Gå til innhold

Bør Hasan forbli i Norge?


Bør Hasan forbli i Norge?  

141 stemmer

  1. 1. Bør han bli værende?

    • Ja
      75
    • Nei
      66


Anbefalte innlegg

Mr.Duklain skrev (42 minutter siden):

Ja, vet men jeg vil bare problematisere litt utsagnet "alle ikke-vestlige må dra hjem" Mange ikke-vestlige er ikke opprinnelige flyktninger/ familiegjenforening med flyktning. Jeg er enig med at vi har hatt for naiv flyktningpolitikk og tatt inn for mange flyktninger enn vi har kapasitet til i Norge, men jeg er uenig i påstanden at alle ikke-vestlige innvandrere har ingenting i Norge å gjøre. Ikke-vestlige omhandler de fleste land i verden utenfor Europa (og flere land i Europa), og ikke bare Midtøsten og Afrika som noen tror. 

Kan du vise meg sitatet hvor jeg påstår det ?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
unicorndeath skrev (På 6.12.2020 den 13.05):

Dette dreier seg nok ikke bare om Hassan, myndighetene står nok på sitt fordi de vet at dette kommer til å bli brukt som referanse i andre saker der folk har sniket seg inn i landet uten grunnlag for asyl, trykket mot grensene til Europa har aldri vært større og majoriteten som kommer er ikke reelle flyktninger, det siste vi trenger nå er å begynne å lempe på kravene for å få opphold, slik ryktes fort bakover i rekkene.

Står fortsatt 100 % for dette om du lurte på hvor jeg står i denne saken, kan vi holde oss til tema nå ?

Lenke til kommentar
aomt skrev (På 29.11.2020 den 18.06):

På den andre, så blir folk nesten oppfordret til å lyve og prøve seg. Selv om moren blir kastet ut, mens unger får leve videre i Norge, så oppnår ho delvis med sin svindel?

Jeg synes det er feil å straffe barn pga foreldrenes handling. Hassan har ikke gjort noe galt, det er i mine øyne helt feil å straffe han bare fordi moren oppga uriktige opplysninger for 13 år siden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
bmwm skrev (34 minutter siden):

Jeg synes det er feil å straffe barn pga foreldrenes handling. Hassan har ikke gjort noe galt, det er i mine øyne helt feil å straffe han bare fordi moren oppga uriktige opplysninger for 13 år siden.

I denne saken, tja muligens, men prinsipielt så er en slik løsning ganske tullete. da kan man jukse og ljuge seg inn, vel viten om at barnet må få lov å bli værende.  Og kanskje også kan barnet senere søke om familiegjenforenelse. 

Må også huske at det ble avdekket for veldig lenge siden, at familien måtte ut, hadde de blitt sendt ut med en gang hadde dette vært en ikke-sak, siden han ikke hadde hatt sterk tilknytting til landet

Endret av Baranladion
  • Liker 3
Lenke til kommentar
58 minutes ago, Mr.Duklain said:

Ikke når du og Tåkefyrsten driver å svarer for han ( Dirigo) nei, da siterer jeg dere. Når du/dere svarer på et spørsmål jeg stiller til han fremstår det som dere er enig i hans utsagn. 

Nei jeg er ikke enig i at alle ikke-vestlige innvandrere i Norge bør utvises. De tankene jeg har om innvandring er:

1. At vi bør sette en pause på flyktninge- og asylinnvandringen frem til vi ser hvordan de vi allerede har tatt inn integreres. Det er veldig uansvarlig ovenfor hele den Norske befolkningen å konstant hente inn folk fra krigssoner uten kontroll på hvilke konsekvenser det får for landet.

2. At alle innvandrere i Norge som har eller har hatt statsborgerskap i andre land bør fratas det Norske statsborgerskapet sitt om de blir dømt for en kriminell handling som innebærer vold, trusler eller seksuelle overgrep. Altså grov kriminalitet.

Endret av Tåkefyrste
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Det beste hadde vært om det var en ordning der man kan gjerne komme så lenge man har plettfritt rulleblad, men man må kunne bevise at man kan forsørge seg selv.

De som kommer skal ikke ha tilgang til gratis velferd, men betale for alle tjenestene.

De som ikke kan forsørge seg selv må ha bekreftet en verge i Norge som kan sørge for dem og er juridisk ansvarlig for alt de finner på. det blir i praksis "fosterforeldre".

Endret av l0mf0mgl0mbl0og
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...