Gå til innhold

Biden og CCP


delfin

Anbefalte innlegg

1 hour ago, Red Frostraven said:

Da var Bidens relasjoner til Kina avslørt som misinformasjon fra og for ytterste høyre, og materialet produsert av en mann som ikke eksisterer:

Lol, det verste er at du går på det! 😂

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.... fint og flott, da har vi funnet ut at et eller annet obskurt dokument som ikke har noe med e-postene å gjøre har ukjent forfatter.

Dette er cope av en annen verden. Det har ingen ting med laptopen å gjøre. I verste fall et nytt Steele-dossier, men det betyr ikke at laptopen/lekkasjen ikke er ekte, som den åpenbart er, med mindre noen har funnet Hunters hemmelige instagram der han poster dick pics og unge jenter 24/7.

I ekte nyheter:

https://www.realclearpolitics.com/video/2020/10/29/james_rosen_fbi_has_an_active_criminal_investigation_into_hunter_biden_for_money_laundering.html

Quote

Sinclair investigative reporter James Rosen reports the FBI opened an investigation into Hunter Biden in 2019 for money laundering and that the probe remains active. Rosen interviewed Tony Bobulinksi, the former business associate of Hunter Biden, who claimed the former vice president knew of Hunter's Chinese and Ukrainian operations and suggested received kickbacks from the group.

 

1 hour ago, jallajall said:

Imponerende jobb av denne mannen, hvem han nå er.
Ikke har bare har han konstruert en disk med 20.000+ eposter, hvor flere av epostene sammenfaller med Bidens whereabouts på tidspunktet, men han har også konstruert en kar han har kalt Bobulinksi som på et tidlig tidspunkt bekreftet at en epost var ekte, og som igjen har fremlagt detljerte sms og eposter.

Ikke vanskelig å spore litt sarkasme her. Denne hvitvaskingen fra NBC har så vidt jeg forstår ikke noe å gjøre med laptopen å gjøre dog, dette er en stråmann som MSM kan angripe siden de ikke kan forholde seg til fakta...

Jeg har i alle fall ikke sett dette dokumentet før nå. Det kan godt hende at mye av det er sant dog; laptopen har jo vært på avveie en stund og det er ikke godt å si hvem som har visst om Bidens kjeltringstreker....

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
debattklovn skrev (22 timer siden):

Joe Bidens datters dagbok lekket online? Hvis den er ekte og påstandene riktige, er det katastrofalt. 
https://nationalfile.com/exclusive-source-biden-daughters-diary-details-not-appropriate-showers-with-joe-as-child/

Altså... kilden her er helt beyond latterlig. Dette er det ingen grunn til å ta for noe annet enn fabrikasjon.

Hvorfor ender dere opp med å bruke slike kilder og dele sånn drit videre så lenge det støtter deres håp eller syn? Det er helt sykt.

National File
https://mediabiasfactcheck.com/national-file/

Sitat

con5.png?w=662&ssl=1

pseudo4.png?w=662&ssl=1

MBFCLow.png?w=357&ssl=1

CONSPIRACY-PSEUDOSCIENCE

Overall, we rate National File an extreme right Tin-Foil Hat Conspiracy website based on the promotion of unproven/debunked claims and a Strong Pseudoscience purveyor based on using junk science to support claims.

National File frequently publishes conspiracies such as the Clintons being involved in human sex trafficking to World Trade Center conspiracies, implying that the towers were taken down by controlled demolition. Neither of these claims has been proven, in fact, they have been debunked. They also reject human-influenced climate change and frequently resort to pseudoscience or junk science to validate their points. Finally, they promote anti-vaccine propaganda such as this: Parents Take To The Streets To Save Vaccine Exemptions From Political Elites. In general, National File is a light version of Infowars that lacks credibility.

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
5 minutes ago, Red Frostraven said:

Som nevnt -- drittpakken inneholder sannsynligvis deler av ekte materiale, og deler av falskt materiale.
Pakken er laget for å diskreditere og svartmale Joe Biden, gjennom hans sønn.
De kunne gitt alt innholdet til verfisering, men valgte en selekt epost

Hva slags "pakke" er det du snakker om, og hvem har laget den?
Konkret hvilke av eposter/smser som har blitt publisert er det du mistenker for å være fake, og hvorfor?

Hvem er det du for eksempel mener står bak Bobulinksi og hans historier og kildemateriell? Er han blitt presset av noen til å fortelle en falsk historie, eller hva er greia her egentlig?

