Gå til innhold

Presidentvalget 2020 - Valguken


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Javell, har nok misforstått da at biden skulle forby fracking, leste det på en miljøside så jeg trodde det var planen hans.

Da er det egentlig ikke så nøye hvem som vinner for meg. Hvilken som helst ut av de som blir å svekke dollaren så jeg kan kjøpe ting litt billigere igjen

Lenke til kommentar
blured skrev (3 minutter siden):

Ja den jeg endte opp med å bruke. Men skulle gjerne hatt litt "større" grafikk / mer zoom.

https://results.decisiondeskhq.com/ - denne siden var også bra, men virker som om den får tallene sine i litt annet tempo.

New York Times sin variant er kanskje litt bedre enn CNN sin: https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/results-president.html

EDIT: Og den oppdaterer seg live, uten at man trenger å oppdatere i nettleseren.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Han ene "eksperten" til TV 2 sier jo stikk motsatt av alt jeg har hørt og lest.

Han sa at "sosialistretorikken gikk hjem" hos konservative latinoer i Florida. Og at venstresiden i det Demokratiske partiet har dratt partiet mot venstre. Men ingen av delene er sant. Konservative latinoer stemmer i stor grad republikansk, og er mer opptatt av ting som abort og høyesterett. Og Biden har gjort nøyaktig null konsesjoner til venstresiden i det demokratiske partiet.

Lenke til kommentar
Pallehysa skrev (2 minutter siden):

Er ikkje det eg får av informasjon. Biden leder Florida.

Han leder Florida nå, men fylkene i nordvest som tradisjonelt er svært republikanske er ikke telt med enda, siden de ligger i en annen tidssone. Dermed peker pilene nå på at Trump tar Florida, men det er veldig jevnt. Biden gjør det bedre i noen tradisjonelle republikanske fylker og blant eldre, men dårligere enn ventet i f.eks folkerike Miami-Dade i sør.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (Akkurat nå):

Han leder Florida nå, men fylkene i nordvest som tradisjonelt er svært republikanske er ikke telt med enda, siden de ligger i en annen tidssone. Dermed peker pilene nå på at Trump tar Florida, men det er veldig jevnt. Biden gjør det bedre i noen tradisjonelle republikanske fylker og blant eldre, men dårligere enn ventet i f.eks Miami-Dade i sør.

Ja Trump tar nok Florida. Desverre. Valget hadde vel i teorien vært over om Biden tok Florida?

Lenke til kommentar
  • Gjest endret tittelen til Presidentvalget 2020 - Valguken
  • Gavekort låste denne emne
  • aklla gjenåpnet denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...