Gå til innhold

Black Friday, Black week, Cyber Monday og Singles day 2020


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Ezio skrev (46 minutter siden):

Monitor til rundt 4k.

1440p/144hz må kunne klare 1440p i 120hz og ikke på bekostning av den andre. Er ment til konsoll så jeg antar at Freesync for Xbox er nødvendig og ikke g-sync? 

Ikke noe mindre enn 27 og ikke noe større heller. 

Helst flat men er åpen for å prøve ut curve om det er tynt med utvalg.

Alt under 2 ms er akseptabelt. 

Hadde satt pris på hjelp. For det er så mye varierende info der ute og mye feil informasjon.

 

2 ms på spec eller i virkeligheten? Det er ikke trivielt å finne noe under 2 ms i virkelig bruk, men går du for under 6-7 ms er det en del å velge mellom. Man må også velge mellom presisjon og hastighet på en del monitorer. Finn deg noen gode kandidater, og sjekk Hardware Unboxed sine omtaler på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCI8iQa1hv7oV_Z8D35vVuSg

Husk også at Xbox Series X bruker VRR over HDMI 2.1, og denne standarden er ikke tilgjengelig på monitorer enda. Da må du på en nyere TV-skjerm. Monitorer benytter heller DisplayPort. Ønsker du HDMI 2.1 må du nok vente en god stund før det kommer noe til fornuftige priser.

 

Se for eksempel denne for en ny oppsummering av status på markedet:

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gamer98 skrev (6 minutter siden):

Kjøpte en PC til 11,500 forrige Torsdag. Nå er den på nesten 40% salg 😆

Angrerett? Evt gi valget: Sende tilbake på angrerett, og de må selge en demobrukt PC, eller bare gi deg mellomlegget.. (?)

Evt ta tapet med et smil. Du visste jo at black friday/week var rett rundt hjørnet..

Endret av Caddy
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Mixy skrev (1 time siden):

Med så mange (gode) kriterier er det vel bare å gjøre et avansert søk på prisjakt?

Hva med denne: https://www.power.no/data-og-tilbehoer/skjermer/gamingmonitor/asus-vg27bq-27-wqhd-gamingskjerm/p-1061549/

Nå er de fleste av disse monitorene bygget for PC så det er ikke så straight forward som søkene skal ha det til. Jeg har også opplevd at søk via prisjakt/prisguiden gir feil informasjon. De har f.eks ikke klart å få noe så simpelt som om monitoren er curved eller flat selv om bilde viser at det er curved. Da stiller jeg også spørsmål ved resten av troverdigheten som vil i en mye større grad være forvirrende. Noe som er nesten hvorfor jeg alltid søker opp for å se hva andre sier om monitoren. 

 Så selv om man søker seg frem, så betyr det ikke det nødvendigvis at det kommer til å være det man får på konsoll eller få det som står skrevet. Erfaringer er sånn sett mer gull. Siden Series S/X ble lansert nylig er sånn sett markedet ganske "uprøvd" og da tror jeg ikke det er så enkelt å bare skrumpe inn søket.

Nå er jeg ikke den skarpeste kniven når det kommer til dette for det er nokså forvirrende med G-sync, Freesync, adaptive sync osv. Men siden Xbox er bygget med AMD vil du ikke være nødt til å ha en eller annen monitor som støtter det for å få det beste ut av konsollen? I følge AMD sin egen web side så kommer ikke denne monitoren opp. 


*Monitoren er også solgt ut til 2021 og heller ikke på lager i noen av de nærmeste butikken

Endret av Ezio
Lenke til kommentar

Jabra 75T Elite til 1290,- er et god tilbud for noen som trenger nye øreplugger. Har de selv og for den prisen er de en soleklar anbefaling. Om noen lurer på forskjellen på active og ikke er det at active er vanntett og ikke er bare svette resistent

https://www.prisjakt.no/product.php?p=5190009

Tester:

https://www.tek.no/test/i/OpXR03/endelig-tar-jabra-steget-opp-blant-de-aller-beste

https://www.dinside.no/mobil/suveren-lyd/71832052

 

Endret av Mr. Spaceworld
la til tester
Lenke til kommentar
1 hour ago, uGn said:

Hadde bare LG CX-serien kommet med en modell rundt 43" så hadde jeg gått for den. 48" som er minste i serien blir nok hakket for stort, kjører 43" i dag og det strekker strikken langt nok. Nesten så det frister å gå ned et lite hakk til 38" ish, hvis skjermen skal være helt flat. Er den kurva så kan jeg sikkert gå litt større i tommer, men liker jo å ha full høyde på skjermen når jeg koder..

