Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hshsh skrev (22 minutter siden):

Ikke sånn jeg mente det heller. Kanskje de forbedrer for ett dropp men de må kaste folk ut av nettsiden pga det. Gir mer mening i hodet mitt

Playstation 5 er bare ett av tusenvis av produkter de selger. Tror de neppe vil kaste kunder ut av nettsiden fordi de skal legge ut et produkt som står for 1% av dagens omsetning.

Endret av Baba2
Lenke til kommentar
38 minutes ago, Pære- said:

Kjørt distill hver eneste dag siden November med 5sek. Aldri blitt utestengt fra noe som helst. 

En Tips som ikke alle vet, det er bare 3. nettsider som Distill oppdaterer på gang og om du har lagt til flere stk. oppdateringer for å ''sjekke'', så blir ikke oppdatering tid egentlig 5 sekunder som den står, siden ''Tab with a worker'' åpner etter andre sider igjennom er ferdig på en måtte kø liste har altså ble sjekket.

Så det egentlig tar så lenge til den går gjennom andre og deretter blir lagt NetOnNet til en kø igjen etter 5 sekunder (ikke oppdatert, lagt til kø etter de som pågår).

Jeg oppdaget det selv i går og Det er to måter å fikse dette.

Den som Jeg gjorde, siden min PC er treg. Var å stoppe flere andre oppdateringer som var gamle eller til andre produkter og lagt 2 oppdateringer på NetOnNet så det blir oppdatert igjennom de andre og flest.

Den andre måtte om din PC er raskt.
Gå inn på Extension, deretter i Settings på Distill og bytte ¨Maximum number of concurrent workers¨ til flere oppdateringer med en gang, siden min PC er tregg Jeg egentlig har redusert den til 2 stk (default 3).
Det er også bedre å bruke Distill i ''Sticky Window'' istedenfor ''Tab'' in same Settings-Advanced ''Load pages that can't be loaded in background in''.
Altså for disse oppdateringer som Dere tror er viktig, legge til ¨Audio Notificaiton¨ og ¨Pop up in a New Tab¨ i hvert enkelt oppdatering eller Global Action.

Lykke Til, fikk bestilt fra NoN igår :)

Endret av KryssN
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...