Gå til innhold

En slik mobil ønsker han seg.


Anbefalte innlegg

God mandag. Min trauste Huawei p20 pro ligger for døden, og jeg må ut og jakte på noe nytt. Jeg ønsker å bruke minst mulig på ny telefon, men samtidig har jeg et par krav.

Telefonen må ha et ok+ kamera, og mer enn 64gb lagring, da det fort fyller seg. Det er også ønskelig at telefonen er god på batteritid. Den bør være rask i menyer og apper, men trenger ikke å klare fancy spill og andre heftige saker.

Jeg ser det skrytes veldig av 1+ nord, men jeg ser helst at prisen ligger nærmere 3k enn 4k. Huawei, uten Google, er ikke ønskelig. Eple er ikke ønskelig.

Tips til telefoner jeg bør sjekke ut og ha på radaren til Black friday?

Endret av Dr. Nyborg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er flere ok mellomklasse telefoner, det man dessverre ofte må ofre er kamera i toppklasse. Dvs man får sjelden dedikert zoom kamera eller finesser som OIS.

Du kan titte på poco x3 f.eks. https://www.prisjakt.no/product.php?p=5520032

Mye for pengene og god batteritid.

 

https://www.prisjakt.no/product.php?p=5322003 kan også vurderes, amoled skjerm, bedre ytelse, men mindre batteri.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dr. Nyborg skrev (21 minutter siden):

Takk for alle tips så langt. Xiaomi har jeg aldri prøvd før, men vet jo at de har fått en del skryt tidligere. Kjører de Android one, eller har de sin egen vri på Android?

Egen vri, men jeg synst det var veldig bra. Lite bloat også. Absolutt et undervurdert merke, men toppmodellene deres har steget såpass i pris nå at de er oppe der med Samsung/Apple nesten. Vet ikke hvordan budsjett modellene er, men Mi10pro var bra saker det.  Den var ikke vanntett, men ellers helt topp. 

Lenke til kommentar
Dr. Nyborg skrev (16 minutter siden):

Har alle xiaomis dette? Det er jo en total dealbreaker i såfall. Reklame i systemapper vil gjøre meg eitrende forbanna før fem dager er omme.

Tror det var kun i sånt dritt man ikke bruker likevel. Tenkte ihvertfall aldri over det noe sørlig på min, men det var vel kanskje reklame i xiaomi sin egen «app store» og «mi home» som var en form for forum. Sånt bruker vel ingen uansett. Helt reklamefritt i galleri, kamera og alt annet mener jeg. 

Lenke til kommentar
1 hour ago, bbios said:

Huawei p30 serien og Nova 5t har vel fortsatt Google. ( Kanskje noen av de modellene har grei pris på BF) 
 

Ellers så har du Oneplus Nord N10 som ska vel være noe billigere enn Nord. 

 


 

 

Madammen har ett eldre Huawei nettbrett, og virker som det og begynner å miste support selv om det har play store.

TV2 sumo er blandt annet "ikke støttet" lenger plutselig noe som gjør nettbrettet litt ubrukelig da det hovedsakelig var brukt til akkurat det.

Så ville vært skeptisk til Huawei uansett.

Vanlig Oneplus Nord gruser jo Nord N10. Vanlig Nord er virkelig verdt den ekstra tusenlappen.

Lenke til kommentar

Lykke til med å få mer verdi for pengene enn Xiaomi Poco X3 NFC 128GB til 2990 kr på feks proshop.

 

Monsterbatteri, greit kamera som kan utfordre mange i mellomklassen, 120 hz skjerm som ikke er amoled naturligvis med disse specsa og til den prisen men uansett en god LCD. Tlf er stor men det er også batteriet. Telefonen oppleves som hurtig. 

 

Oneplus nord er neste steg opp hvis man vil ha litt mer kvalitet men ikke tømme lommeboka. Umulig å matche disse to i bang for the buck.

BTW du kan fjerne det meste av reklamepiss på denne tlf, bare søk opp noen guider hvis du vil slippe å lete når du får tlf.

 

Så mye bra for pengene nå for tiden så lenge man holder seg unna de største merkenavna! 

Endret av Zabek
Lenke til kommentar

Eneste gangene jeg merker ads på min xiaomi note 10 pro er når jeg installerer apps, når en app installeres så kommer det en reklame på sikkerhetsscan siden etter installasjon.

Det er mulig å bli kvitt dette via guider på nettet, men det har ikke irritert meg nok enda. Merker ikke noe i daglig bruk.

 https://www.prisjakt.no/product.php?p=5564354 er samme som poco x3, bare med nyere brikkesett som støtter 5G og har bedre ytelse, om dette er av interesse.

Lenke til kommentar
On 11/16/2020 at 9:12 PM, bbios said:

Huawei p30 serien og Nova 5t har vel fortsatt Google. ( Kanskje noen av de modellene har grei pris på BF) 

Nova 5T til 2490 på elkjøp.no er en god pris: https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/66551/huawei-nova-5t-smarttelefon-sort

Sjekk ytelsen sammenlignet med A51 og P30 Lite: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9803&idPhone2=9963&idPhone3=9545

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Jeg ser samesung a51 nevnes. Jeg leser i tester at den faller igjennom på prosessorkraft, og at det oppleves lagg i menynavigering. Jeg hadde en toppmodell fra Samsung for noen år siden, og den plaget meg med lagg etter noen måneders bruk.

Jeg ser at Samsung a71 også er på tilbud. Noe dyrere, men den er da også en raskere og generelt bedre telefon. Den har bra kamera og batteritid, ting som er viktig for meg. Bør jeg styre unna samsung, siden de har så mye "ekstra" i sin Android, eller er min frykt for treghet ubegrunnet, om jeg skulle finne på å gå for a71?

https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/123625/samsung-galaxy-a71-smarttelefon-bla

Lenke til kommentar

A71 er sikkert et greit valg, med AMOLED har den bedre skjerm enn de fleste i denne prisklassen. Dersom ytelse er viktig er  Huawei Nova 5T et bedre valg: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9803&idPhone2=9995&idPhone3=10170 Legger, for sammenligningen skyld, til en iPhone SE (2020). Både Samsung og Huawei har sitt eget grensesnitt. Hvis du vil ha plain Android, må du velge en av disse modellene: https://www.android.com/one/

Edit: Legger til at Nova 5T er en av få nye(re) modeller fra Huawei som har Google Play-støtte ut av boksen.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...