Gå til innhold

TEST: PlayStation 5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gleder meg noe helt klin kokko til den 19! :D Heldig å få mine 2 PS5 på lanseringsdagen, ihvertfall har komplett bekreftet dette.

Lite lagring men likt for alle så får bare leve med det enn så lenge. Deamon Souls og Godfall, ikke minst Miles Morales.....guuuuud dette skal bli så fett! :D

Flott anmeldelse!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha. Samme her. Bestilte først på komplett men fikk ikke lov å betale med en gang. Så bestilte hos cdon. Der eg fikk betalt med en gang. Men den ble trukket tilbake av en grunn. Så fikk mail i går om at eg måtte betale innen den 16 november eller så ble den avbestilt. Så betalte den nettopp. Så snart er den vell i boks håper eg:)

Lenke til kommentar

Litt overrasket over at Xbox Series X gjør det jevnt over bedre på lastetider også. Det var jo et av områdene hvor PlayStation 5 skulle være bedre sammenlignet med Xbox Series X og vi ser jo fint lite av det her.

Nå har jeg alltid vært en Xbox-mann, mest fordi jeg foretrekker Xbox håndkontroller. Det er dog vanskelig å argumentere mot PlayStation som pøser ut det ene "must-have" eksklusive spillet etter det andre. Alt jeg får til Xbox Series X foretrekker jeg å spille på PC i 9 av 10 tilfeller uansett. Har jo spilt mer på min PlayStation 4 Pro enn jeg har på min Xbox One X selv om jeg alt som eksisterer av cross-platform spiller jeg på Xbox eller PC.

Men det virker jo som Microsoft slår Sony på ren maskinvare jevnt over her om Xbox sin Velocity Architecture gjør at også lastetider blir bedre på Xbox Series X sammenlignet med PlayStation 5. Så for de som ikke er interessert i PS5-eksklusive spill så gjør Xbox Series X nærmest rent bord og du får jo Xbox Game Pass som jo har blitt temmelig attraktive greier.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Noe håp om at PS5 klarer å implementere liknende "Quick Resume" slik Xbox har? Siden de skryter av lastetidene så burde vel det være mulig med litt caching?

Virker som en bra konsoll. Jeg hadde valgt PS5 kun fordi jeg har PC og da er xbox unødvendig tillskudd da MS er bedre på multiplatform. Venter et par år før jeg går for en PS5 da. Lar prisen synke litt og lar det komme ut noen spill jeg ønsker å spille.
Og så finne en måte å gjemme unna det monsteret på 😬. Ikke noe man vil vise fram.

Lenke til kommentar
RamGuy skrev (18 minutter siden):

Litt overrasket over at Xbox Series X gjør det jevnt over bedre på lastetider også. Det var jo et av områdene hvor PlayStation 5 skulle være bedre sammenlignet med Xbox Series X og vi ser jo fint lite av det her.

 

Jeg må si meg enig. Ble skuffet her. Men dette vil nok forandre seg over tid når nye spill kommer til konsollen vil jeg tro. 

Lenke til kommentar
29 minutes ago, RamGuy said:

Utrolig skuffende at det eneste PS4 spillet jeg så frem til å spille på PlayStation 5 fremdeles er låst til 30 FPS. Drømmen om Bloodborne i 60 FPS forblir en drøm :(

 

Er jo faktisk enda mer skuffende tatt i betraktning at Bloodborne var et av spillene som ble nevnt når Mark Cerney snakket om PlayStation 5 for første gang og det er en del av PS Plus Collection. Temmelig merkelig at man skal være stuck med den samme non-PS4 Pro optimaliserte versjonen nå også på PlayStation 5. Selv lastetidene er ikke voldsomt forbedret :( :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...