Gå til innhold

Biden og CCP


delfin

Anbefalte innlegg

Hva er det egentlig som foregår i USA?

Dette er fra slutten av september (24) og datert 30.

De snakker om tre harddisker som ble sendt fra en av "familiene" i CCP til DOJ i USA, men at en i team Biden skjulte dem. De skal visstnok inneholde blant annet sex-videoer av Biden, som det også påstås at harddiskene som NY Post har tilgang til har....

image.png.42965723dbd63f7f5c12cdbcb2aafa64.png

 

Quote

3 hard drives.Jiang Zemin, Zeng Qinghong, Meng Jianzhu made the move - provided 3 hard drives to the DOJ of America, and another copy to Nancy Pelosi. However, with the help from our fellow fighter, these hard drives reached the hands of President Trump.The 1st hard drive: sex tapes & pedo tapes of Hunter Biden, as well as his 4.5 billion dollars secret deal with Xi & Wang;The 2nd hard drive: the allocation of Xi & Wang's overseas wealth, and 'the architecture & art project', which is the information of their illegitimate children;The 3rd hard drive: CCP's bioweapon

Dette er åpenbart samme data som vi nå har fått delvis tilgang til, og som langt på vei er bekreftet fra "lekkasjer"

Her er f.eks.et privat bilde av Hunter "faces of meth" Biden:

1602970216077.thumb.jpg.8f2070a286ea8300a6eec82d7e4eefcd.jpg

Dette er åpenbart private bilder av Hunter Biden, så hvem er disse kineserne som visste om dette?

1602972002834.jpg

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
17 hours ago, Gavekort said:

Informasjonskrig. Om vi har noe å lære av 2016 valget, så er det å stille seg skeptisk til ting som plutselig dukker opp om Biden eller Trump når stemmene skal avgis.

Selvfølgelig må vi ha 2016 og alt som skjedde der i bakhodet;. Det at Hillary og DNC betalte en utenlandsk spion for å koke sammen noe tøys som FBI deretter brukte til å drive med ulovlig avlytting er en katastrofe, men det er jo mange store forskjeller mellom den åpenbare juksingen til dette...

I Hillary's tilfelle var det ingen navn, ingen beviser... ingenting. Det var bare veldig vage anklager mot en rekke folk, og alt gjort i skyggen. Den eneste som kunne knyttes direkte til dette var Steele, og han hadde visst nada niks likevel, annet enn noen såkalte "rykter" som han enten hadde funnet på, eller plukket opp fra russere ifølge hans påstand?

Du kan si at ja; det var vanvidd å tro på det uten noen form for beviser, og en så sinnsyk konspirasjonsteori... og jeg er for så vidt enig. Om FBI faktisk trodde på det er noe annet, der stiller jeg meg skeptisk. De visste mer enn oss og burde ha tatt dette med en god klype salt, men de lekket jo med vilje så ingen grunn til å stole på at de snakket sannheten.

Forskjellen her er at vi allerede har sett bilder som åpenbart er private. Privat informasjon er på avveie. E-poster er tilsynelatende på avveie, og ingen har benektet at de er ekte (?). 

Mye av dette er jo ting som fra før er kjent også. Man vet jo at Meth Hunter Biden har tatt mot veldig millioner fra hele verden for å selge "et eller annet" som ikke kan være så mye annet enn navnet sitt.. her får vi bare mer av det samme, og mer om grunner...

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8842965/Hunter-Biden-pursued-deals-interesting-family-major-Chinese-firm.html?ito=social-twitter_dailymailus

Quote

Second batch of smoking gun emails reveal Hunter Biden's dealings with 'disappeared' Chinese energy company chairman about his $30 MILLION consultancy fee 'for introductions alone'

  • Hunter Biden was involved with China's largest private energy company CEFC
  • He was given equity, ownership of a holding company and huge consulting fees
  • Hunter was dealing with CEFC chairman Ye Jianming who has since vanished
  • In one email, Hunter said a lucrative deal would be 'interesting for my family' 
  • A report about the emails did not include response from Biden or others involved

https://www.hsgac.senate.gov/imo/media/doc/HSGAC_Finance_Report_FINAL.pdf

Vi har også kjente folk med ansikt som står frem offentlig og sier at de har sett informasjonen selv, ikke samme lureriet som Clinton drev med altså, der det ble brukt til å utnytte rettsystemet til å eventuelt faktisk finne noe kriminelt.