Men la oss begynne med denne ene eposten da hvor Pozharskyi sender en mail til Hunter og takker for møte med hans far. Kritikere hevder at det ikke finnes noen record of et slik møte (that said, en VP møter mange og det er ikke alltid lett å holde oversikt over hvem han møter), og Joe Biden har tidligere sagt at han aldri har disktuert sin sønn business med Hunter. Umiddelbart står man igjen med to muligheter; En) Pozharskiy sender en epost til Hunter og takker for et møte som aldri har funnet sted. Eller To) Møte fant sted men er av en eller annen grunn kept off the record.

Også bl.a. en journalist i NYTimes har fåttt en stående invitasjon til å ta med seg IT-eksperter og komme å analysere innholdet, men har ikke svart. Hvorfor skal hun gidde å bruke tid på det hvis hun f eks allerede på forhånd har bestemte seg for at det uansett bør behandles som om det er oppspinn, selv om det ikke skulle være det.

 

 

21 minutes ago, Pallehysa said:

Kan du forklare kva denne konspirasjonen om e-post denne gangen gjelder? Slik eg forstod det med Hillary, så var det e-poster på ein privat server, som var kjempedumt, forøvrig nåke Trump og familien har brukt sjøl dei siste 3 åra.

Kva er det denne gangen? 

Usikker på hva du mener med konspirasjon, men det jeg mente var at dersom NBC nå har debunket Hunter Biden epostlekkasjene til å bare være grov misinformasjon fra ytterste høyre så bør vel saken være biff, og hvis sosiale medier gjør sin del for å bekjempe spredning av fake news, så var jo spørsmålet om de også burde begynne å sperre de som poster om disse sakene.

Lenke til kommentar
pappkake skrev (20 minutter siden):

Lol, det verste er at du går på det! 😂

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.... fint og flott, da har vi funnet ut at et eller annet obskurt dokument som ikke har noe med e-postene å gjøre har ukjent forfatter.

Det gjaldt Hunter Biden sine kontakter med CCP.

...

Og jeg leser at Sinclair Media Group sier at en ukjent kilde i DOJ sier at FBI har en pågående etterforskning...

Men Sinclair Media Group er ikke en god kilde...

https://mediabiasfactcheck.com/sinclair-broadcast-group/

og det er heller ikke DoJ under Bill Barr, og som vi vet så er ei heller en etterforskning bevis for hverken skyld eller beviser, som etterforskningen mot Hillary på bakgrunn av russisk misinformasjon i 2016 fortalte oss.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Just now, Red Frostraven said:

Hvilke kilder har man da mellom Hunter Biden og CCP..?

 

Eh....

Du stiller virkelig det spørsmålet? Vi har f.eks. hele laptopen, Tony Bobulinski etc.

Hva mener Hunter Biden med dette?

https://thenationalpulse.com/exclusive/biden-recording-spy-chief-and-sdny/

Quote

 I get calls from my father to tell me that The New York Times is calling but my old partner Eric, who literally has done me harm for I don’t know how long, is the one taking the calls because my father will not stop sending the calls to Eric. I have another New York Times reporter calling about my representation of Patrick Ho – the fucking spy chief of China who started the company that my partner, who is worth $323 billion, founded and is now missing. The richest man in the world is missing who was my partner. He was missing since I last saw him in his $58 million apartment and signed a $4 billion deal to build the fucking largest fucking LNG port in the world. And I am receiving calls from the Southern District of New York from the U.S. Attorney himself. My best friend in business Devon has named me as a witness without telling me in a criminal case and my father without telling me.

 

image.thumb.png.da98de768b74a5186b234cfa5714d77c.png

https://edition.cnn.com/2018/02/09/world/patrick-ho-corruption-china-africa/index.html

 

Lenke til kommentar
jallajall skrev (28 minutter siden):

Usikker på hva du mener med konspirasjon, men det jeg mente var at dersom NBC nå har debunket Hunter Biden epostlekkasjene til å bare være grov misinformasjon fra ytterste høyre så bør vel saken være biff, og hvis sosiale medier gjør sin del for å bekjempe spredning av fake news, så var jo spørsmålet om de også burde begynne å sperre de som poster om disse sakene.

Eg spør deg kvifor du er opphengt i Hunter Biden sine e-poster, og kva konklusjon du håper du kan ekstrapolere fra disse e-postene. 

Med Hillary var det "skummle e-poster på privat server", som blei ein konklusjon om at ho var Anti Kristus, som var kriminell, skulle kastest i fengsel, bedreiv grov korrupsjon, til tross for at FBI ikkje fant beviser på dette. Trump brukte så ein privat server for sine statlige e-poster. Han er verdens beste guttebass.

