Gå til innhold

ANMELDELSE: Watch Dogs: Legions


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet har jo ikke virka kult siden jeg hørte om det, de to første var heller ikke spesielt bra, ubisoft spill er spill verdens svar på julepynt jugelet man finner på Nille,  null sjel, null kreativiey, laget på bestilling av ledere som ikke kan noe om spill. Det må være virkelig kjedelig å jobbe for ubi, må jo føles som man står på et samlebånd og setter en tilfeldig plastikk bit på en annen tilfeldig plastikk bit.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gunfreak skrev (18 minutter siden):

ubisoft spill er spill verdens svar på julepynt jugelet man finner på Nille,  null sjel, null kreativiey, laget på bestilling av ledere som ikke kan noe om spill

Nja...

Ubisoft har da flere gode spill?

Rainbow six, the division, for honor, anno, Rayman, osv.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
MrCuzNT skrev (4 minutter siden):

Virker som kritikere er veldig delt. IGN og PC gamer gir det 8, mens dere og slant gir det 5. Likte du WD2?

Det står i andre avsnitt av anmeldelsen:

"Jeg likte ikke Watch Dogs, men jeg synes Watch Dogs 2 var ganske underholdende, med en litt mindre selvhøytidelig tone og litt mer fokus på moro."

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har spilt nesten igjennom alt av Watch Dogs og Watch Dogs 2, men dette virker rett og slett for wierd. Akkurat som poenget er å tekkes stadig mer hjernedøde og freaky folk som f.eks hooligans satt på spissen. Hvis en ser bort fra hype-tabben / overselgingen på førstespillet som har gjort mye for å stagge salget, så tipper jeg de som ikke har spilt forgjengerene kommer bedre ut med å kjøpe 1'eren eller 2'eren. Første spillet er ganske mer mørkt enn nr 2 som ble gjort mer lysere og sosialt, men synes begge var greie innenfor sine premisser. Hoved-DLC på begge er verdt det, men de har også mye "pynt" som billig DLC. Blir nok å stå over Watch Dogs Legion da det er så mye annet som aktuelt.

Lenke til kommentar

Det er jo litt ulike meninger om spillet. Etter å ha sett litt mer på ha andre sier ser jeg konturene av at de har tatt vare på kjent måte å gjøre ting på selv om en del er kastet og nytt har kommet til. Selv om Legions er litt "1984" i settingen så er jeg litt mer positiv til spillet selv om jeg neppe blir å stå først i køen, men heller vente det blir på salg før det kanskje blir kjøp. Litt kjip at selskapene er bedre på hype enn å levere. Ubi har allerede fått betalt dyrt for å overselge Watch Dogs som gjorde mye utslag på Watch Dogs 2, så spennende å se om folk fremdeles velger å sitte på gjerdet. For min del fulgte jeg ikke hypen så jeg syntes første spillet var greit nok.

Med den settingen de har plassert Legions i har jeg mer troen på Cyberpunk 2077.

Lenke til kommentar

Synes nesten anmelderen er for snill med beskrivelsene av stemmeskuespillet. Det må sies å være så forferdelig som det overhode er mulig. Mange av stemmene passer absolutt ikke til karakterene. Generiske flaue indiske aksenter tatt rett ut fra en komedie. Første personen jeg valgte var hun med våpen. Har en stemme som virkelig ikke matcher og avslutter med «bruv» som anmelder skrev. Helt håpløst. 

Når historien forøvrig er så full av enorme brister så blir det umulig å engasjere seg. Og den jævla spider-roboten blir ganske kjedelig å kjøre rundt i ventiler,  på oppdrag etter oppdrag. 

OG bilkjøringen er noe av det verste i et spill noensinne. Holder man inne brems så spinner bakhjulene, med håndbrekk så spinner fremhjulene. Ikke at det er "gamebreaking", men interessant mekanisk. Og det passer bra med spillets gjennomgående tema, ingenting henger på greip.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...