Gå til innhold

Xbox Series X|S - Ventetråd for diskusjon av frakt og lagerstatus


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Bestilte konsoll på Elkjøp 16. november, men av en eller annen grunn ble ikke min bestilling en del av denne runden med konsoller. Snakket med kundeservice og de fant ut at det var 4 stk konsoller på vei til butikken der jeg bestilte som vil bli pakket ut ila dagen. De reserverte den ene til meg så jeg får hentet i morgen tidlig.

Det sendes visst ut en batch til med konsoller neste uke, min bestilling ville i utgangspunktet blitt med på den. Om noen går glipp av konsoller denne uken er det verdt å følge med i butikkene fremover.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
5 minutes ago, 4KTV said:

Kjøpte selv en series x i 2020 så har ikke fulgt med hvordan tilgjengeligheten er nå.
Men kamerat er ute etter ny maskin og vil ikke kjøpe scalper maskin men ny hos elkjøp,power osv.......hvor vanskelig blir det?
Ser denne tråden ikke er oppdatert siden 7 januar.....

Ville dratt til fysisk Elkjøp butikk å bestille, de har fått inn i ny og ne og selges ikke på nett. 

Lenke til kommentar
4KTV skrev (6 timer siden):

Kjøpte selv en series x i 2020 så har ikke fulgt med hvordan tilgjengeligheten er nå.
Men kamerat er ute etter ny maskin og vil ikke kjøpe scalper maskin men ny hos elkjøp,power osv.......hvor vanskelig blir det?
Ser denne tråden ikke er oppdatert siden 7 januar.....

Vil tro man kan gjøre som hele tiden så langt og gå inn  i en Elkjøpbutikk, bestille og hente 3-4 uker etterpå, i verste fall.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Trivelig. I dag opplyser en gamervenn av meg at han var på butikk og fikk Xbox Series X.

Jeg sjekket progressjonen på bestillingen min, og blir møtt med:

Fuck-me__19mar2022.jpg.0b8528e8ab21f4746410507a2bde7db7.jpg

Fuckings Elkjøp ser ut å scalpe og styre selv. Kompisen min fikk tak i fra en butikk som er et steinkast unna den butikken jeg hadde forhåndsbestillingen min i. Nå blir blir jeg bare trist rett og slett.

Han delte selvsagt foto :realmad::laugh:

Han-sendte-selvsagt-foto__19mar2022.thumb.jpg.d0b332d39ad5978b0093fc3d525f1d4e.jpg

Endret av G
Lenke til kommentar
10 hours ago, CurSe said:

Var tidligere i uken innom Elkjøp og bestilte Xbox Series X i butikk, og den er på vei i Posten til meg nå. Var da merkelig at jeg skulle få sendt i Posten før deg, så jeg får håpe det ordner seg for det snart. 

Enig, noe som skurrer seriøst her. Gamingperioden med hensyn på covid er også på hell. Sommeren er på vei til å gløtte inn. Liker det dårlig at det drar ut akkurat nå.

Uten at man kan kjenne til hvordan Elkjøp opererer uten å selv jobbe der.

Det at jeg benyttet ringe inn metode, fikk tildelt link på sms, sjekket etterpå med innlogging at det ikke var en scam sms fordi det står åpenbart på min Elkjøp-kundebruker at varen var betalt og forventet leveringsdato. Dette var i slutten av første uken i mars. Og oppgitt leveringstid var satt til omtrent 18 dager.

Altså at jeg allerede hadde betalt-kvittering burde ikke legge meg bakerst i køen. Men en vemmelig kjøpmann kunne kanskje finne på slik triksing i og med at han følte på seg at jeg skulle ha varen uansett og at det på hans side at salget var sikret. Men, slik skal kjøpmenn ikke føle seg så alt for trygge på. Jeg er noe irritert over hele prosessen etterhvert nå.

Lenke til kommentar
1 hour ago, Niram said:

Hva er greia egentlig? Er det masse på lager et sted i Norge, men butikkene tar ikke inn hvis ikke folk bestiller?

Ok. Skulle jo tro da at det ikke burde være så vanskelig å skaffe kundene varen da. Komme med slike forsinketmeldinger når andre venner får tak i på 5 minutters butikkoppmøte i nabo-Elkjøpbutikken er demotiverende. 18 fuckings dager var min levering satt opp på. Og de klarer ikke en gang å møte det med levering av varen. Butikkene ligger under 3 kilometer fra hverandre og tar 5 minutter å forflytte seg i bilen fra butikk A til butikk B.

Endret av G
Lenke til kommentar

WTF. Hva slags ordresystem har Elkjøp egentlig?

Nå har de hatt meg på irritertmodus siden i går, nesten 1 døgn pga. det nevnt ovenfor over noen innlegg. Først i dag dukker det opp en SMS med forsinket levering på mobil.

Men, det står 2 dager tidligere enn forventet levering i SMS. SMS lyder likevel som om det er en forsinkelse på leveringen. Det samme gjør innloggingssiden hos Elkjøp.

Så wtf ordresystem har egentlig Elkjøp?

Edit:

Åh, datoen som står er i fra lager. Altså skal det sendes land og strand først. Så det er sannsynligvis en reell forsinkelse likevel.

Endret av G
Lenke til kommentar

Prisjakt.no har sånt overpriset kr 7 tusen varer foreløpig. Tviler på at prisjakt er den aller beste til å gi Elkjøp sine. Samt kanskje ikke alltid at prisjakt vil kunne gi noe bilde over at varen er på plass. Ser jo ut som det selges over flere kanaler. Nett, butikk og sånn instagram, facebook eller hva de nå nytter. Er ikke enkelt å sette seg på liste.

Edit:

Samt alle disse konkurransene, for å kunne få kjøpe.

Endret av G
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...