Man kan mene hva man vil om mange av disse men de som sier de har sett innholdet er vel i alle fall Steve Bannon som har mye å tape, og Rudy Giuliani, som i sin tid tok ned mafiaen... og noen journalister.

I tillegg vet vi som sagt at NOE er på avveie. 

Hunter Biden laptop leak could reveal 40,000 emails and MORE 'very  comprising' pics, says Rudy Giuliani

Dette er ikke noe som "plutselig" dukker opp heller; Biden og Burisma har vært kjent lenge, men MSM har ikke skrevet noe særlig om det....

https://www.foxnews.com/politics/sen-johnson-presses-wray-on-validity-of-hunter-biden-laptop-claim

Quote

Johnson, R-Wis., said in a letter to Wray obtained by Fox News that a whistleblower contacted his committee on September 24, claiming to possess a laptop that Hunter Biden left at his business, and that he had turned it over to the FBI. Johnson noted that staff immediately asked the FBI to confirm certain details in order to validate the claim, but the bureau said they would not confirm or deny any of the information included in their request.

FBI nekter også å si at dette ikke er ekte. Så langt tyder mye på at dette er ekte og at det er noe en eller annen faksjon i CCP har hatt på Biden, slik det sies.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
pappkake skrev (19 timer siden):

Hva er det egentlig som foregår i USA?

Dette er fra slutten av september (24) og datert 30.

De snakker om tre harddisker som ble sendt fra en av "familiene" i CCP til DOJ i USA, men at en i team Biden skjulte dem. De skal visstnok inneholde blant annet sex-videoer av Biden, som det også påstås at harddiskene som NY Post har tilgang til har....

image.png.42965723dbd63f7f5c12cdbcb2aafa64.png

 

Dette er åpenbart samme data som vi nå har fått delvis tilgang til, og som langt på vei er bekreftet fra "lekkasjer"

Her er f.eks.et privat bilde av Hunter "faces of meth" Biden:

1602970216077.thumb.jpg.8f2070a286ea8300a6eec82d7e4eefcd.jpg

Dette er åpenbart private bilder av Hunter Biden, så hvem er disse kineserne som visste om dette?

1602972002834.jpg

 

...åh nei.

Så trist at kinesiske agenter sender de eneste kopiene av videoer de ikke har noen kopier av og ikke har lagret i skylagring eller på minnepenner til menneskene som er blir skadet om disse slipper ut -- og at folk bare må ta deres ord for at disse finnes.

...jeg klarer å finne private bilder av de fleste kjendiser i løpet av 30 sekunder.
Med litt mer innsats så ville jeg nok klart å komme inn i, eller få tilgang til, bilder delt via snapchat fra mindre kjente mennesker, eller fra noen i deres omgangskrets som er villig til å dele bilder av mine politiske motstandere med meg mot penger.
Med kontakter i russisk mafia, som Rudy Guiliani har -- så ville ekstern hacking eller avlesing av datatrafikk, vært enda et alternativ.

...å plante beviser på harddisker er det minste problemet -- om det ikke er hensikten at disse skal lure FBI, kun brukes av folk som vet at bevisene er falske, men som kan late som om de ikke vet det for å lure velgere.

