Gå til innhold

Presidentvalget 2020 - Valguken


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-404071

Presidentvalget 2020

I år kjører vi egen tråd for valgnatten, og vi oppdaterer tallene etterhvert som natten går.

Presidentvalget 2020 blir av mange skildret som et skjebnevalg for USA, i større grad enn tidligere valg. Kommer Trump til å få 4 nye år i det hvite hus, eller vil tidligere visepresident Biden ta over roret til USA?  Kommer vi til å vite et resultat i løpet av natten, eller vil det dra ut i tid de neste ukene? De første resultatene ventes ved midnatt, og vi håper at dere følger oss.

Det er ellers ikke for sent å komme med sin spådom for valget her:

Du kan også følge valget her, direkte:

Godt valg!

image.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I tillegg til valgsendinger og dekning i norske medier, er her noen valgsendinger fra nyhetskanaler i USA, Canada og andre, resultat-trackers etc.
Noen av disse er i gang med valgdagsendinger, noen starter dekningen senere på kvelden.

 

Flere kanaler og aviser med live dekning og valgdagssendinger:

Spoiler

 

 

 

 

 

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hun amerikanske dama på VGTV for et øyeblikk siden var jo fullstendig Obama-frelst og sa masse greier som overhodet ikke stemte og ga ham all kreditt for alt som har skjedd av økonomisk opptur etter finanskrisen 🤪 Om vi da ignorerer at reallønnsvekst osv. står på stedet hvil.

Lenke til kommentar

Personlig tror jeg Biden kommer til å vinne, men her det står nå så gjør det meg heller lite om Trump faktisk vinner. Skaden er allerede skjedd, og skaden blir jo utført av hans motstandere, men 99,99% av dem er ikke en gang klar over det. Om Trump vinner, så vet jo alle at han da aldri mer kan sitte lenger enn ut dén perioden, og at det så må bli et nytt ansikt inne på det ovale kontoret om 4 nye år.

 

Jeg har inget for hverken eller av disse kandidatene, da det bare er så mye ekstreme og sinnsyke greier fra begge sider. De sinnsykt ekstreme individene på venstre siden har bare altfor høye forventninger til hva en president kommer til å utføre, og da vet man jo at slike individer har gitt opp på forhånd. De forventer at andre mennesker skal fikse deres liv, som om det er en selvfølgelighet. Rettigheter er én ting, og krav noe helt annet. Såklart er ikke alt idéelt over der, men skal man vise seg som bedre enn noen, så må man faktisk gjøre nettopp dét. Venstresiden er veldig mye værre - dét er mine oppriktige mening. Jeg blir bare kvalm rett og slett.

VI VIL HA, er inget motto jeg støtter hvert fall. Vi alle vet hvordan grådighet fungerer...

Lenke til kommentar

Det er vel ikke et åpent spørsmål om vi kommer til å få en avgjørelse iløpet av valgnatten? Trodde det var ganske klart at det er for mange vippestater hvor det er så uhørt mange poststemmer som må telles at det kommer til å ta flere dager om ikke uker før alt er klart. Dette blir jo veldig underkommunisert i media, og det er jo ikke så rart siden alle mediene ønsker jo at det skal fremstå som en valgthriller slik det har vært ved tidligere valg..

Lenke til kommentar
  • Gjest endret tittelen til Presidentvalget 2020 - Valguken
  • Gavekort låste denne emne
  • aklla gjenåpnet denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...