Gå til innhold

Xbox Series X|S - Ventetråd for diskusjon av frakt og lagerstatus


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Z_E0 skrev (2 minutter siden):

Da har jeg fått sporingsnummer fra Elkjøp, ser ikke ut til at pakken er scannet av posten så regner ikke med å ha den i morgen med andre ord.

Og om det er som vanlig så sendes den ifra Sverige. Men kan jo hende det skal kjøre et par biler i natt slik at dem er på terminal i Oslo og videre lastes for levering i morgen. 
 

Det har skjedd med meg før men det går nok 1-2 dager minimum. Men vi får se da 🤗

Lenke til kommentar
David_1214 skrev (1 minutt siden):

Kommer nok utover kvelden, jeg har heller ikke fått enda

Tenker dere som kjøpte så tidlig er garantert. De var jo ute i media noen dager etter launch og sa at de enda hadde igjen, men at de regnet med å gå tom i løpet av noen dager. Selv frykter jeg at jeg var for sein. Den gamle stilen fra glansdagene med et langt vorspiel før man entrer utested og dansegulv straffer seg. Men står bekreftet lagerdato 03.11 på ordrebekreftelsen, så lever i håpet

Lenke til kommentar

Jeg fikk også sporingsnummer av Elkjøp nå. 
Jeg bestilte 24. september 21:17.


 

Sitat

Vi har mottatt informasjon om sendingen, som for øyeblikket befinner seg hos avsender eller er på vei til Brings terminal. Sporingen oppdateres når sendingen har ankommet terminal i mottakerlandet.

9. november kl. 22.21

 

Endret av Tor Rasmussen
Lenke til kommentar
5 minutes ago, xxTJxx said:

Jeg bestilte 09:23 og fikk akkurat nå mail fra Elkjøp om at pakken min snart sendes med et sporingsnummer, dog som ikke ser ut til å være aktivt enda, så nå skjer det ting for min del. Litt usikker på hvorfor jeg har fått før dere som har bestilt før meg.

De har vel alle som har reservert på en list og den er vel nødvendigvis ikke i den rekkefølgen det ble bestilt. De var jo tilsynelatende flinke til å ikke ta flere bestillinger enn det de kunne gå gode for, i motsetning til visse andre.

Lenke til kommentar

Jeg bestilte Series X 28.09, mens det fremdeles sto "forventet levering 10.11". Jeg har egentlig ikke hatt noe håp om å få konsollen før desember, men kanskje det er håp likevel? :) Dette er min første konsoll siden jeg kjøpte xbox 360 for omtrent 15 år siden. Jeg har oppgradert TV'n for anledningen. Dette blir gøy! :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...