Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Moenet skrev (10 minutter siden):

føler med deg... har ikke fått denne selv (enda?)

frykter at en lignende beskjed skal komme, og jeg refresher relativt ofte haha

jeg bestilte ganske tidlig, kanskje etter at bundelen hadde ligget ute en time eller noe slikt, jeg betalte også direkte med en gang i håp om at det ville øke sjansene.

jeg sendte e-post til CDON i går, så jeg vil legge ut svaret her så fort jeg får svar!

Flott at du poster svaret fra cdon, de har liksom ikke gitt noe info om salget utover en dato som er 20/12. Jeg bestilte 20:06 den 13/12. Tror droppet skjedde kl 20:00. Min ordre står fortsatt som "behandles" 

Lenke til kommentar
Franzedor skrev (7 minutter siden):

Flott at du poster svaret fra cdon, de har liksom ikke gitt noe info om salget utover en dato som er 20/12. Jeg bestilte 20:06 den 13/12. Tror droppet skjedde kl 20:00. Min ordre står fortsatt som "behandles" 

Jeg sjekket e-posten min nå, og fikk ordrebekreftelsen 13.12 klokken 19:36

Lenke til kommentar

Før dere stresser for mye ang kansellering fra CDON, jeg fikk akkurat samme mail som er postet tidligere her etter jeg manuelt kansellerte forhåndsbestillingen min. Heiv inn en bestilling spontant da min svigerbror har vært på utkikk, men det viste seg at han var blakk for tiden, så jeg avbestilte. Ca et døgn senere fikk jeg samme e-post som er postet her. Mtp hvor mye troll som dukker opp i disse trådene så ville jeg ikke vært overrasket om det heller var resultat av manuell avbestilling enn at CDON kansellerte den

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Edit: Jan02 kom meg i forkjøpet med 1-2 minutt der.

Til dere som fikk forhåndsbestilt Playstation 5 budle fra CDON og ikke mottatt mail om avbrutt vare.. Jeg sendte en mail og spurte om prosessen videre og fikk dette til svar: 

Sitat

Hei,

Planen er at vi kommer til å sende den fra vårt lager på mandag som er ganske så sikkert.
Forutsatt at det er normalt postgang hos Bring, og ingen forsinkelser, så burde den komme fram til ditt nærmeste ombud før jul.

Blir spennende å se over helgen om dette faktisk stemmer eller ikke. Krysser fingrene! 

Endret av C..
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Jan02 skrev (1 time siden):

Sendte mail til Cdon og spurt når eg kan forvente min. Fikk dette svaret: FBA3CA4E-C81C-4800-83A4-732213DDF84A.thumb.jpeg.e40ecefeb5491a219e1ac0c11c343ce3.jpeg

min står fortsatt til behandling i cdon og fikk ordrebekreftelse 08:52 14.12.21

Så bra, trenger ikke beskymre seg da! Da har vi noe helt bekreftet! Jeg tror de som har fått sin avbestilt har bestilt for sent kanskje? Så dem har solgt noen for mange.

Lenke til kommentar
1 hour ago, labformula said:

Noen som har fått oppdatering fra netonnet? Det står sendt på ordren, men kjenner jeg blir stresset når det har vært helt stille fra postnord siden tirsdag kl 19... 

Edit: fikk nettopp oppdatering fra postnord. Under transport. langhus Dep kl 10:38

Samme her :)

Lenke til kommentar
dskg skrev (4 minutter siden):

Tilgangen på PS5 har virkelig tatt seg opp. Kommer drops hele tiden. Synd en del nettbutikker utnytter interessen til å selge over listepris eller bundle med ekstrautstyr for å tjene ekstra. 

Synes man skal gi butikker som NetOnNet positiv anmeldelse som velger å ikke utnytte situasjonen. De får mye negative tilbakemeldinger for dårlig kundeservice ser jeg, men at de selger det de får inn til listepris er veldig positivt.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Fikk fra Elkjop idag, men ikkje noe kontroller, noen andre som har det problemet? Sto på ordren, at di skulle få den inn den 21. Desember og antatt levering 23. Desember.

Men eg fikk den plutselig nå, mistenker at dette gjelder kontrollen og at elkjop bare har sendt konsollen først pga jul.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...