Gå til innhold

AMD Ryzen 5000 Series levering, ordrestatus, desperasjon etc


Frode789

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vurderer å droppe Komplett for varer som ikke er lagervare. Konstant tregere levering enn andre. Basert på hva andre har fått levert kunne man ha fått flere 5950X fra Proshop i løpet av halvparten av de 5 månedene Komplett bruker på å levere 0. Tidligere har pris og support vært viktige faktorer, men nå er det blitt slik at evnen til å levere kommer foran.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar
BadCat skrev (Akkurat nå):

Jeg vurderer å droppe Komplett for varer som ikke er lagervare. Konstant tregere levering enn andre. Basert på hva andre har fått levert kunne man ha fått flere 5950X fra Proshop i løpet av halvparten av de 5 månedene Komplett bruker på å levere 0.

Tja, jeg har nylig fått 2 5600X fra Komplett, 1 5950X fra Proshop og nå en 5950X fra Non.

Lenke til kommentar

Det er mange som har Komplett som førstevalg og da blir det lange køer. Man skal ikke drøye det lenge før det blir tusener foran i køen. Det virket som at Proshop ikke hadde noe kø for sist leveranse. Altså at de fikk så mange at de til og med hadde til overs for nettbutikken.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar
Bytex skrev (1 minutt siden):

Hva skal dere med så mange, da? Scalpe?

I begynnelsen så tenkte jeg å gå for 5600X men så ombestemte jeg meg litt underveis, først ble det 5900X for deretter å gå over til I9-11900K og her ombestemte jeg meg igjen, leverte I9 og HK i retur til Komplett da jeg fikk 5950X fra Proshop, nå i ettertid har jeg fått 3 stk 5600X som jeg glemte å avbestille, en sendt i retur og 2 stk skal sendes i retur, nå fikk jeg i tilegg en 5950X fra Non, den går til en kamerat som også venter på en, men nå har han avbestillt sin hos Komplett og kjøper en av meg :) Så nei ikke noe scalping her, har ikke behov for å drive med scalping.

Lenke til kommentar

Begynner å nærme meg et terminalt tilfelle av fnatt på vegne av alle oss som bestilte til bekreftet levering tidlig desember fra komplott, det er like før dere må trille meg inn på lindrende avdeling 😑 Hvis det stemmer at komplett flytter oem fortløpende over til pc bygg er det grunnlag for gulag 😑

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...