Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Just now, Densto said:

Bestilte du digital eller disk? Jeg bestilte disk versjon 8 juni og har levering 3 mai hos komplett.

Digital. Nå er det såpass kort tid igjen til mars at jeg ikke stresser så mye lenger, men ser at noen her inne har fått oppdatert leveringsdato denne uken + forrige, så håpet lever!

Lenke til kommentar

Ser mange her har utrolig lyst på PS5, selv klarte jeg å få en fra netonnet for 2 uker siden og det er virkelig ikke mye å spille.

Valgte å gå for platinum for første gang siden det er så få spill å spille, tok meg 30 timer å 100% bli ferdig med Demon Souls og 4 for Astro's Playbook. Dette er virkelig all "Next-Gen" content så langt, alt annent er bare PS4 spill med litt grafikk oppgraderinger.

Er ikke her for å skryte, men håper det letter litt på skuffelsen av at jeg med en PS5 etter så liten stund sitter nå å venter på nye spill.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
muuha skrev (3 minutter siden):

høres ut som trolling event scamming


Tro hva du vil, jeg skal ha med disk ferdig snakka. Ser ingen grunn i å bestille en uten disk da, da kan heller noen andre få mulighet til å kjøpe den. Tipper Elkjøp samler opp de som ikke blir solgt så noen andre får kjøpt dem. 
 

Edit: Får allerede masse PM’s, som sagt så skal jeg ikke kjøpe så ingen vits i å sende meg melding. Hadde jeg kjøpt for å selge så hadde jeg holdt kjeft og lagt rett ut på Finn. Jeg er ikke interessert i å tjene et par skarve tusenlapper, da kan heller noen andre få seg en positiv overraskelse. Jeg venter på disk.

Endret av Koopen
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...