Jump to content
Sign in to follow this  
akelbo

ANMELDELSE: World of Warcraft: Shadowlands

Recommended Posts

Hver sin smak ja, jeg syns faktisk Toghast er veldig moro. Det er helt komisk å se hvordan figuren din forvandles med oppgraderingene man plukker opp mens man klatrer i tårnet. Skulle gjerne hatt noe igjen for tiden brukt der enn bare de materialene man bruker til legendaries, da.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Sprøtt hvor forskjellig smak man har :) Jeg synes Bastion var desidert den beste story sonen, mens Revendreth var den dårligste. Foreløpig liker jeg også Torghast, men hadde vært fint om Blizzard legger til litt mer variasjon etterhvert.

Share this post


Link to post

Hva synes anmelder om rifts i Diablo 3? 

Det er ingen ting som er så avslappende som å sette på en god podcast og farme rifts noen timer i D3. Man går selvfølgelig lei, men jeg hadde kanskje sett for meg at Torghast kunne bli noe av det samme. Jeg vurderer å kjøpe Shadowlands i jula og grind.

Share this post


Link to post

Trodde ikke jeg skulle spille denne gangen, men koser meg. Føler tiden min blir respektert mer og at det ikke er samme grind som i BFA. Enn så lenge. 

Share this post


Link to post
xionor skrev (7 timer siden):

Smak og behag, jeg synes Torghast er sykt kult og morsomt å spille. Lett det mest spennende ved hele expansion for meg.

 

essofaces skrev (7 timer siden):

Likte alt i denne utvidelsen utenom torghast, det er bare gørr kjedelig, og vil nok drepe lysten min på å fortsette å spille wow...

Artig at denne featuren kan bli mottatt så ulikt :)

Share this post


Link to post

Føler folk med kjipe heroes misliker Torgast, det er en roguelike rpg opplevelse uten mye annet ved seg.

Med Demon Hunter ble det litt for lett, trengte ikke drepe noen mobs for å drepe de vanskeligste bossene alene.

  • Like 1

Share this post


Link to post

"Torghast, som sårt trenger en voldsom overhaling dersom Blizzard faktisk vil at spillere skal gidde å fortsette med den"

Hæææ? Rart at du synes det. Trodde det var bred enighet i miljøet at Thorgast er noe av det beste som er tilført wow på lenge. Hele guilden min er hvertfall i ekstase.

Layer 3 med to kompiser er noe av det morsomste (Om litt enkelt mot slutten) jeg har gjort i WoW på lenge.

  • Like 1

Share this post


Link to post

@Hawken911 Du har nok mye rett her. Som asssssssssssssssassin rogue er det en plage mesteparten av tia, mens andre klasser ser ut til å ha det dritgøy. Så personlig er jeg midt på treet, men mener allikevel det er en kul ide som er et friskt pust.

Edited by The Very End

Share this post


Link to post

Helt tydelig at det er delte meninger om Torghast, og det er godt mulig at valg av klasse har noe med det å gjøre.
Selv har jeg kun prøvd meg på tårnet som Enhancement Shaman, og som jeg skriver ble det ensformig og altfor enkelt. Kanskje hadde det blitt annerledes om jeg valgte en annen klasse først, men jeg tror uansett at jakten på Soul Ash hver bidige uke hadde tatt knekken på spillegleden før eller siden.

Share this post


Link to post

Tror du vil få veldig forskjellig anmeldelse, i forhold til hvilken spiller du er i WoW. Er anmelder en som ikke er i mythic raid eller gjør keys?

Uansett så synes eg historien er 2/10. Kun maldraxxus eg likte, selv om sonene i seg selv ikke er så gale, så minner storien om dårlig barnetv (spesielt ardenwald).

Er enig at Torghast var kjedelig de 2 første layers, det er bare grind slik som i diablo for å få høyere keys. Er ganske gøy å jakte på anima powers og se hvordan gameplayet forandrer seg. Eg hadde 264% runspeed på druiden, og når man kan caste på farten er det veldig morsomt å være caster.

Dungeons var morsom, siste boss i Theater of Pain gjorde at eg måtte sette mine egne sound clues på siste fase (eg spilte med folk som gjorde 1.3kdps.. det føltes som tyrannical, spesielt når 1-2 alltid dauet)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...