Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rart av cdon å bare legger ut konsoller for salg. Skulle gjerne ha vist det, salget begynte rett før jeg dro på jobb 😬 

men forstatt fint av cdon at man må oppgi person nr. hadde bare coop, power og elkjøp gjort det så hadde mange flere av oss hatt ps5 nå. Synes det rart at coop også ikke innførte denne metoden, å logge seg inn for å overføre saldoen sin så må man logge inn med bank id.... så de har systemet på plass egentlig. ahh den frustrasjonen jeg har fra 19.11 hvor jeg satt i 5 timer uten hell 😩😡

Jeg har forstatt liten håp/fantasi på at det blir veldig liten salg igjen i desember hvor butikker har tatt en margin. Hvor butikker har fått bekreftelse hvor mange dem får og hvor mange faktisk de kommer å få. Men jeg føler at uansett hvor hardt jeg prøver så kommer jeg ikke å få ps5 før den tingjengelig for alle😔😩

  • Liker 1
Lenke til kommentar
QUiPS skrev (9 timer siden):

Da ble min ordre plassert i dag på CDON endret til sendt, fikk mail nå nettopp. Noen andre? 🤗image.png.62456ead0c85b494d43d9ba764ead983.png

Har ikke fått beskjed om det, men da satser jeg på at det kommer i løpet av dagen. Ser du fikk ordrebekreftelse 7 minutter før meg, så da er det logisk at de sender din først. 

 

Oppdatering: Sendte mail til kundeservice i går, og de bekrefter at alle som bestilte får den sendt i løpet av uka, men at det kan være noen dagers forsinkelse for noen. 

Endret av Jambimaster
Lenke til kommentar
bakskj skrev (14 minutter siden):

Noen som vet når PS5 fra Netonnet leveres? Min har fremdeles bare "mottatt " som status snart en uke etter bestilling.

 

Fleste parten har fått dato mellom 08-15 desember! Er også enkelte som har fått beskjed om at de skal få mer informasjon pga. mulig overslag enc.

Lenke til kommentar
4 hours ago, tomatsaus26 said:

nå har coop overført tilbake pengene! herregud jeg klarer ikke mer... får vel tak i ps5 en gang neste sommer hvis jeg er heldig 

Jeg føler med deg. Dette systemet var ikke rettferdig. Men ting vil skje før jul. Sony har selv sagt at de beklager alt som har skjedd og at det vil bli en stor sending globalt før nyttår en gang.

Lenke til kommentar
10 hours ago, Sebben00 said:

🤦🏽‍♂️
 

 

Hva med:

Fordi den koster 6000,- i butikk kanskje?

80031F3E-C898-458A-BA53-96D6B5752ABE.jpeg

Hvis man ikke liker hvordan ens handlinger blir "fremstilt" så bør man kanskje ta en dypere titt på hva man driver med.

Dette er et godt eksempel på kognitiv dissonans eller i beste fall at man forsøker å skape sympati rundt kriminelle handlinger.

Jeg hadde hatt mer respekt for et individ som står for det man gjør. "Ja jeg manipulerte meg forbi nettbutikkens funksjoner og sikkerhetssystemer for å snike i køen så jeg klarte å få meg en eller flere konsoller før andre". Men dette gir en helt annen smak.

For så å reklamere for egen svartebørsside drevet av kriminelle aktivitet :rofl:
Det er grunn til å bli bekymret når man ser skikkelser med BI utdanning tro at alle former for lettjente penger er greit. Man får håpe at færrest mulig av disse klarer å svindle seg inn i lederstillinger.

Endret av Theo343
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Theo343 skrev (6 minutter siden):

Hvis man ikke liker hvordan man blir fremstilt så bør man kanskje ta en titt på hva man driver med.

Dette er et godt eksempel på kognitiv dissonans.

Ikke sant. Hvordan ellers skal man fremstille det de gjør?
 

Utfordringen som er på Finn er jo også folk som faktisk ønsker å selge til en OK pris, hvor maskinene blir bare lagt ut for salg på nytt til en høyere pris. 

Var en annonse her om dagen til 15000 hvor det stod «Ga selv mye for denne her på Finn! Selges nå videre for 15000 eller hbo!» 

Losing faith, altså 😂

Endret av Sebben00
ord
  • Liker 1
Lenke til kommentar
BeeRuno skrev (35 minutter siden):

Blir ikke flere lignende slipp fra CDON i følge kundeservice i hvert fall: 

Hei 

Takk for din mail 
Det kommer ikke til å komme flere slike slipp, det var konsoller vi hadde til overs etter at forhåndsbestillinger var sendt ut. 

Skitt og. Det var synd.  Kanskje det er andre som duker opp med . eg tenkte det var noe sånt som dukket opp, Da veit man at ikkej alt for mangen stod i kø der og at det er større sannsynlighet og få her enn på  f.eks Komplett...

Lenke til kommentar
X_Prez_Nixon skrev (22 minutter siden):

Jeg føler med deg. Dette systemet var ikke rettferdig. Men ting vil skje før jul. Sony har selv sagt at de beklager alt som har skjedd og at det vil bli en stor sending globalt før nyttår en gang.

- One week after the launch on select markets, how are sales doing?

- Everything is sold. Absolutely everything is sold. And everything will be sold in Russia, there’s no doubt about that. I’ve spent much of the last year trying to be sure that we can generate enough demand for the product. And now in terms of my executive bandwidth I’m spending a lot more time on trying to increase supply to meet that demand.

https://tass.com/economy/1225233

 

Hvor har du info om at det vil bli en STOR sending globalt før nyttår fra? 

Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne
  • Uderzo låst og gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...