Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

MadsEliassen skrev (6 minutter siden):

Denne fyren sitter nok og følger med i tråder som dette uansett. Virker dreven i gamet.

110%.

Som OP sa; Må nok bare regne med at både penger og maskin er tapt. Kanskje Finn.no kan gjøre noe, selv om jeg tviler sterkt på at de gidder. 

Og til @Fixfax Takk for heads up, settes pris på. Var ikke meningen å være "krass" med ting du burde ha gjort, da jeg forstår at det er kjipt.

 

(Hadde ikke svindla deg om du hadde solgt til meg, da men... 🤣)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Dynamike skrev (1 minutt siden):

Hva er den beste prosessen hvis du som kjøper skal få tilsendt en PS5? 

Du kan jo overføre til selger også blir den aldri sendt..

Jeg brukte noe som heter google og da fikk jeg opp denne artikkelen hos finn

https://hjelpesenter.finn.no/hc/no/articles/115005837345-Hva-er-den-tryggeste-måten-å-handle-på-FINN-

Ellers sørg for å kjenne identiteten til personen 100%. Sist jeg solgte noe dyrt på finn fikk jeg noen jeg kjenner som bor i området der kjøper bor til å gjennomføre handelen. Kjøper betalte 20% av summen up front og betalte resten da min bekjente overleverte varen.

Lenke til kommentar
Dynamike skrev (6 minutter siden):

Hva er den beste prosessen hvis du som kjøper skal få tilsendt en PS5? 

Du kan jo overføre til selger også blir den aldri sendt..

Jeg bruker alltid 10% i forskudd og resten i oppkrav dersom man ikke vippser hele summen med en gang. Da taper man ingenting om produktet går i retur.

Lenke til kommentar

Jeg kjøper aldri dyre ting (mer enn rundt 1000 kr) hvis ikke det er in person, og jeg selger ikke dyre ting uten oppkrav eller forhåndsbetaling.

Noen ganger avtaler jeg halve summen før jeg sender / mottar varen, men da har jeg allerede bekreftet at selger/kjøper er den h*n er. Verifisert finn profil, stemmer med registrert addresse, SoMe profiler etc.

Lenke til kommentar

Postoppkrav er det mest sikre, men aldri 100% dersom du er kjøperen kan selgeren i teorien kan sende deg en innpakket stein.

Tips er å se på vurderinger. Bruker du store summer på en PS5 skader det kanskje ikke å betale noen 100-lapper ekstra for å kjøpe fra en verifisert bruker med mange gode anmeldelser. Jeg er kanskje ikke den rette personen å gi tips ang. dette nå, men men ja.... 🤠

Endret av Fixfax
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er mye svindel ute og går ja. Etter å ha solgt til en finn-bruker (og mottatt penger) kom plutselig DNB med en mail fra kontrollutvalget som ville ha bevis på at jeg hadde hatt varen, og ville ha informasjon om overføringen. Et par uker senere ble jeg kontaktet av politiet vedrørende samme overføring hvor de ville ha informasjon om kjøper vedr. en bedragerisak de etterforsket. Tipper politiet har fått inn mange saker vedr svindel, bedrageri osv rundt ps5 og at de kommer til å prioritere dette. Helt tydelig at det er mye rart ute og går i dette markedet om dagen 😀

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Fixfax skrev (2 timer siden):

SLETT OM UPASSENDE!!

Hei folkens, var så heldig at jeg fikk tak i en ps5 hos Netonnet her forrige uke. Fikk samtidig leveringsbekreftelse fra min ps5 hos komplett så valgte å selge den ene konsollen på finn.no. Dette ble en dyr lærepenge da kjøperen svindlet meg for denne konsollen.

Denne personen går under navnet KIMBO på Finn.no. Han sender et Photoshoppet bildet av en overførsel som aldri har skjedd i bankappen til Sbanken. Han bruker også navnet "Kim Fredrik" som IKKE er hans navn og er brukt som identitetstyveri. Han kontaktet meg via tlf.nr 980 00 145. Vært obs om du skal selge konsollen din videre på finn.no

Kimbo kontaktet meg også! 

Lenke til kommentar
Fixfax skrev (3 minutter siden):

Lenge siden? Tror brukeren er blokkert/utestengt av finn. Prøv å kom i kontakt med han igjen!

Skal prøve, karen sa han ikke kunne møte ved der jeg bor fordi han ikker har bil og er redd for å bli smittet på offentlig transport. Han ville møte ved Grand Hotel nedi byen. Også sa han at han vil gjerne ha den så fort som mulig siden han skulle med gutta til Trysil ellerno senere på kvelden. Men jeg forstod litt at det var noe på gang her, så jeg solgte ikke til han nei

Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...