Gå til innhold

Tesla møtte motstand da de ville bygge sin første lader i Finnmark


Anbefalte innlegg

6RCURCGB skrev (14 timer siden):

Nei, hvorfor skal de det? En bilprodusent må tjene penger og gi avkastning til eierene sine. Hvorfor skal de kaste penger ned i en vulkan? Hvis man må foreta seg massive investeringer forsvinner jo hele poenget med å knytte seg til et eksisterende lukket nettverk. Uansett, det er lite trolig at Tesla sin søken etter partnerskap har vært noe annet enn tomt prat for å avlede all kritikken ang. proprietære løsninger osv. Hvis det mot formodning skulle vise seg at de ønsker partnere og er villig til å fjerne de absurde vilkårene vil jeg tro at vi kan se endringer i tyskland innen kort tid hvor de ikke kan bygge ladestasjoner lengre.

Wow, det var da voldsomt til reaksjon. Har jeg drept katta di eller?

Jeg vil ikke akkurat si at det å gi kundene sine tilgang til verdens beste ladenettverk og bidra til å bygge det ut og gjøre det enda bedre, er som å kaste penger ned i en vulkan. Tvert imot vil jo kundene bli meget fornøyde, og man får en fordel sammenlignet med andre bilprodusenter som ikke deltar i dette enestående nettverket som kun er et resultat av geniet Elon Musks visjon.

Selvsagt må man foreta investeringer hvis man vil ha tilgang til noe bra. Ingenting i denne verden er gratis, vet du. Hva er det du forventer egentlig?

Uansett, du avsporer. Poenget mitt var at dersom andre produsenter faktisk kjøpte seg inn så ville det naturligvis akselerert utbyggingstakten. Det er altså lite trolig at det ville blitt noe mer kø.  

6RCURCGB skrev (9 timer siden):

Sutringen til Tesla er ganske tydelig i denne høringsuttalelsen til 2014/94/EU:

Jeg må si at du har en merkelig definisjon på "sutring". Her gjør Tesla rede for sitt standpunkt, og bruker et eksempel på hvordan det vil slå urimelig ut for også andre enn dem selv.

Det som fremstår som sutring her er faktisk det du kommer med, for det er sytete usakligheter, mens Tesla faktisk bruker saklig argumentasjon.

Sitat

Rimelig tydelig at Tesla ikke ønsker å dele laderene sine med andre er det ikke?

Nei, for dette handler vel om noe annet, nemlig å gi fri tilgang til andre uten kompensasjon. Det er ikke det samme som å gi tilgang til andre mot kompensasjon.

Endret av hekomo
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...