---

Det er påfallende at seriøse medier med kildekritikk ikke får tilgang til materialet.
De ville trykket historiene etter at innholdet på harddiskene var bekreftet ekte -- i motsetning til New York Post og Fox News, et cetera, som ikke trenger beviser for ekthet.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Dette er mye større enn Biden og CCP. Det handler mer om selve CCP og måten amerikansk og kinesisk økonomi fungerer på (hint: de er begge gjennomkorrupte og kommer til å føre oss ut i en ny depresjon ala 1929)

Kina har dumpet enorme summer inn i det amerikanske markedet. Av flere grunner
-Strategisk og politisk kontroll over USA
-For å styrke forbruket i USA som Kina er avhengig av å eksportere til
-For å berike seg selv den dagen kinesisk økonomi og/eller CCP kollapser

CCP vakler faktisk. Det er interne stridigheter. Det kinesiske folket er også i økende grad kritiske til kommunistpartiet. Det er spørsmål om tid før den kinesiske økonomien rakner. De kommer til å ha en større subprime mortgage krise enn USA hadde. Økonomien deres er pil råtten. USA trykker også penger og pumper det inn i DJ, NASDAQ osv.

Det er også derfor Kina opptrer stadig mer aggressivt mot omverdenen og ypper til krig mot Taiwan, India, Japan med fler.

Lenke til kommentar

... 🤔

Eg fekk deja vu av kva Thorny skriv. Er det ikkje nøyaktig kva Russland gjorde i 2016, og sannsynligvis både før dette og etter? Men i staden er det USAs 'nye' fiende - Kina - som er i fokus?

Hmm...

CCP kan godt vera involvert. Men det er interessant at dykk meine alle ser spøkelser over Russland, men her driv dykk over minste provokasjon og peker på Kina?

Endret av Drunkenvalley
  • Liker 1
Lenke til kommentar
28 minutes ago, Drunkenvalley said:

Steele dossieren er framleis ikkje bestilt av Hillary. Den var originalt bestilt av Republikanere heilt fram til Trump blei valgt som kandidat... Så overtok nokre i DNC bestillingen.

Og i staden for "intet bevis" er det i staden flust med bevis for omtrent samtlige detaljer, med få unntak.

Sant ifølge... deg?

Quote

In April 2016, an attorney for Hillary Clinton's campaign and the DNC separately hired Fusion GPS to investigate Trump, while The Free Beacon stopped its backing in May 2016.[8] In June 2016, Fusion GPS subcontracted Steele's firm to compile the dossier.

Uansett, ingen grunn til å grave opp i gamle konspirasjonsteorier som er tilbakevist og etterforsket.

Dette om Hunter Biden er jo også etterrforsket til en viss grad, men med annet utfall.

https://www.hsgac.senate.gov/imo/media/doc/HSGAC_Finance_Report_FINAL.pdf

Side opp og side med med dokumentert samrøre mellom Hunter (som videreformidlet Joe) Biden og Kina/CCP.

 

27 minutes ago, Red Frostraven said:

...åh nei.

Så trist at kinesiske agenter sender de eneste kopiene av videoer de ikke har noen kopier av og ikke har lagret i skylagring eller på minnepenner til menneskene som er blir skadet om disse slipper ut -- og at folk bare må ta deres ord for at disse finnes.

...jeg klarer å finne private bilder av de fleste kjendiser i løpet av 30 sekunder.
Med litt mer innsats så ville jeg nok klart å komme inn i, eller få tilgang til, bilder delt via snapchat fra mindre kjente mennesker, eller fra noen i deres omgangskrets som er villig til å dele bilder av mine politiske motstandere med meg mot penger.
Med kontakter i russisk mafia, som Rudy Guiliani har -- så ville ekstern hacking eller avlesing av datatrafikk, vært enda et alternativ.

...å plante beviser på harddisker er det minste problemet -- om det ikke er hensikten at disse skal lure FBI, kun brukes av folk som vet at bevisene er falske, men som kan late som om de ikke vet det for å lure velgere.

---

Det er påfallende at seriøse medier med kildekritikk ikke får tilgang til materialet.
De ville trykket historiene etter at innholdet på harddiskene var bekreftet ekte -- i motsetning til New York Post og Fox News, et cetera, som ikke trenger beviser for ekthet.

Flotte hypoteser du har, men nå er det vel ingen som hevder at dette er verken hacket eller at e-postene ikke er ekte?

Hvorfor har ikke Hunter sagt at dette er tøys, at e-postene ikke er ekte etc.? Hvis du ikke engang holder muligheten åpen for at dette kan være ekte og en del av et større maktspill så kan du egentlig la være å delta. Du får kalle det fake news og stikke hodet i sanden.

