Gå til innhold

Oddveig har ikke råd til å bo i egen bolig – Fornebubanen har stoppet salg i seks år


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oslo kommune arroganse på sitt beste.... se Utdanningsetaten og rundt det sirkuset i alle år, og naturlig også alle boligoppkjøp og salg av kommunen i Oslo som skaper høyere priser på boliger for folk flest. Men selge på billig salg til boligbaroner og -haier. Oslo kommune har nektet å hjelpe leietagere å kjøpe sine boliger når en leiegård selges som leietagere har rett til enligt loven og lovverket er klaret i sin formulering med forkjøpsrett.

Den lillemannen som AP, MDG og de andre som styrer Oslo skulle hjelp til bedre liv har disse klart å gi F..N i med sine handlinger i de sakene. Mer kommer og det er bare spørsmål når flere skandaler med ulike etater vises frem i avisene og som har pågått i årevis.

Men når Oslo skulle kjøpe boliger da stoler kommunen på sine takstfolka helt blindt og det har kostet folk store summer. Ikke glem fattighetsskatten (eiendoms- fastighetsskatten) som Oslo brukte opp på en krone til å kjøpe boliger og prisen gikk til værs og da fikk Oslo inn flere skattekroner og og karusellen var i gang og sprakk sen litt etterat.... og Lippestad skal starte politisk parti... han skulle halle seg bort fra politikk han karen der. 

Det hadde vært gøy å ha informasjon om takstfolka/takstfirmaer som takserer  boligene som skal fjernes for den nye innkjørselen til Fornebu. Også alle de andre boligene og lokaler for bedrifter som skal fjernes for den nye E18 fra Sandvika til  Oslo. 

Det ser ut som om takstfolka BOMMER konstant med de summene som nevnes foran, ca minimum 1 mill til 3 millioner per bolig. Vi snakker her om boliger under 15 millioner og det er og har forekommet 3 mill bom på bolig som er taksert av uavhengige takst folk til 12,5 - 13 mill men  takstfolka for den nye E18 klarer av med 9 -9,5. Her er noe som stemmer ikke. (7-7,5 for 10-11mill !!)

De som takserer for kommunen er det kun takseringoppdrag for kommunale oppdrag som de driver på med. Er det muligens avhengighets og lojalitet ovenfor oppdragsgiver som styrer kontakten og utførsel av oppdrag som gjenspeiler seg her da!! Om ikke det da er å se på alle de andre takseringa som de takstfolka/takstfirmaene gjør andre steder. Er alle de andre verdi vurderingene som gjøres andre steder enn på Fornebu/Lysaker området  like ille som de vurderingene som gjøres der? 

Da er det normal pris som gjenspeiles i denne vurderingen som Satans veivesen bruker seg av når de skal for all del press folk ut av sine eiendommer for minst mulige pris. Pris som de folka kan ikke bruke til å kjøpe lik bolig igjen for....... da er vel prisen litt under virkeligheten vel! 

Det hadde vær en bra sak om journalister i avisen som skriver om damen tar seg en titt på alle/fleste/mange verdivurderinger som er gjort i området og kommer med konklusjon i form av tabeller og The worst scenario i saken. 

På gjensyn senere......

Lenke til kommentar

Burde vært tatt inn i loven en klausul om tidsfastsettelse for når en ekspropriasjon senest må være gjennomført, før det fører til utvidet ansvar for kommunen/fylket/Staten.

Og om prosesser som trekker ut, så må det komme på tale med en erstatning for utgifter som følger av dette, og tort og svie. Og at denne skal utbetales uhindret for hver måned som går ut over fristen, inntil ekspropriasjonen enten er gjennomført eller trukket tilbake, og eiendommen igjen kan omsettes fritt i markedet.

Tort og svie-delen av erstatningen bør fastsettes så snart det er klart at eiendommen skal eksproprieres, og skal følgelig informeres om i brev om ekspropriasjon av eiendommen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er ikke noe bedre i Bergen heller. Og både Bergen og Oslo har vært styrt av nær alle parti de siste 10 år. Her er det lovverket som er helt på tryne. Vi er typisk arbeidsfør i 40 år, kanskje foreldre i 20-30 år, det å vente i 10 år, altså 1/4-del av det voksne livet, på en enkelt byggesøknad, en planbehandlinger el i kommunen er helt tragisk. Man kan rett og slett bli fanget i demokratiet...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
MrAHB skrev (33 minutter siden):

Det er ikke noe bedre i Bergen heller. Og både Bergen og Oslo har vært styrt av nær alle parti de siste 10 år. Her er det lovverket som er helt på tryne. Vi er typisk arbeidsfør i 40 år, kanskje foreldre i 20-30 år, det å vente i 10 år, altså 1/4-del av det voksne livet, på en enkelt byggesøknad, en planbehandlinger el i kommunen er helt tragisk. Man kan rett og slett bli fanget i demokratiet...

Byråkratiet... Demokratiet er ikke problemet her, men byråkratiet.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...