Odyssey G9 49", Predator CG43 osv vurderes.

Brukes for det meste til koding, film og noe spilling - kom gjerne med tips til TVer du tror kunne fungert så skal jeg lese meg opp på de :)

Yep 43" cx modell hadde vært Nice 40" er drømmen men det er vel for lite for en tv så liten sjangs for det. 

Satser på at det kommer en 43" en gang tror det er mange som venter på det, sitter med en Dell 43 nå som er helt grei men 120hz og oled hadde jo vært en kraftig upgrade

Lenke til kommentar
Psykake skrev (15 minutter siden):

Hei. Jeg skal for det meste bruke maskinen til WoW. Er dette en god deal? 

 

https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/203380/lenovo-ideacentre-g5-14imb05-stasjonar-gaming-pc-10400f-8-512-1660s#

 

 

Visst du ikke planlegger oppgradering i fremtiden så er det en helt grei deal. Du er litt fastlåst når det følger med en strømforsyning på spinkle 300 watt. Kan være verdt å merke seg at det følger kun med 1x8GB RAM brikke ,så du bør kjøpe et sett på 2x8 for å få dual channel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
:utakt skrev (7 minutter siden):

flere av kjedene kjører "Black week" og "tilbud hele uka". Betyr det at det er kampanjen og man like gjerne kan handle nå som på fredag? Eller vil det komme enda bedre tilbud på fredagen? 

Det satt jeg å lurte på når jeg våknet opp i dag også. 

Skal en handle nå for å unngå at noe kan bli utsolgt eller vil en del enda opp med å gjøre ytterligere avslag senere eller vil andre produkter komme på salg utover uka? Jeg tror at det vil komme mer tilbud på fredagen hvert fall.

Jeg føler vel først og fremst at Black Week er forbeholdt butikker på kjøpesenteret osv pga covid. Sånn sett så hadde jeg vel egentlig satt pris på at nettkjedene som er 100% nett hadde kjørt Black Friday. 

 

Lenke til kommentar
BareGjest skrev (1 time siden):

https://www.proshop.no/SkruBormaskin/Bosch-GSR-12V-15-Professional/2794810?utm_source=prisguiden.no&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

De fleste store produsentene har 12v serier nå, med masse verktøy. Får du først en god deal på en pakke med batterier, så står du fritt til å handle mye annet snacks. Jeg starta med pakka i lenken, kjøpte stikksag og sirkelsag i etterkant. Ikke voldsomme krefter, men holder lenge til de fleste. Prisene har endret seg, men jeg betalte ca 1000,- pr verktøy da jeg drev og shoppa. 

Alternativt kan du vurdere denne pakken, som jeg mener er en kjempedeal med 2x 5Ah batterier. Dewalt er et godt merke, og har mye bra i 18v serien sin de også. Men her blir verktøyene litt dyrere enn Bosch sin 12v serie.

https://prisguiden.no/produkt/dewalt-dcd796p2-2x5-0ah-297590

 

 

Takker for tips, skal ta en titt på disse!

Lenke til kommentar
Ezio skrev (2 minutter siden):

Det satt jeg å lurte på når jeg våknet opp i dag også. 

Skal en handle nå for å unngå at noe kan bli utsolgt eller vil en del enda opp med å gjøre ytterligere avslag senere eller vil andre produkter komme på salg utover uka? Jeg tror at det vil komme mer tilbud på fredagen hvert fall.

Jeg føler vel først og fremst at Black Week er forbeholdt butikker på kjøpesenteret osv pga covid. Sånn sett så hadde jeg vel egentlig satt pris på at nettkjedene som er 100% nett hadde kjørt Black Friday. 

 

Elkjøp skriver for eksempel

Sitat

Se alle tilbudene for hele uken, inkludert Black Friday-tilbudene her!

https://www.elkjop.no/cms/bw-beste/black-week/

Så der er det vel bare å bestille hvis du finner noe du har lyst på? Syns jeg leste noe om at andre kjeder også går litt vekk fra Black Friday som konsept i år pga. de vil unngå trengsel, og heller kjører kampanje hele uka. 

Konklusjonen er vel egentlig "finner du noe du syns er en god deal så slå til", men ingenting er kjipere enn å finne et enda bedre tilbud to dager etter at en selv har bestilt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...