Gå til innhold

PS5 - hvem får på release?


Gringorilla

Anbefalte innlegg

ballerusk skrev (10 timer siden):

Fikk nettopp melding fra Elkjøp at en pakke vil snart bli sendt, men tipper de har delt opp ordren min (PS5 + ekstra kontroller) og at det er kontrolleren de sender. Sporingsnummer gir ingen info om vekt eller størrelse, bare «mottatt informasjon om sendingen, befinner seg hos avsender eller er på vei til Brings terminal» blablabla. 

 

ballerusk skrev (1 time siden):

Og pakken på vei til meg fra Elkjøp er kontrolleren, vekt 0,4 kg. Oh well.

Fikk samme melding som deg og ventet spent på vekten. Min veier 1,6 kg. Men jeg bestilte headset i tillegg, så de sender nok ekstrautstyret separat. Men irriterer vettet av meg at de ikke oppdaterer ordren underveis. Står fortsatt "ubekreftet" på både ekstrautstyret og konsollen min.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Status "ubekreftet" på konsollen min og. Snakket med de på chatten til ekjøp x-antall ganger om dette da det generer stressnivå etter alt rotet med oneX leveringene 😛

Når jeg snakket med de i går sa de at vi ikke skulle bekymre oss og at dette bare var en "hang up" i system. I dems system er ordren "reservert" og vil bli levert som planlagt.

Lenke til kommentar
Lokiboki skrev (1 minutt siden):

Elkjøp sa til meg nå at de ville sende konsollen slik at jeg hadde den til 19. Nov. Da er det håp! 🙂

Les Xbox-leveringstråd, og se hvor mye du stoler på utsagn fra Elkjøp kundeservice etter å ha sett hva de lirer av seg.
Den beste de hadde var vel at alle Xbox var sendt stealth til din butikk, uten å aktivere sporingsnummer. Så når vi stod opp den 10. november, så ville vi magisk kunne gå og hente konsollen til på lanseringsdagen.
Den dag i dag er det vel folk som er lovet Xbox til lansering, som enda ikke har mottatt sin, og den er i posten ett eller annet sted.

Lenke til kommentar
cale32 skrev (På 10.11.2020 den 17.40):

Fikk også samme beskjed når jeg chattet med de i forrige uke. Er i hvert fall bedre enn Coop Obs som sender ut sine konsoller først 23.11, og de får kun inn "en håndfull" med konsoller.

Hvor har du info om dette i fra? Absolutt alle kjeder jeg har vært i kontakt med Elkjøp, Power, Platekompaniet, NetonNet, CDon, OBS, Coolshop etc etc har ingen info om hvor mange de får til release. I tillegg hvordan vet du at de ikke sender før 23.11? Ikke alle har gitt info om når det er mulig å bestille på relase dato heller.

Jeg har selv jobbet i dedikert spill butikk under release av både PS3 og Nintendo Wii. Spilte ingen rolle hvor mange vi bestilte eller ønsket. Hvor mange vi fikk og når var bingo helt til release. For Wii så hadde vi kø i butikken på relase og fikk beskjed samme dag at "sorry dere får ingen levert til lansering" 9 stk konsoller var alt vi i tillegg fikk når den kom.

Nordisk Film er de som har sittet på distubisjonen av Playstation i over 20 år og hva antall de klarer å lever til kundene deres tilsvarer skjelden etterspørselen av ordreinnganger. Det råder alltid kaos under konsoll releaser og veldig mye rykter mot verifisert info. Så hvor har du info fra som tilsier "en håndfull" konsoller som sendes 23.11??

Lenke til kommentar
Tuut tuut skrev (5 timer siden):

Hei! Noen andre som fikk gjennom en bestilling på netonnet i går formiddag? På chat informerte de om at de fikk inn flere enn forventet. Minutter senere var det ikke mulig å kjøpe lengre. Ordren er betalt og har status mottatt. Hadde vært skøy å fått til release! 

Oi, positive nyheter for meg som allerede hadde bestilt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...