Gå til innhold

Presidentvalget 2020 - Valguken


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
geirfugl skrev (5 minutter siden):

Det viktigste spørsmålet var: hvordan skal du sikre integriteten til de du gir makt til å sensurere informasjon for deg?

Det gjøres av lovgiverne, valgt av folket. I Norge er det en IT gruppe tror jeg, husker ikke om det er Politi eller forsvaret.

Det rantet til Trump er jeg ikke overrasket over at modereres, dette er vel Twitter som er bedt om varsomhet på valgtid av myndighet, som sagt de lar mange totale løgner av ham få stå, så jeg lurer veldig på hva Trump Twittret.

For alt vi vet gjorde Twiitters moderering Trump en kjempe-tjeneste.

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar

Biden vinner, etter all sannsynlighet. Han tar Wisconsin og Michigan. 

Eneste håp for Trump nå er seier i Nevada, samt i Georgia, North-Carolina og Pennsylvania. Sannsynligheten for dette er nødt til å være lav, siden Biden leder i Nevada og tar innpå i PA. 

Det er bare til å gratulere venstresiden, som heier på Biden. 

 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
geirfugl skrev (1 minutt siden):

Nei, påstår egentlig ikke det. Har nok sporet litt av denne diskusjonen til å være en tråd om det Amerikanske valget. Det disse plattformene gjør med Trump er bare en bitteliten del av et mye større fenomen av ting de driver med for tiden. Er mye de faktisk sensurerer, men det de gjør med Trump er bare en utidig redaksjonell greie. Ikke det samme.

Men du forstår at påstander om valgfusk, uten bevis blir diktert av null hypotesen som desinformasjon? Ein må faktisk bevise valgfusk før det kan ansees som fakta. Twitter er heilt og holden i sin rett til å flagge det som desinformasjon rundt valgprosessen.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
bshagen skrev (Akkurat nå):

Fox News. https://www.foxnews.com/elections/2020/general-results

Jeg litt på anti-jinxern, jeg prøver også å se hva de mest negative mot demokratene også rapporterer, hehe 

Hehe ja, viktig å ikke jinxe. På 97% hos de andre. Det ser bra ut for Biden i valget, men det er ikke helt kjørt for Trump. Nå som Trump virker å ha gått inn i fullstendig kokomodus kan alt skje føler jeg. Forberedt på tvister vi aldri tidligere har sett!

Bidens tale nå synes jeg var veldig god og forsonenende. Det var "presidential" som man sier.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Sitat

OSSE-observatør kritiserer Trump-uttalelser

– Grunnløse påstander om systematiske mangler, spesielt fra den sittende presidenten, deriblant på valgkvelden, skader befolkningens tillit til demokratiske institusjoner, sier Michael Georg Link.

Han leder observatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE), som er til stede under valg både i vestlige land og i tidligere Sovjet-republikker.

Michael Georg Link er selv tysk parlamentariker.

 

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-404071
blured skrev (1 minutt siden):

1541413322_Screenshot2020-11-04at22_20_50.png.5f28ba949027a2817d87cea650a11090.png

NY Times oppdaterte for Michigan nå. 97% telt opp, fremdeles 15% igjen i Wayne County (Detroit) - der han får mye stemmer, og leder  fra før av med nesten 60.000 stemmer. 

Spinnvilt valg, selv om dette fra Wayne County lå i kortene en stund.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...