Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Lars667 skrev (9 minutter siden):

Da venter vi bare på siste PS5 av 4 bestilte til spillerom på biblioteket her, den kommer i morgen. Har kjøpt en haug kontrollere og headset i tillegg. Så blir det kanskje en nintendo switch til de aller minste etter hvert, hvem vet. Så fikk jammen jeg kjøpt en ps5 til meg selv og 🙂

MicrosoftTeams-image (2).png

Fett bibliotek! 

Biblioteket her i  Haugesund har også fått satt opp ett spillerom også, men tror  det er primært PC enda! Burde nesten tatt  meg en tur og kikket innom 😛 Fint tiltak er det uansett!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mala skrev (12 minutter siden):

Fett bibliotek! 

Biblioteket her i  Haugesund har også fått satt opp ett spillerom også, men tror  det er primært PC enda! Burde nesten tatt  meg en tur og kikket innom 😛 Fint tiltak er det uansett!

Takk, håper det blir bra. Vi har hatt spill-pcer på en ungdomsklubb her før. Det blir fort dyrt og ressurskrevende å vedlikeholde slik at noen synes det er gøy. Nå har vi fått til et samarbeid med BlueElite E-sports som skal drifte og veilede, samtidig som hardwaren blir mye mer håndterlig (og billig i forhold til gaming-pc-er). Håper det blir brukt!

Edit: Håper vi får litt ekstra boost fordi vi fikk tak i PS5 såpass tidlig 🙂 

Takk for alle gode oppdateringer her, de kom før jeg fikk noe varsel fra Distill.

Endret av Lars667
Glemte noe...
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da fikk jeg hentet Playstation 5 og dattera har spilt litt Astrobot som hun likte godt. Men siden jeg ikke har kjøpt Minecraft ennå, konkluderte hun med at hun skal ha xbox series x for seg selv i stua, og så kan jeg klare meg med playstation 5.

 

.....Hun er 7 år gammel 🤣

 

 

(Jeg er en av de som bestilte disk-versjon fra CDon 7. juni. Tusen takk for god hjelp alle sammen, og lykke til videre de som ennå ikke har fått bestilt.).

Endret av Tailzo
  • Liker 2
Lenke til kommentar
10 minutes ago, JonDiskos said:

I'm curious to lean if anyone received Digital from the Power raffle. It's the first indication we've had of Digital Edition stock being a available in Norway in a month.

I do not believe they have any, because the price is unchanged... this is a "nasty" ploy by Sony, they are not making (enough of) them because I'm pretty sure they lose money on the digital edition. ($100 wouldn't cover just UHD BD drive) 

Lenke til kommentar

Hei,

Jeg fikk sms fra Power kl 18:05 om at jeg hadde "vunnet". Så jeg kan avvise at alle har blitt kontaktet før 16:00. Det er nok 21:00 som gjelder. Stor applaus og tommel opp til alle som bidrar her i tråden.

 

Jeg "vant" standardutgaven med ekstra kontroller. Det stod vel i beskrivelsen fra Power at digital også kunne vinnes, men den var det ikke endret pris på og viste som ikke på lager. Så jeg tviler på om noen får kjøpt den fra Power i denne runden.

Endret av Steinbra
skrivefeil
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...