Gå til innhold

AiO - modulbasert løsning?


Anbefalte innlegg

Titter litt på AiO ifm. kommende oppgradering av HK/CPU (Ryzen 5900).

Har i dag et Phanteks Eclipse P400s kabinett ( http://www.phanteks.com/Eclipse-P400S-TemperedGlass.html ), og en NZXT Kraken X52-kjøler.

Har lest at adapteren for X52 til M4 bare har 2 festepunkter, som ikke gir godt nok fordelt trykk på CPU, så tenkte å bytte ut denne med en ny AiO.

Vurderer da u samme slengen å gå for et nytt kabinett som har plass til radiator i toppen, siden jeg har forstått det slik at dette er bedre (?)

 

Tenker at det kanskje hadde vært gøy å gå for en modulbasert løsning som kan utvides/endres til å også takle GPU på sikt (må vel kanskje bytte ut både cpu-blokk og kjøpe separat pumpe da i så fall?)

 

Har tittet på:

EK AiO Elite 360 D-RGB https://www.guru3d.com/articles_pages/ek_aio_elite_360_d_rgb_review,8.html

Alphacool Eisbaer Aurora 360 https://www.guru3d.com/articles_pages/alphacool_eisbaer_aurora_360_review,9.html

Disse gjør det vel greit, men når jeg ser på tester av hva som er det mest stillegående virker det som om Arctic Liqud Freezer II vinner 

https://www.guru3d.com/articles_pages/arctic_liquid_freezer_ii_280_liquid_cooler_review,11.html (tenkte ev. på 360-versjonen)

Noen tanker om det har noe for seg å gå for EK eller Alphacool sine løsninger mtp. å senere koble på GPU, eller blir det uansett så underdimensjonert / mange deler som må byttes at det ikke har noe for seg?

 

Og har dere tips til et kabinett som takler 360 (eller 420) radiator i toppen, og som er relativt lydisolerende, men med glasside?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...