 

Quote

How have years of investigation by hundreds of Federal Bureau of Investigation agents, city police, state and Federal prosecutors come - for so much of the public - to be embodied in one man? How has it come to be Rudolph Giuliani versus the ''mob''?

Til det motsatte er bevist har jeg også litt tiltro til Giuliani. Han tok ned mafiaen i NY, og det hadde jo vært gøy om han klarte å ta ned dette andre syndikatet også.

image.png

Lenke til kommentar
6 minutes ago, Gavekort said:

Plutselig hadde TS alle svarene og var ikke så spørrende likevel. Denne tråden er propaganda. Man blir forresten ikke døsig av å røyke meth.

Jeg er faktisk spørrende. Hvem er egentlig kilden til dette, er det en faksjon av CCP som det hevdes, eller var virkelig Hunter så dum at han glemte laptopen? Det gir mer mening om det er førstnevnte, og datoen 24. september går igjen i begge. Jeg vet ikke om jeg tror på at Hunter SÅ dum at han har lagt igjen en laptop, men hvem vet... jeg har sett en scan av en kvittering med hans signatur på.

Han ville også visstnok ha tilbake laptopen ...

Jeg er ingen ekspert på hva man blir av å røyke meth, men de tennene hans ser ut som "faces of meth" før han byttet dem.

Jeg har ennå ikke sett noen fra camp biden som påstår at dette er falskt?

Lenke til kommentar
3 minutes ago, Drunkenvalley said:

Eg veit ikkje kvifor eg blir satt siktelse til, det er ikkje eg som fremmer konspirasjonsteorier som me allereie har gått over i ein anna tråd og etablert at er full av søppel.

I forskjell til denne konspirasjonsteorien var det nok informasjon for å arrestere og dømme ein rekke individer, mens her har FBI blankt avvist saken som propaganda.

Det hadde vært fint om du la ved kilder. Du blir avslørt i "lemfeldig omgang med sannheten" (for å si det på en fin måte) hele tiden, så jeg tar ikke noe du sier for god fisk....

For eksempel er innlegget ditt over om Steele-dossieret fake news.

Lenke til kommentar

Nei.
 

Sitat

Conservative Website First Funded Anti-Trump Research by Firm That Later Produced Dossier


https://www.nytimes.com/2017/10/27/us/politics/trump-dossier-paul-singer.html

...

Mueller forsøkte i det lengste å unngå å bruke noenting fra Steele, og etterforskningen startet på grunn av at Russland hacket demokratenes eposter i senatet (og republikanerene sine) og lekket disse via WikiLeaks:

 

Sitat

 

Myth: The investigation began with the Steele dossier.

Response: According the Mueller report, the investigation began in July 2016 after Wikileaks had released materials stolen from the computers of the Democratic National Committee. The FBI received information from a foreign government that Trump campaign adviser George Papadopoulos had told one of its representatives that “the Trump Campaign had received indications from the Russian government that it could assist the Campaign through the anonymous release of information damaging to Democratic presidential candidate Hillary Clinton.” Mueller’s report states, “That information prompted the FBI on July 31, 2016, to open an investigation into whether individuals associated with the Trump Campaign were coordinating with the Russian government in its interference activities.” Mueller makes no statement to indicate that the investigation was predicated on the Steele dossier, a series of reports that were compiled by former British intelligence officer Christopher Steele, who was hired by a research company that was working for a law firm paid first by a conservative website and later by the Clinton campaign.

 

https://time.com/5610317/mueller-report-myths-breakdown/

Denne kilden er svært god -- da den tar for seg og begraver myten om at det ikke var "collusion" mellom Trump og Co og Russland også -- og nevner at det var 66 sider med beviser som innledet etterforskningen, hvor Steele sin rapport var nevnt, men ikke noen hovedgrunn til at etterforskningen startet.

