Gå til innhold

Xbox Series X|S - Ventetråd for diskusjon av frakt og lagerstatus


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Mookie said:

Noen som har erfaringer med Power? Forhåndsbestilte 22.09. Ikke fått noen info på mail eller sms. På ordrebekreftelsen står det ingenting om levering. Siste gang jeg handler noensomhelst på Power!!!

Jeg fikk beskjed i går om at jeg kunne vente å få noe denne uken. På telefon ista fikk jeg beskjed om at jeg kunne få noe i slutten av månedeen, da det ikke så ut som det var noen konsoller som var kommet inn i Sverige.

Endret av Jazzlass
Lenke til kommentar
Just now, CypheroN said:

Jeg bestilte fra Elkjøp og har kommet så langt som bildet under. Noen i samme båt? Håper jeg får en melding snart, men regner med det blir i morgen.

0c9a70f77b89001b0049b5c9ca2222a7.png

Min kom til steget før utlevering kl 10:30 i dag, så nå sitter jeg bare og venter på at butikken skal scanne pakken egentlig. Pleier som regel å få hentemelding derfra mellom 16:00 og 17:00 og den står fortsatt med forventet levering i dag.

Lenke til kommentar
18 minutes ago, Dr.Peedee said:

Ja, bestilte fra Microsoft. Så den gikk først fra Nederland, så til Tyskland, så til Sverige, og så Norge. Ute til levering nå.. og vært det en stund så redd sjåføren ikke gidder ta turen hit (som hendt tidligere).

UPS Express Saver heter transportalternativet

Hvor har dere alle disse stedene xboxen har vært innom fra? Bestilte ett minutt over på 22.09.

Står på kvittering at den skal leveres 3, november. Står på siden til elkjop at den skal leveres 10.11, men står kun reservert på siden deres. 

Lenke til kommentar
raym123 skrev (2 timer siden):

Hva skjer med disse headsettene som medfølger på Finn? Har dem blitt prakka på disse for en lav pris ved kjøp over disk? 😁

De som kjøpte X på Glassmagasinet fikk disse med gratis på kjøpet. Da jeg hørte om det kastet jeg meg rundt og dro ned dit selv, selv om jeg har en på vei i posten. Det gamle Arctis Pro Wireless settet mitt har jeg forstått at ikke vin fungere på Series X da den ikke har optisk port.

Jeg var uansett for sent ute, men så plakaten med Maskin og headsett inkludert. Veldig bra deal for de som fikk tak i en!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...