July 1999, the Public Health Service agencies, the American Academy of Pediatrics, and vaccine manufacturers agreed that thimerosal should be reduced or eliminated in vaccines as a precautionary measure.

https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/thimerosal/index.html

Jeg er ganske sikker på at man får i seg mer kvikksølv av å spise tunfisk på boks enn av en vaksine som bruker Thimerosal.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
  • Evil-Duck låst og gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...