---

Washington Times sammenligner funnene i Steele Dossier med Mueller sin uavhengige rapport:
https://www.washingtonpost.com/politics/2019/04/24/what-steele-dossier-said-vs-what-mueller-report-said/

 

Sitat

The dossier itself was not intended to be published and consists largely of rumors and gossip — the starting point for investigative reporters and law enforcement officials, not the end point.

Det inneholdt altså ikke konkrete beviser -- men påstander som trengte videre etterforskning før de kunne publisere håndfaste resultater -- påstander som en mann som har jobbet med etterretning lenge fant troverdig.
De valgte å overlate denne etterforskningen av påstandene til FBI, i stedet for å publisere uverifiserte påstander.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
4 minutes ago, jallajall said:

Dette er en grov feilrepresentering og gir på ingen måte noen legimitet til Steele dossieret.
 

Du tar feil. Mesteparten (omtrent 70%) av det som står i Steele sitt dokument er verifisert. Ingen har noen gang påstått at alt som sto der var riktig, men det var viktig å undersøke de opplysningene som kom frem. Spesielt for sikkerhetsmyndighetene i USA.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
pappkake skrev (8 minutter siden):

Jeg er faktisk spørrende. Hvem er egentlig kilden til dette, er det en faksjon av CCP som det hevdes, eller var virkelig Hunter så dum at han glemte laptopen? Det gir mer mening om det er førstnevnte, og datoen 24. september går igjen i begge. Jeg vet ikke om jeg tror på at Hunter SÅ dum at han har lagt igjen en laptop, men hvem vet... jeg har sett en scan av en kvittering med hans signatur på.

Du er ikke spørrende. Du gjenforteller spekulasjoner og informasjon som er lett å forfalske.

Jeg har sett folk på meth, og de sover ikke. De sover faktisk aldri.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
1 minute ago, ism_InnleggNO said:

Du tar feil. Mesteparten (omtrent 70%) av det som står i Steele sitt dokument er verifisert. Ingen har noen gang påstått at alt som sto der var riktig, men det var viktig å undersøke de opplysningene som kom frem. Spesielt for sikkerhetsmyndighetene i USA.

Igjen, grov feilrepresentering som på ingen måte gir legimitet til saken.
IG Horowitz konkluderte med at det er basert på "word of mouth" og "hearsay" fra to lavtstående kilder, på ingen måte førstehåndskunskap eller pålitelige kilder. Den eneste verifiserbare informasjonen han fant var allerede tilgjengelig fra offentlige kilder.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
pappkake skrev (7 minutter siden):

Hvis de er falske, hvorfor er det ingen som bestrider at de er ekte?

Fordi du er så langt underground nå at det er ingen som gidder å validere det. Hvorfor er det ingen som bestrider shapeshifting aliens?

Hvorfor baserer du kunnskap på hvorvidt noen bestrider det, fremfor å avvente til man kan bekrefte det?

Jeg bestrider at noen kan sovne med ei methpipe i kjeften. Det er en rimelig flau tabbe.

Sitat

How does meth affect my sleep?

Meth use can have a profound impact on someone’s sleep. This is because the use of meth releases a surge of chemicals known as dopamine and serotonin into the body. Dopamine is responsible for feelings of pleasure, motivation, and attention. This is why many people who are “high” on meth are able to stay awake for days at a time.

However, this surge of dopamine also has adverse effects. Because so much dopamine is released at once, the brain becomes unable to absorb the chemical easily on its own. The same goes for serotonin. For this reason, meth users can have poor sleep quality once they are finally able to fall asleep.

These are the most commonly negatively impacts sleep for meth users:

  • Insomnia: The chemicals released in the brain when someone uses meth keeps them awake. Those who use meth can stay awake for several days without feeling like their body needs rest, which can lead to insomnia.
  • Lack of REM sleep: Both serotonin and dopamine cannot be properly reabsorbed by the brain when someone uses meth. For this reason, the little sleep they get is very poor quality. Poor quality sleep means that the full sleep cycle, of which REM sleep is the final stage, cannot be achieved. Lack of REM sleep can cause several side effects including dehydration, lack of dreams, and anxiety.

https://iamsober.com/addictions/meth/sleep/

 

Endret av Gavekort
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...