Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Feilhode skrev (28 minutter siden):

Kanskje jeg fikk hjulpet en til å få kjøpt, om noen greide å få brukt koden på samme tidspunkt er ikke mitt problem. Kommentarer du kommer med her er jo ikke så smart heller, men skal ikke peke fingern som du gjør :)

Skjønner ikke helt hva du mener med den siste setningen din der...

Når det gjelder stuntet ditt, så kunne du heller hatt en liten loddtrekning el. for å da gi rabattkoden videre til kun én person. Dersom det nå derimot skulle vise seg at koden ble ugyldig grunnet deg, så har du for så vidt rett i at det ikke er ditt problem, men det er fryktelig synd at du har den holdningen der ettersom det er flere her inne som har jaktet lenge på en konsoll.  

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
On 10/25/2021 at 10:40 PM, LordM8YT said:

Snart ett år siden PS5 ble sluppet og enda er det folk som ikke har fått. Vet at corana har en del av skylden men likevel. Sony aka Playstation burde jo til nå ha fått produsert opp nok til at de fleste personer har fått. Men selvfølgelig. Bare å følge med. Håper bare det blir bedre fremover og at alle som vil får tak i PS5, meg inkludert.

Covid-19 er en ting. En annen ting er mangelfull tilgang til TSMC sitt produksjonsanlegg. Selskaper overbyr sikkert hverandre der, eller nytter eksklusive avtaler de har inngått for lenge siden. Da får du kun ut et visst produksjonsvolum. For alle ønsker tilgang til å få produsert sine microchips.

Og det jobbes nok med fabrikkutvidelser, men slikt tar gjerne noen få år.

Dessuten så spiser både de nyeste nanometer krympingene opp noe, samt det foregår jo også produksjon på "avleggs" nanometerstørrelser til ting som ikke krever like mye computing power hos TSMC og andre foundries.

Aldri noensinne før så har verdenen vært så sulten på å få produsert mikrochips til styring av alt mulig i fra supercomputere til smartarmbåndsuret ditt eksempelvis (inkludert AI-styring i autonome kjøretøy).

Covid-19 har igjen bare økt gaming-lysten hos ungdom og gamingentusiaster i alle aldre. Også har du ymse svakheter i containerfrakten nå under covid-19 pandemien.

Kryptovalutaen skal graves fram, etc.

Endret av G
  • Liker 2
Lenke til kommentar
rivjern-entusiasten skrev (12 timer siden):

Hvorfor skulle butikkene plutselig ha tilgang på flere PS5'er bare fordi det nærmer seg jul?

Det var en som spurte hvorfor det var så stille nå, og dette var det første jeg tenkte.. har ikke sagt at de får flere PS5 er bare fordi det nærmer seg jul. Ser ut som du har misforstått litt her..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...