Gå til innhold

Black Friday, Black week, Cyber Monday og Singles day 2020


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Merko skrev (1 time siden):

Tja filmer og serier har jo kommet i 4K I en god del år allerede. Aner ikke hva som broadcastes på tradisjonell TV, men det er det vel få som ser på, og hvertfall ikke noe man bør vurdere tv oppløsning etter når man handler nytt. 

Synes selv 8K er noe tidlig enda, men om man vil teste det og tilfeldigvis har innhold til det så go for it. 

Lineær-tv via DVB-T er vel stort sett 1280x720p, men enkelte kanaler har fått større båndbredde og går i 1920x1080p. Via fibermodem går det stort sett i 1920x1080p, men noen tilbydere har enkelte kanaler i 4K.

Det er uansett ikke viktig for meg. Bare jeg får desktoppen og filmer i 4K er jeg fornøyd. Men jeg ser en del lineær-tv via DVB-T og synes 720p er for dårlige saker. Ser for meg at det digitale bakkenettet DVB-T ikke får all verdens med levetid.

Lenke til kommentar
sam11net skrev (1 time siden):

Black streaming!

Er det noen av dere som husker fra tidligere år, pleier streaming selskapene å ha tilbud på 1års abb. på black friday?

Jeg tenker type, netflix, apple, disney, amazon, hbo etc... ? 

Dplay har 50% på årsabonnement (395 for et år). Har du DNB kan du få 60% på Dplay+Sport (595 for et år).

 

image.png.3ffcb04090b4f4b15bc05c28727e20e6.pngimage.png.8b15de5bd12a2c0ad57747174d4146ef.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Brulejus skrev (4 minutter siden):

DNB sitt tilbud er ikke i forbindelse med Black Friday. Men tenkte det var greit å inkludere det hvis noen vurderer å kjøpe der, da man får Eliteserien inkludert for et par hundre kr ekstra.

🤦‍♂️
Good point! Ulike tilbud og står dessuten hhv. 50% og 60%, både i det du skriver og teksten du la ved. My bad, gikk litt fort der :p

Lenke til kommentar

I forbindelse med streaming...kjøper man for over 1000 kr på Elkjøp får man 3 måneder gratis Viaplay. De skriver utvalgte produkter, men ikke sikker på om det betyr at man må kjøpe et produkt for over 1000 kr, eller om det kun er visse produkter som kvalifiserer. Jeg kjøpte et husholdningsprodukt som ikke ligger inne som eksempel, men fikk likevel kode.

https://www.elkjop.no/cms/viaplay-kampanje/kjop-utvalgte-produkter-fa-viaplay-film-og-serier/

Banner med informasjon om Viaplay-kampanjen

Lenke til kommentar
Mr. Spaceworld skrev (5 timer siden):

LA det være sagt at LGs OLED vil ikke skuffe noen i et lyst rom, men en QLED vil være mye mer lyssterk. Så de aller fleste vil sette mer pris på bilde fra en QLED når det er lyst i rommet. Samsung sin Q80T er den rimeligste modellen med direkte-led som vil gjøre bildet betraktelige bedre enn modellene med kant-led. Elkjøp selger den til 12990 nå

Her er en sammenligning mellom LGs CX og Samsungs Q80T

QLED får du litt billigere nå (12990) og begge har et bra bilde, men det aller beste bildet får du med OLED. I din situasjon så vil jeg tro at opplevelsen er minimal. Må nesten ha begge ved siden av hverandre for å kunne merke en forskjell. Begge TVene vil uansett ikke skuffe deg!

Her er fra anmeldelsen til Lyd & bilde om OLEDen

image.png.f4074fe445476e630c77e8ac48b46b1c.png

Sorry om jeg gjorde det litt vanskeligere for deg nå 😛

Takk for svar! Ble hvertfall litt klokere på hva jeg skal velge. Heller nok mest mot QLEDen. Blir nok veldig fornøyd uansett! Men kanskje bør ha litt is i magen og vente til fredag eller på cyber monday å se om det kommer bedre tilbud? 

