Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vargo Hoat skrev (På 26.11.2020 den 12.23):

Da konkluderer jeg med at enten lyver de på kundechat eller så aner ikke de som sitter der hva de driver med. Vet nesten ikke hva som er verst. 

Hadde samme opplevelse på Komplett. Kundeservice har nok for lite informasjon her, er min konklusjon. Dårlig kundeservice, rundt ein elendig landsering av eit ettertraktet produkt. Her har butikkene mykje å lære.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Julenissen

Sitat

EN SISTE OPPDATERING FRA MEG! Det er mange av dere som ikke kan tro dette er en reell annonse.Men kan forsikre alle om at det er den. Ville ikke ha dumma meg ut for hele nasjonen. Men for at alle skal se at den blir gitt bort så gir dere meg tillatelse til å publisere fullt navn på den av dere som ender opp med den. Så kan alle se at den ble gitt bort. Da får jeg lese videre😅 Oppdatering! Tusen takk for mange fine ord fra dere og mange hyggelige meldinger. Jeg må bare «forklare»ett par ting som går igjen 1: Nei dette er ikke en tulle annonse. Jeg måtte bekrefte ditt og datt og dokumentere like mye. Trodde det skulle være enkelt å gi bort ting men viste seg å være litt vrient. 2: Jeg vet mange av dere vil kjøpe den og tilbyr penger. Men denne varen er ikke til salgs,den gis bort. Så slutt å by! 3: Jeg leser ALLE meldinger som kommer inn til meg. For at jeg i det hele tatt skal klare å lese alle sammen så setter jeg frist for denne annonsen til søndag. Jeg føler at alle meldinger må leses da dere alle er like viktige. Så blir «vinneren»kontaktet av meg privat på søndag. Ha en fin kveld videre alle sammen. Og husk: I en verden hvor du kan være akkurat hva du vil -vær snill🥰 Jeg har en ny ps5 som jeg ønsker å gi bort. Rett og slett fordi jeg liker å være snill og at jeg i år har denne muligheten😊 Denne blir selvsagt ikke gitt bort til den/de som har penger nok til å kjøpe en selv og ikke til de som bare ikke «gidder»å vente. Fortell gjerne ett par setninger om hvorfor akkurat du/dere burde få denne gaven. Og håper den(ps5)kommer til ett hjem hvor den blir brukt masse og ikke bare blir solgt videre! Vennligst ingen telefoner! Jeg har 4 små barn selv og har ikke mulighet til å snakke med hver og en av dere. Skriv en kort melding så skal jeg og mannen min gå igjennom alle før vi gir den bort.

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=199401158

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Stifi skrev (3 timer siden):

Svar fra Komplett ifbm. levering før jul:
image.png.c41476ee3b1167d722fd9911c189f441.png
Da får man håpe på det beste og følge med. 

Det var da godt å høre de velger den løsningen.
Noe som har provosert meg det siste er CDOn som i oktober, (sikkert senere også), solgte PS5 2021 release.
Det gav meg, og sikkert andre, inntrykk av at de som stilte seg i kø da, allerede var inne i køen.
Så fikk CDOn fatt i flere konsoller, og i stedet for å ta unna køen, velger de å selge de åpent i det frie markedet.
Resultat. De har meg i fortsatt i køen for 2021, og får inntjening på andre "nye" kunder i mellomtiden, som så får sin vare.

Synes hele årets PS5-launch er et stort vas av urettferdighet, sleipe butikker, markedsføring av forhåndsreservasjon på syltynt grunnlag, urettferdighet og tilfeldighet inni prosessen.
Savner gode gamle dager hvor jeg kunne gjøre en fysisk innsats, varme opp termosen, og posisjonere meg utenfor butikken god tid i forveien. De som da viste størst iver og innsats, var da de som ble betjent først.


Nå er det bare rot og juks fra ende til annen. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...