Gå til innhold

AMD RDNA2 - Levering, forsinkelse, fortvilelse og forhåpninger


HKS

Anbefalte innlegg

2 hours ago, Frode789 said:

De er fjernet, da det bare var svært limited supply. De kommer ikke for salg igjen (ref. kort).

Frykt ikke. Det kommer custom AIB kort neste uke (25 Nov) fra alle de vanlige leverandørene som Sapphire, XFX, Asus, MSI etc, og det vil nok være en god del mer supply av det. (selv om det garantert blir utsolgt). 

Bare lurer litt, er limited verdt mer penger pga. den er "eksklusiv". Selv om ytelsen ikke blir så veldig OC.. Kan man likevel vente at den har samlerverdi?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
21 minutes ago, Kryptodebunker said:

Det er PHP kode for æøå

Innsiktsfult. Jeg kan kjøre i "ikke åpne vedlegg, script og bilder"-modus. Som jeg synes egentlig er det greieste. Er kilden seriøs så tør jeg åpne html. Men, er jeg usikker så åpner jeg heller i fra en nettleser fra en virtuell maskin eller står over dersom jeg ikke føler at jeg har noen tilknytting til avsender, eller at det ser suspekt ut. Av og til så sjekker jeg med alle disse RIPE, med flere med firkantklamme-IP-adresse-firkantklammeslutt. For å se avsenderland og litt sånn. Da slipper jeg å klikke åpne eller få det automatisk åpnet av epostklienten med dertil hijacking av min PC.

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
2 minutes ago, Djevlen90 said:
Ser jo ut som vi her oppe i Norge faktisk fikk en del RDNA2-kort inn i motsetning til en del andre land, det er jo litt interessant.

Fordi vi har kjøpekraft og er mindre interesserte i å levere tilbake varene? Finnes jo kjeltringer og dårlige betalere i Norge også, for all del. Men, de gjør ikke dumt i å satse på nordmenn. Selv om vi kanskje ikke ligger så sentralt til i Europa distribusjonmessig :wee:

Lenke til kommentar

Mitt og sendt, Asus Radeon 6800. Tror jeg kommer til å beholde det, da det virker å generelt være kjappere enn 3070 med unntak av RT og mangler DLSS, men har mulighet for å dra nytte av SAM på nyåret med ny prosessor antagelig. Bare litt kjipt det ligger såpass nærme XT prismessig... 

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar
14 minutes ago, Kryptodebunker said:

Står bestillingsvare forventet inn 27.11 her på samme kort. Begge statuser kan være feil. Vi får se hva som skjer i løpet av dagen. 

Samme kort her med samme dato som deg også 27.11. Men jeg har fortsatt ikke fått noen epost fra komplett om jeg er heldig eller uheldig enda... men når jeg ser at han har 2.desember så tviler jeg på at jeg får noen nå... 😅 Prøve lykken neste gang da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...