Lenke til kommentar

Black Diamond Helio Gloves ash

Kostbare hansker, men vel verdt summen de selges for nå, 3 hansker i 1, innerhansken kan brukes ved mildere vær, for regnvær så kan man bruke det ytre skallet for seg selv, om det blir skikkelig kaldt så bruker man alle sammen, hanskene skal tåle ned til 20 minus, med vanlige hansker som har inner og ytterhanske sydd sammen blir det ofte for tykt å føre hanskene under ermet eller at man ikke får låst hanskene godt nok utenfor ermet hvis man velger det, det slipper man med disse der man kan føre innerhansken under ermet før man tar ytterhansken utenpå ermet for en bedre forsegling, vekten er også lav på disse hanskene og materialet virker å være solid.

https://www.addnature.no/679986.html?gclid=CjwKCAiA-_L9BRBQEiwA-bm5flh-DtlFT49-PBiL8n_yrKE9onSCgjV_gwVwZdkzGSdeqgwsrZwqKRoC3QMQAvD_BwE&_cid=21_1_-1_9_2253_679986_330732752285_pla&ef_id=CjwKCAiA-_L9BRBQEiwA-bm5flh-DtlFT49-PBiL8n_yrKE9onSCgjV_gwVwZdkzGSdeqgwsrZwqKRoC3QMQAvD_BwE&ev_chn=shop&campaign_detail=smart_shopping

Endret av unicorndeath
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
phax skrev (16 timer siden):

Du får Samsung 65" Q80T til 12990,- og Samsung 75" Q70T til 14990,- nå. 

Ser litt på denne i 55 tommer. Er det lurt å betale et par tusen ekstra for at de skal kalibrere TVen, eller legger man ikke merke til at den er ukalibrert? Skal brukes til direktesendt sport, film og litt PS5-spilling.

Lenke til kommentar
Avlatsbrev skrev (11 minutter siden):

Ser litt på denne i 55 tommer. Er det lurt å betale et par tusen ekstra for at de skal kalibrere TVen, eller legger man ikke merke til at den er ukalibrert? Skal brukes til direktesendt sport, film og litt PS5-spilling.

Kalibrering gjør du enkelt selv. Google er din venn. Det er det butikken bruker..

Lenke til kommentar
:utakt skrev (På 23.11.2020 den 12.24):

https://www.elkjop.no/cms/bw-beste/black-week/

Så der er det vel bare å bestille hvis du finner noe du har lyst på? Syns jeg leste noe om at andre kjeder også går litt vekk fra Black Friday som konsept i år pga. de vil unngå trengsel, og heller kjører kampanje hele uka. 

Konklusjonen er vel egentlig "finner du noe du syns er en god deal så slå til", men ingenting er kjipere enn å finne et enda bedre tilbud to dager etter at en selv har bestilt. 

51f047088d09a5bb5264fb5f960fc1b5.png


Sånn fyi om folk trodde at ikke disse selskapene ikke vil konsekvent kjøre "nye tilbud" utover uka.
Så her sitter jeg nokså rolig frem mot helga hvert fall. Disse selskapene har på ingen måte satt "endelig" priser eller ikke vil komme med nye tilbud utover uka som direkte oversatt betyr at du kan finne noe bedre/billigere.

Sånn sett var det jeg forventet da jeg anså det som tapt markedsføring om du ikke "sier noe mer" utover uka og alt som er på tilbud denne uka var "endelig". 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
15 minutes ago, Ezio said:

Så her sitter jeg nokså rolig frem mot helga hvert fall. Disse selskapene har på ingen måte satt "endelig" priser eller ikke vil komme med nye tilbud utover uka som direkte oversatt betyr at du kan finne noe bedre/billigere.

Helt enig i at det kan komme bedre tilbud, men det kan også ikke komme bedre tilbud. De gode tilbudene blir fort utsolgt. 

Man har lite å tape på å slå til på gode tilbud på produkter man trenger i dag. Kommer det bedre tilbud ber man om prismatch eller sender i retur og kjøper alternativt produkt. Man kan ikke angre seg på fredag og kjøpe produktene som ble utsolgt idag.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...