Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
8 hours ago, Theo343 said:

Woah, våknet litt tidlig og hadde noen nettsider med ps5 på forskjellige butikker stående oppe og det kan se ut som Coop har slengt ut 20+ konsoller i natt som nå selvf. er borte 😕

Jeg forsøker å skaffe en til nevøen min før jul, hvis det ikke er mulig så vil jeg gi han min egen. Var faktisk oppe til 2 i går natt, glemte å sjekke da.

Sjekket rundt 1, og da var det ingenting.

Endret av Balthier35
  • Liker 2
Lenke til kommentar
kjekkealex skrev (1 time siden):

Grattis:) - Fikk også bestilt 13.00. Ser min ordre fortsatt står som "ubekreftet", men de har ikke tilbakeført pengene eller gitt noe info. Litt kjipt

Tror du ikke trenger å bekymre deg. Min er også "ubekreftet" men kundeservice sa at den er inkludert i puljen som sendes nå. Sjekk eposten din for kvittering, det skal du også ha en leveringsdato. Men jeg har ikke fått noen epost om at den sendes og det har heller ikke dukket opp en pakke i Posten appen. Men jeg holder hodet kaldt ettersom kundeservice har bekreftet at den sendes ila søndag/mandag.

Screenshot_2020-12-05 Elektronisk kvittering på ditt kjøp 19 11 20 Elkjøp - farrukhwahab gmail com - Gmail.png

Endret av Baba2
Lenke til kommentar
emilmjac skrev (5 timer siden):

Å takke seg selv ble kanskje feil, beklager det. Litt flaks er det jo, men det selges med jevne mellomrom og det blir lagt ut her.  Uansett så håper jeg du skjønner at man forsøker få flere kontrollere slik at man kan spille med venner og familie.  

Scalpere som kjøper opp hundrevis tror jeg, snarere enn at jeg har fått tak i et par (Elkjøp og Coop) til meg selv og bror. Kjøpte en ekstra fordi NetonNet ikke klarer å levere til jul slik at gaven kan komme under treet. 

Beklager at jeg brukte ordet tulling, ble bare provosert.
Har tenkt å kjøpe en PS5 for barna, men har ikke energi eller ork til å overvåke alle slags nettsider. Sitter nesten aldri på PC etter jobb, så surfer bare på iPad/iPhone. Jeg får sette meg inn i sånne programmer som melder ifra om endringer. 

Lenke til kommentar
1 hour ago, Balthier35 said:

Jeg forsøker å skaffe en til nevøen min før jul, hvis det ikke er mulig så vil jeg gi han min egen. Var faktisk oppe til 2 i går natt, glemte å sjekke da.

Sjekket rundt 1, og da var det ingenting.

Jeg våknet altfor tidlig i dag, browset litt og gikk å la meg igjen. Mulig klokken var et sted mellom 4 og 6.
 

3 hours ago, Avean said:

Domenet ble registrert nå nettopp, slutten av november. Orgnr deres finnes ikke og tlfnr finner jeg heller ingenting på. Info om domenet er blokkert fra eier.

Typisk scalper eller svindel domene. Noen scalpere har kanskje blitt utestengt fra finn og brent igjennom mobilnumre i nær familie og vennekrets.
  

3 hours ago, YoloMats said:

Et elendig forsøk på svindel? 

Jeg ville også vært litt skeptisk til plommehuset.no siden deres nettsider var nede i mange dager rundt lansering.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Til dere som har fått levert fra komplett, når bestilte dere? Hører stadig om folk som får forfremmet levering, så antar at de hat fått inn en batch eller to. Ser fortsatt ingen forskjell på min dessverre (3. mars). Grunnen til at jeg spør er fordi jeg vil prøve å kartlegge ca hvor lang bak i køen jeg kan være 😕 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...