Gå til innhold

Xbox Series X|S - Ventetråd for diskusjon av frakt og lagerstatus


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da vil jeg rette en takk til Elkjøp og en kjempeflott kundebehandler med samvittighet og fornuft. Ble utsatt for 5 gang for meg idag, så tok en tur ned på butikken for å forhøre meg. De hadde reggistrert feil bestillingsdato på meg, så jeg var litt lengre bak i køen enn jeg skulle være. De hadde en Xbox series x på lager som egentlig var til en annen person, men siden den personen ikke hadde svart på flere varslinger, så ble det etter mye prat med sjefene bestemt at jeg kunne få den xboxen og han andre kan få min når den kommer senere. Så nå har jeg en flott Xbox series x i hjemmet endelig 😊 

 

iforhold til at folk får levering om hverandre rundt i Norge, så hadde de ikke noe bedre svar enn at systemet demmes for leveranser er uforklarlig bortinatta. 

Endret av DennisNyg
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gummitarzan86 skrev (7 timer siden):

Bestillt i butikk 01.10 med levering 04.12. 

Fikk nå for 4.gang melding om at de ikke klarer å levere. 

Samme her, bestilte 10.10 i butikk. Fikk først melding på mandag at den ble flyttet for tredje gang fra 9.des til levering 11. For så å ikke få noen melding, men finne ut på egenhånd at levering er flyttet til 19.des (4. Gang) 

Endret av Dimnar
Lenke til kommentar

Bestilte 1.11 og fikk beskjed om at den skulle sendes 23.12, nå i helgen på mail. Fikk brått en melding i dag om at den var sendt. Ser at det fortsatt står ubekreftet som status på Elkjøp sin side, så det er jo helt unødvendig å følge med på.

Endret av Banan_al
Lenke til kommentar
3 hours ago, Banan_al said:

Bestilte 1.11 og fikk beskjed om at den skulle sendes 23.12, nå i helgen på mail. Fikk brått en melding i dag om at den var sendt. Ser at det fortsatt står ubekreftet som status på Elkjøp sin side, så det er jo helt unødvendig å følge med på.

Hmm, jeg bestilte 04.11, så kanskje jeg får en mail i løpet av uken. Forventet lagerdato da jeg bestilte den hos Elkjøp var 22 desember, så kanskje det finnes et snev av håp om at den faktisk dukker opp innen den datoen.

Lenke til kommentar
Gummitarzan86 skrev (32 minutter siden):

Når bestilte du? 

Bestilte 22.09 i butikk og var lovet konsoll til lansering. Var fryktelig irritert når jeg noen dager før fikk 1. Utsettelse. Etter dette har den blitt utsatt gang på gang. Forventet nå 17. Desember, men har blitt så vant til utsettelser at jeg sier meg fornøyd om jeg får før årsskiftet. 

Lenke til kommentar
markene1 skrev (På 6.12.2020 den 20.45):

Ahhh, har ikke postet så mye i denne tråden, men antar du har god peiling lagerstatus osv, bestilte her når det enda var tilgjengelig. https://cdon.no/spill/xbox-series-x-december-55210866

Så får vel håpe på det beste, er vel ikke helt urimelig å anta at man får den i desember/tidlig januar?

Har du noen tidligere erfaringer med cdon når det kommer til konsoller osv? Aldri brukt de før til det så litt spendt

Bestilte den samme som deg. Fikk mail nå om at de ikke klarer å levere, og bestillingen er kansellert. 

Lenke til kommentar
Korallreven skrev (3 minutter siden):

Jeg bestilte på elkjøp på release, den 11.11. Fikk varsel om sporing i går kveld og ser at den er innom postterminalen i dag. 

Opprinnelig sto det at den ikke skulle bli sendt før 05.01.2021. Så det er vel kanskje håp for flere som var trege med å bestille å få den før jul.

Tyder jo på null form for køsystem.. Siste gang jeg handler hos elkjøp ihvertfall... 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...