Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

NorthugJr skrev (3 minutter siden):

Den vifta hadde neppe vært et problem om folk ikke hadde hypet det opp til de grader. Hører knapt nok min PS5 mens jeg spiller, sitter enkelte ganger 1-2 meter unna og noen ganger 3 meter unna. Min PS4 hørtes ut som et helikopter, dette er noe helt annet. 

Både enig og uenig. At uansett viftemodell du får i PS5 er en stor forbedring i forhold til PS4 er et faktum, men det er en forskjell på Delta og Nidec. Jeg har hatt begge i hus og på Nidec-vifta kunne jeg høre en konstant propellyd på ca to meters avstand når all lyd var skrudd av. På Delta-vifta hører jeg ingenting, kun når konsollen installerer spill eller starter opp en disk. Jeg har hatt to konsoller med Nidec med samme "u-lyden".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har jeg snakket med elkjøp og fått bekreftet både på chat og telefon at mitt eksemplar som jeg kjøpte i går kl 22:00 blir sendt i dag eller mandag. Så da var det nok noen koder som ikke ble brukt og de la sikkert de konsollene ut i går etter kl 21. Så nå venter jeg bare på sporingsnummer.

Tusen takk til deg som la ut info om at de hadde åpnet for kjøp i går :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg fikk min i går fra NoN, har testet litt. Kontrolleren er bra, best på playroom så langt, de fleste spillene jeg testet er oppgraderte ps4 spill så kontrolleren funksjonene er nok ikke optimalisert til dem vil jeg tro (meen jeg ser potensialet). En annen ting jeg likte er 3d lyden, selv på mine koss holedelefoner er det ganske bra retningslyd. Et eksempel er vann som sildret ned fra taket i en hule på Destiny 2, når jeg snudde meg rundt flyttet lyden seg. Subtilt men ganske flott :)  Jeg gleder meg til å spille mer. Lykke til til dere som er på jakt, håper dere er heldige snart.

Lenke til kommentar
18 minutes ago, Anterialis said:

Hva betyr egentlig «reservert» i orderen for de som «vant» konkurransen i går? Noen som har noe annet enn «reserver» der?

Det er vel 3 steg hos Elkjøp: Ubekreftet, reservert og sendt. Så neste som du vil se er at den står som sendt. Når det står reservert er alt i orden, med erfaring tidligere.

Lenke til kommentar

Takk! Rett etter å ha «vunnet» konkurransen valgte jeg å avbestille ordren fra Komplett i håp om at nestemann (rettferdig..) på listen vil få maskinen litt raskere. Deretter tenkte jeg det kanskje ville vært lurest å vente med avbestillingen (Komplett) til jeg hadde mottatt maskinen fra PS5...

 

Regner med det ordner seg :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...