Gå til innhold

AMD Ryzen 5000 Series levering, ordrestatus, desperasjon etc


Frode789

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
2 hours ago, Dudeliduu said:

Ganske sikker på at ingen i 5000-serien har integrert grafikk.
Jeg spiller ikke Warzone, men Squad fikk i hvert fall mer enn en dobling i FPS ved å kun bytte CPU fra 7600K og ikke endre noe annet. Kommer faktisk nesten opp i skjermen min sin maks 95Hz (3440x1440).
Har en GTX 1080. Så du kan komme langt med en gammel og billig brukt GPU.

Kommer nok, om jeg ikke har fulgt helt dårlig med, så er inntrykket mitt at det er Zen2 som er blitt prioritert litt sent inn i bærbare dette året. Forvirrende serienummer for bærbar Zen2 i 4 tusen nummere.

Lenke til kommentar
2 hours ago, BioNor said:

Ble litt rot med nye meldinger som dukket opp mens jeg var på chat med komplett og telefon til porterbuddy. Fikk hvertfall beskjed og mail om Porterbuddy nå har mottatt varen og en ny mail/sms med nytt ordrenummer som bekrefter levering mandag 7. desember. Lenken fra pakkesporingen fungerer dog ikke...

Du har to ordrer, hvilken prater du om da, den som er merket sendt 3. des eller 5800x-en?

Lenke til kommentar
2 hours ago, Even_sk said:

Men det hadde jo ikke vært dumt hvis komplett faktisk hadde gitt kundene tilbudet om å velge en OEM CPU så lenge den var noe lunde forsvarlig pakket og at de dekker vanlig garanti? (Tvilsomt at de selger 50+ ferdigbygde pcer før året er omme)
I og med at det er manko på CPUer for tiden.

Edit: Pappen kaster vell de fleste uansett😜

Om man orker så kan den være smart å ta vare på. Alt etter hvor god plass du har til sånn. Greit å ha for hånden dersom du skal oppgradere og plutselig får behov for å selge den gamle på Finn.no, Facebook markedsplass og liknende. AMD har jo pinner, og de bøyes også veldig lett. Så..

Digresjon: Pinnene/kontaktpunktene på CPU-er er gjerne også gullbelagte slik at de ikke skal korrodere (dårlig kontakt). Kanskje derfor Intel gikk over på kontaktpunkter da det krever mindre gull (vet ikke om det stemmer)? Er ikke mange grammene gull som er i en CPU, men det er gjerne gulltråder fra hver pinne igjen inn til kontaktpunktene på kjernen også. Man blir ihvertfall ikke rik av det å forsøke å smelte om dette gullet i garasjen. Det krever for mange skrotede komponenter, og penger til mye kjemiske substanser.

Obs, for de som kaster esken etter kjøpet. Forklaring på hvorfor det er viktig å ta vare på:

 

Endret av G
Lenke til kommentar
29 minutes ago, enl said:

Kansellerte hos komplett og bestilte hos netonnet. Ble slik sist jeg kjøpte CPU også🙂

Takk for tipset.

Bestilte hos NoN, men venter med å avbestille hos Komplett til jeg har fått bekreftelse. Må også huske å avbestille hos Proshop, samt en PS5 hos Komplett. Jeg liker egentlig ikke å ha så mange bestillinger rundt omkring. Det er fort gjort å miste oversikten.

Lenke til kommentar
41 minutes ago, enl said:

5900X er på lager hos netonnet, så det er sikkert ikke lenge før den er klar hos komplett.

Nettlager betyr vel som regel i Sverige for Netonnets del tenker jeg. Litt tryggere om det får kommet over grensen til Sandefjord elns. Kan jo håpe vi får tidlig vi også?

Lenke til kommentar

Er det bare noen få hundre ordrer fra de som har mottatt sendtbekreftelse og ned til min :p seigpining dette venteopplegget her.. Ordren har ihvertfall ligget dønn stabilt på 6. des da. Nå går det vel troll i ord på det også? :laugh:

Endret av G
Lenke til kommentar
1 minute ago, Kjeks1 said:

Vet ikke om det hjelper å bestille fra netonnet når det står på nettlager mht til å få den før komplett.. men om noen som bestiller derfra får før min "6.des" fra komplett, så kommer jeg til å piske meg selv 😄

Gjorde det samme når 3900X kom på markedet. Kom før komplett fikk sendt den ut. Holder deg oppdatert😋

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...