Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

vampyrica skrev (49 minutter siden):

Hvilket spill er det? Grattis med ps5 ☺️

Tyty:) Det er Fifa21... 😕 - måtte sjekke hvordan det så ut siden det har egen PS5 versjon. Jeg har også "sunne" spill interesser - gleder meg til å sjekke Ghost of Tsuh.. T.. æh Sushi... God of War, RDR2, The Last of us 2 og Demon Souls :). Gav litt opp med de storspilla på slutten av forrige generasjon - PS4 pro sprengte jo lydmuren... så må ta igjen litt nå :) Det eneste jeg slet meg gjennom med hørselsvern, briller og vernesko var RDR2 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lars667 skrev (1 time siden):

Jeg vet ingen tror meg, men jeg har nå 3 PS5 på plass av 4, som skal installeres i nytt spillerom på biblioteket her. Skulle egentlig ha 1 disc og 3 digital, men har kjøpt 2 disc og 1 digital så langt. Budsjettet holder likevel. Skal love dere at det ble noen gledesutbrudd da ungene på biblioteket spottet den første av PS-ene. Folka fra Blue Elite e-sports, som skal hjelpe til med oppsett og arrangere noe opplegg, var også littegrann imponert over at vi hadde fått tak i to konsoller (til da)... Uansett, følg med her (på elkjøp og cdon spesielt) er mitt tips. To av disse har jeg bestilt etter å fått vite om cdon-slipp ca 20 min etter slipp... Den første var Elkjøp-raffle som en bekjent vant. 

 

Flott opplegg Lars! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Wapour-Station 5 ble byttet ut med en XBox serie X fra Elkjøp. Egentlig skulle Power levere den, men de rota like mye med levering og etter 2 utsettelser kom det opp en hos Elkjøp som jeg sikret meg.

Nettopp ferdig med noen runder FIFA21 sammen med guttene, og kommer ikke til å se meg tilbake. Byebye Sony.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...