Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

_Spook_ skrev (5 minutter siden):

Fikk nettopp beskjed fra komplett at de hadde sendt PS5en jeg bestilte i september i fjor. Så ser ut som tilgangen på enheter øker. 

Kjøpte forøvrig en på netonnet her om dagen. Var ikke noe tull med den. Gikk tre dager fra bestilling til levering i Oslo. 

Jeg fikk akkurat samme melding fra Komplett

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Franzedor skrev (2 timer siden):

Jeg vet ikke helt hva du diskuterer for? Eller hva du hisser deg opp for? 
 

Det er vel det samme hvor folk kjøper konsollen sin? Om de vil ofre endel penger for og få en maskin så go ahead. 
 

Hele poenget her er at scummy nettbutikker som ser sitt snitt i og tjene penger på at en vare er lite tilgjengelig er shit. Men det gjør jo ikke folk som kjøper shit? Om man ikke bryr seg om ps5'en koster 7000 eller 9000 så er det bare og kjøre på. Men butikker som presser folk til og kjøpe dyrt er like mye scalpere som dem på Finn. 
 

Elkjop, Power, CDON osv som selger bundle og konsoller til normal pris bør hylles! Tror du ser mer på det som ett personangrep, men faktum er at vi kritiserer selgere! 

Nei da, er ikke meninga å være sånn. Nesten krenka, men det var ikke meningen å være så defensiv 😂 Er en positiv person jeg, var vel derfor jeg følte meg truffet at min glede var verdt 1000 kr mindre 😄 Det at folk kjøper hvor de vil var det jeg diskuterte for, så da er vi enige. 

Er mer det at det føltes som at det mentes at folk har valget om å kjøpe d billigste, og d har vi forsåvidt, men da blir det lang ventetid, og det har det vært. Jeg misforstod litt sikkert. 

6999 er mye, men nå har jeg venta ett år, og jeg vinner ikke raffles, så da er det verdt det 👍

Coop OBS kunne sikkert ha gått ned et hakk på prisen, enig der altså. Jo rimeligere, jo bedre. 

 

Min ps5 ble sendt i dag fra coop, så får vi se da vettu. 

Endret av doffen123
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Elpapi skrev (6 timer siden):

 

Noen som mener det er god grunn til å kjøpe optisk? Ser ikke lenger at det er nødvendig med optisk da alt i dag kan lastes ned.  Og prisene på ps store/xbox store er stort sett mye rimeligere enn spill i butikk. Og får man en ripe i spill plata.  Så er det ødelagt. 
Kan ikke huske sist jeg så en dvd eller cd plate. 

Om man sitter på mange PS4 spill er det kjekt med mulighet for å kunne bruke disse. Fysiske spill er rimeligere, (man får også 10% rabatt hos Elkjøp på spill om man er kundeklubb medlem) og kan selges videre, og man kan kjøpe brukte spill. Man yter samtidig godt av digitale salg på PS Store og man er aldri låst til én butikk. Jeg ser ingen som helst grunn for å IKKE kjøpe den med optisk drev for min egen del :)

 

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar
29 minutes ago, labformula said:

Hæ? Jeg bestilte også den 13. fra cdon, men hos meg står det at den er på vei til terminal. Vært slik siden søndag... 

Jeg hadde ingen oppdatering annet enn "melding om" på søndag, men det kommer nok an på hvor du bor også. Forventet levering på sendingen iflg. posten var strengt tatt 23. Des, så det gikk fortere enn de trodde selv også

Lenke til kommentar
_Spook_ skrev (3 timer siden):

Fikk nettopp beskjed fra komplett at de hadde sendt PS5en jeg bestilte i september i fjor. Så ser ut som tilgangen på enheter øker. 

Kan stemme at noe har skjedd helt nylig.
For 1 uke siden visste ikke ProShop hverken hvor jeg var i køen, eller når jeg fikk min bestilling.
Bestilt oktober i fjor, og fikk melding om sendt i dag.

Lenke til kommentar
funkivu skrev (7 timer siden):

Hei,

tenkte jeg burde advare alle mot å handle PS5 på Netonnet.

Jeg var heldig og fikk kjøpt en PS5 spillkonsoll og en ekstra kontroller. Alt ble betalt. Jeg fikk ordrebekreftelse på begge. Jeg fikk leveringsbekreftelse på begge.

Når jeg i dag hentet varene på postkontoret så var der 1 av 1 kolli, og det ene kolliet var BARE en PS5 kontroller.

Jeg henvendte meg til Kundeservice og får beskjed om at PS5 kontrolleren var feilsendt og at ordren bare har en PS5 som dem kan gi meg tilbake pengene for dersom jeg sender tilbake PS5 kontrolleren som dem da sier er feilsendt. Dette til tross for at jeg sender et bilde av deres egen leveringsbekreftelse som da viser både PS5 spillkonsoll og en ekstra PS5 kontroller.

Dette er så utrolig dårlig at man ikke kan tro det.....

Tenker dem har solgt ting dem ikke har. Kanskje dem vil øke kontantreservene vs. varebeholdning før årsregnskapet lukkes. Noe som vil være på kunders risiko dersom dem går konkurs. Enten det ellers å har dem null kontroll i systemet på hvor mange dem selger på nett mot hvor mange dem har i beholdning.

Hei, siterer meg selv her før jeg sletter innlegget.

Viste seg at det var kundeservice som ikke ante hva han drev med. Han kunne ha fortalt meg at ekstra kontroller og ps5 ble sendt i separate pakker 🤷 Istedet fortalte han meg at han kun såg en ps5 i ordre og at kontrolleren jeg hentet var feilsendt.

Så der er to forsendelser.... 🤣 satser på nr 2 kommer snart...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
snakecase skrev (12 minutter siden):

Dere som fikk fra CDON i dag; hva var estimert leveringsdag? Bor lengre nord i landet, men hos meg står det torsdag. Basert på trackingen skulle jeg anta, og håper, den kommer i morgen og at det kun er et dårlig estimat fra posten.

Min leveringsdag er til fredag. Det er mye som blir sendt i posten for tiden. Leveringsdagen er nok ikke så feil vil jeg tro.

Endret av ewUM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...