Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hjelp ! Hvordan endre livstilen til dama ?


Anbefalte innlegg

Hun må ville det selv som du sier. Vil hun ikke selv så vil du ikke klare å overtale henne, og så lenge du ikke får henne til å ville så vil alle forsøk du gjør ende opp med irritasjon, konflikter og mer press. Noe som ikke gjør det bedre.

I min lille kyniske verden så mener jeg at man i et forhold må akseptere hverandres negative sider for å kunne nyte de positive. Det er nok de fleste enige i. Ingen er perfekt. Men jeg er såpass kynisk at jeg mener dette er noe som må vurderes fortløpende i et totalbilde.

Vi endrer oss etter hvert som tiden går. Noen(mange) blir dvaske, noen blir veldig engasjert i noe, følelser endrer seg, prioriteringer endrer seg og behov endrer seg. Så selv om man går inn i et forhold med brask og bram når alt var i begge øynes perfekt, så er jeg av den oppriktige mening at en ikke automatisk må tvinge seg til å holde ut senere.

Selv om man har holdt ut med hverandre i 20 år så mener jeg at de 20 årene ikke betyr at man skal akseptere hva som helst i de 20 neste årene. Man må faktisk trives sammen og gjøre hverandre lykkelige og. Ikke bare eksistere sammen.

Og derfor vil jeg først at du spør deg selv om du mener at disse tingene er en såpass stor ulempe at du blir ulykkelig i forholdet deres? Eller er disse tingene i det store bildet småting som du lett overser fordi du bryr deg så mye om henne?

Dersom du føler selv at dette er småting sett i forhold til totalbildet så ville jeg ha snakket med henne om parterapi. Ikke personlig trener, ikke lege, ikke helsekostspesialist. Men en helt ordinær time med parterapi.

Men om det er en stor ulempe så bør du revurdere ditt engasjement i forholdet. Er det verdt å la slike ting gjøre deg ulykkelig? Skal du bruke mer tid på noen som gjør ting du irriterer deg over? Som ikke deler ditt syn på rutiner, fysisk aktivitet og røyking?

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...