Gå til innhold

Jeg har skrevet litt om livet i den modern verden


Anbefalte innlegg

Hva syns dere så langt:

 

Del 1, livets hemmeligheter
Noen ganger gjør livet veldig vondt og det er vanskelig å være positive i et åpenbart, uendelig mørke og det er også veldig vanskelig å se sitt beste ut, være vakker ... Skjønnheten kan ingen gjemme og den stråler ut igjennom øynene mens andre ser på deg og dømmer deg for å ikke være som alle andre, konstante smerter i brystet mens du tenner levende lys som brenner dag, som natt, andre kan tro du er enklere enn du egentlig er og at du er begrenset av visse faktorer, kanskje du lever litt i en fantasiverden, men egentlig mener du bare godt og ønsker bare det beste for alle, hva holder deg egentlig gående i alt dette mørket? Vel, du fantaserer mye og drømmer om en bedre verden, du gjør litt kunst, kjøper litt malerier, lære deg å hekle og dater iblant når du går lei av å lage musikk og kultur, men ingen er egentlig så veldig interesserte fordi det synes å være viktigere med seneste teknologi, men ingen kan benekte at alt bare drives av olje uansett, olje som forurenser naturen, så hvor viktig er denne teknologien egentlig? Mens andre aldres og sier og gjør noe dumt hver dag, litt på grensen til latterlig, siden sinnet deres mister seg litt og litt etterhvert som tiden går, er du den samme og gjør det som vanlig, å holde hodet over vannet, varierer med noe nytt hver dag for å ikke få disse vondene følelsene for nærme ...

Del 2, veien videre
Man kan benekte at vakre mennesker gjør deg så glad innvendig og bekymringsløs, men sannheten er at det er en veldig vanskelig jobb å ikke vise dårlige følelser og alltid vise seg fra sitt beste jeg, man blir glad når det regner siden luften blir kjøligere og stemningen blir mye bedre, men hver gang man er ute iblant folk som bare hvem-som-helst person, ser deg på deg med en slags dyttende følelse, de dytter sitt mørke på deg og prøver å utvide sitt territorum fordi de er så unge og naive, men du har alltid selv vært mye mer diplomatisk og livsglad og setter pris på alle de små og enkle og de store tingene livet har å by på, så hva gjør deg annerledes egentlig? Du tenker større, en bedre verden for alle!

Del 3, i pakt med djevelen
Det som ikke kan forklares kan, er hvorfor jenter alltid er smartere, er det som noen sier, at de er mer omsorgsfulle? De ser på deg med bunnløs lyst alltid og ønsker ditt aller beste og noen av det motsatte kjønn tenker da at de kan utnytte de som et slags leketøy, men de vet bedre, de trenger et godt miljø og stimulus, noe å føle seg bra fra, så hva ønsker egentlig jenter? Det er det ingen som vet, det er denne lysten hele tiden som er der og gnager i en verden som ikke lengre er et så godt sted å være, et sted hvor ens egne foreldre tenker at er ikke som i gamledager og minnes det gode før all denne meningsløst teknologien kom og biler overalt, men lysten i hos jenter består, omsorgsevnen, kanskje det er alt vi har egentlig i denne dagens verdenen?

Del 4, metoden
Et smil er ofte nok, ihvertfall det føles sånn ut, men neste dag må du vise det igjen og gjerne kombinert med en god handling, men er det noensinne nok? Kanskje ikke, men det er visse metoder man kan bruke, å spandere en kopp te for eksempel med et smil servert ved siden av den, en ubeskrivende følelse av godhet, fra en som bryr seg, litt her og der tenker du og lever i håpet om et skinnende lys fra oven, at det er noen der ute som er over oss, bedre enn oss, kanskje ikke Gud eller Jesus, men naturen selv, og ikke minst, dyr.

Del 5, livets lyse sider
Håpet kan ei noen ta i fra deg pleide de å si disse gamledager, selv om livet er blitt så mye mer vanskelig enn dengang, en fuktig seng i en gammel hytte hvor alt det er gamle er blitt skøvet bort i fordel for noe nytt, du hadde litt håpet om noen gode tider og tenker kanskje at de som moderniserte er blitt litt rare, men hva gjør vel det egentlig, du husker ubehaget ved å være rundt visse folk og hvordan det var å kjede seg i timesvis og så for deretter å legge seg in en fuktig seng og håpe på å sovne fort, du mener bare godt med alt og håper at neste dag blir litt bedre, men, vel, det neste ubehaget føles enda verre ut, selvfølgelig, så hva holder deg gående og motiverer deg, bare ønsket om å leve evig?

Del 6, trikset
Trikset, tror jeg, er å bygge ens egen karakter opp, når det er ingenting å ta av noe sted, så må du se innover deg selv, din egen karakter kan bygges opp i det kanskje, uendelige og når folk rundt deg ikke helt klarer å definere hvem du er, så gir de fra seg en mye bedre følelse, du holder trikset gående i håp om å få innlede et varig vennskap også

thumbnail_PART_1603823222123.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...