Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bare av nysgjerrighet, finner dere det fremdeles "vanskelig" og kjøpe PS5?
Jeg har kjøpt 2 (1 gave) i desember 2021, da gikk det gjerne sekunder før de ble utsolgt på nett.

Jeg følger fremdeles "tilgjengelighet" tråden hvor noen skreiv en liten konspirasjons teori om at de ansatte i komplett kjøpte de for å selge med profit på "finn.no" men der ser jeg haugevis av PS5 som selges for marginal eller ingen profitt.
Ser også at når CDON får sine bundles til forhåndsbestilling på lager kan det ta flere døgn før de går tom. 

Lenke til kommentar

Trodde vel det skulle åpne seg mer enn det har gjort, men det ser fremdeles ut som det er noen små drop av konsoller av og til. Virker som de som har kjøpt for videresalg sliter med å kvitte seg med konsollene, så derfor er det litt priskrig nå på finn.no.

Vi fikk kanskje bare en liten bølge hvor ting så litt bedre ut og ting har roet seg litt etter det selv om det fremdeles kommer litt av og til.

De som vil ha Xbox Series X|S har det rimelig enkelt nå i forhold til de som vil ha en PS5.

Lenke til kommentar
joeberg1 skrev (11 minutter siden):

Gikk først for disk og da stod det levering på mandag. Så fikk jeg tak i digital og da kansellerte jeg disk. Ser ut som det kanskje var tabben

Gikk for digital ettersom jeg var for treg for disk + jeg ikke har behov for disk. Min er sendt, og ved sporing ser allerede at denhar vært innom noen terminaler allerede. Estimert dato er på tirsdag, og hadde også mandag når jeg bestilte. Skal nok ordne seg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis man kjøper seg muligheten til å bruke spill på Blu-Ray kan en rimelig raskt spare inn ekstrakostnaden med rimeligere spill. Det er tidvis en ganske vill prisforskjell, og de har veldig sjelden tilbud på digital distribusjon vs Blu-Ray.

Hvis en er allergisk mot å bytte Blu-Ray plater blir det jo en annen sak, men en mister jo også muligheten til å se UHD Blu-Ray om en ikke har en annen avspiller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...