Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

gondron skrev (2 timer siden):

sjukt dårligt, 
Kunne lett gjort endring i Sap eller kva dei bruker og gjort artikkel nr endring, 

 

Men kan de tilby de som venter om å få et annet artikkelnr. For så å slette det som ligger inne?

Skjønner ikke... "50stk" står i kø, de får inn 50 nye maskiner, så selger de maskinene til noen andre pga artikkelnr?

Endret av mandodiao
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
4 minutes ago, _tor said:

image.png.3ec354715e6f0165f23e12df9987e424.png

Ah, du har rett. Jeg husket feil klokkeslett. Min ordrebekreftelse kom 10:55 (for diskversjonen) og jeg mottok den på mandag. Trodde av en eller annen grunn at det var 9:55. 

Problemet du har er nok det at Digital Edition er voldsomt underprodusert i forhold til diskversjonen, så klokkeslettet over gjelder ikke for den. Ble vel utsolgt mye raskere.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
45 minutes ago, Lock-Aze said:

En trøst er jo å se at prisene begynner å "normalisere" seg på finn.no... Flere og flere annonserer rundt 10K og jeg tipper prisene snart vil falle til 7-8K. Ja, det er ganske mange som fremdeles ikke har fått tak i en PS5, men det virker som om det er færre og færre igjen som gir blodpris for en PS5.... Joda, jeg vil ha en PS5, men ikke til over 10K, til den prisen så kan jeg kjøpe meg en ganske ok gamingpc.....

normalisere seg ja, har du sett denne? 
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=199006050

Lenke til kommentar
_tor skrev (1 time siden):

Fakk hele Coop...jeg fikk bekreftet bestillingen kl 10:25, men fikk denne fra kundeservice nå..

 

Ah, fryktelig kjipt å få bestilt men så få den beskjeden på oppløpet. Syns som mange andre her at denne releasen har vært mildt sagt frustrerende. Personlig bestilte jeg fra komplett 29 april (diskversjonen) og står fortsatt levering 3 mai. Trodde jeg hadde alt på det rene da jeg hadde bestilt så tidlig og gledet meg til å ha den i jula. Prøvde på nytt på lanseringsdagen i 5-6t i forsøk på å få den før jul men endte opp med 0 stk PS5. 

Må innrømme at jeg titter innom finn daglig da jeg har vært så klar for å få en konsoll i høst, men kommer aldri til å kjøpe for de blodprisene som er der. Hadde dog vært lett å overtale (dessverre kan man vel si) om det var snakk 8-9k da jeg har gledet meg så altfor mye. Virker usannsynlig å få tak i en konsoll til den prisen uansett da de fleste vil ha 14-15k fra hva jeg ser. Galskap.

Lenke til kommentar
RaptorStrike skrev (1 minutt siden):

Jeg som bestilte i begynnelsen av august har samme dato som deg, utrolig nok.

Hehe, ja, ikke sant. Veldig merkelig. Har aldri hatt problemer med komplett før og alltid vært fornøyd. Denne gangen har de surret noe utrolig syns jeg. Orderen min har ikke blitt oppdatert på et par mnd heller. Først så tenkte jeg at 3 mai var placeholder dato (om det er det man kaller det?) og at den kanskje ville endre seg rundt lansering da de fikk oversikt over hva de skulle få inn. Føler jo at jeg burde hatt en konsoll nå siden jeg var tidlig ute med å bestille, men samtidig er det mange andre her i samme båt som meg så er jo på ingen måte alene virker det som😅 

Personlig føler jeg meg utrolig teit som lengter så mye etter PS5, men kan ikke noe for det. Har alltid forhåndsbestilt og fått før jul hva tidligere generasjoners konsoller angår. Er vel bare nostalgien rundt jul + ny konsoll som spiller meg et puss. 

Lenke til kommentar
4 minutes ago, RaptorStrike said:

Jeg som bestilte i begynnelsen av august har samme dato som deg, utrolig nok.

De har nok mange tusen bestillinger og vet veldig lite om når det i det hele tatt kommer inn flere konsoller. De har nok bare satt alle som ikke fikk til lansering med forventet levering langt frem i tid for å slippe maset. Jeg tipper leveringen både kan komme (litt) tidligere eller langt senere enn indikert levering hos Komplett. Selv bestilte jeg i midten av juni og har også oppgitt 3 mai som levering per i dag.

Når det gjelder Komplett ble vel kapasiteten deres sprengt allerede noen timer etter at forhåndsbestillingen ble åpnet opp i april. M.a.o. står alle som bestilte fra litt utpå dagen når man kunne forhåndsbestille til de stengte i sommer/høst på venteliste. Man kan jo bare tenke seg hvor mange tusen det er snakk om og hvor lang tid det vil ta å levere disse ordrene når produksjonen av nye konsoller går/har gått så treigt.

Lenke til kommentar

Liten heads up for de som har mulighet/er desperate nok. 
 

Telia har et titalls-konsoller som du kan anskaffe om du porterer over 4 telefonnummer eller flere,  fra Ice/Telenor og binder opp alle nummerne til Telia X abo. Da får du en digital edition til 2999,- 

 

Jeg jobber ikke der selv. Så om noen synes dette høres interessant ut, ta kontakt med kundeservice og bli bedt om å bli satt over til salgsavdelingen. 

 

 

Endret av iblazeqt
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne
  • Uderzo låst og gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...