Kva er det denne gangen? Kva kriminelt er det du meiner Hunter Biden har gjort? Og kvifor er dette relevant i henhold til Joe Biden, og kvifor klarer du ikkje å sjå at dette er ein stor feit "rød sild", som skal dra fokuset bort fra politikken i USA?

230k døde Amerikanere. Halvparten av antallet Amerikanere som mistet livet i andre verdenskrig. Tallet vokser!!

But but, Hunter biden has e-mails....

  • Liker 3
Lenke til kommentar
8 minutes ago, Red Frostraven said:

...vekk meg når FBI eller andre troverdige kilder har nådd en konklusjon om at de har funnet beviser for at Hunter Biden er skyldig i straffbare forhold.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8895273/Six-FBI-agents-quiz-Hunter-Bidens-former-business-partner-Tony-Bobulinski-hours.html

Det kommer nok, skal prøve å vekke deg!

Quote

Former Hunter Biden business partner says he was interviewed by six FBI agents a day after he made public allegations that he met twice with former Vice President Joe Biden and discussed family members' business dealings.

 

Lenke til kommentar
Drunkenvalley skrev (37 minutter siden):

Buttery Males - Buttery Males | Meme Generator

😂

Forsiktig med å vise bilde av denne dama. Trigger nok nåke automatisk i Trump skaren. Når dei ser ho, får dei ticks, OCD om at dei må rope ut offentlig, "Lock her up".

Eller kanskje dei har byttet ho ut med Biden? "Lock him up"

Endret av Pallehysa
Lenke til kommentar
1 hour ago, Pallehysa said:

Kva er det denne gangen? Kva kriminelt er det du meiner Hunter Biden har gjort? Og kvifor er dette relevant i henhold til Joe Biden, og kvifor klarer du ikkje å sjå at dette er ein stor feit "rød sild", som skal dra fokuset bort fra politikken i USA?

Det behøver ikke være noe kriminelt og det er heller ikke det som er poenget.
For å ta eksempel, hvis det er slik at Bobulinskis historie er sann, Joe er "the big guy" og mottok sin del av kaka i businessdeals han ikke hadde noe med å gjøre - hvorfor? Hvor mye har han mottatt, eller skulle motta, i forskjellig businessdeals han ikke har hatt noe med å gjøre? Hvor mye stammer fra kinesiske selskaper og investorer? Hva er hans rolle i hele opplegget? Hvilke deals var han innvolvert i da han var VP? Hvis han kun var innvolvert i deals etter han var VP, hvorfor vil han ikke fortelle om dette?

Hvilken informasjon eller opplysninger er det pr dags dato som foreligger som gjør at det er grunn til å tvile på Bobulinski og hans matriale? Hvorfor sier Joe at han ikke har diskutert Hunters business med han når Pozharskiy sender en epost og takker for møte med Joe? Er det forglemmelse, bare en i mengden, eller er det noe de ikke vil skal komme ut (selv om det ikkke behøver å ha skjedd noe hokuspokus i hele tatt).

At Bidens somehow har vært innvolvert i Kina er kjent fra før. Da Patrik Ho (aka "the fucking spy chief of China") ble arrestert var den første han ringte til James Biden (hans advokat). Hvis nå det begynner å fremkomme opplysninger som antyder at også muligens Joe har hatt interesser i kinesiske deals, så er det jo ikke noe i veien for å ettergå dette. Vi snakker tross alt om muligens USAs neste president.
 

1 hour ago, Pallehysa said:

230k døde Amerikanere. Halvparten av antallet Amerikanere som mistet livet i andre verdenskrig. Tallet vokser!!

Hva har dette med Biden og Kina å gjøre da?

Endret av jallajall
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
jallajall skrev (24 minutter siden):

Det behøver ikke være noe kriminelt og det er heller ikke det som er poenget.
For å ta eksempel, hvis det er slik at Bobulinskis historie er sann, Joe er "the big guy" og mottok sin del av kaka i businessdeals han ikke hadde noe med å gjøre - hvorfor? Hvor mye har han mottatt, eller skulle motta, i forskjellig businessdeals han ikke har hatt noe med å gjøre? Hvor mye stammer fra kinesiske selskaper og investorer? Hva er hans rolle i hele opplegget? Hvilke deals var han innvolvert i da han var VP? Hvis han kun var innvolvert i deals etter han var VP, hvorfor vil han ikke fortelle om dette?

Hvilken informasjon eller opplysninger er det pr dags dato som foreligger som gjør at det er grunn til å tvile på Bobulinski og hans matriale? Hvorfor sier Joe at han ikke har diskutert Hunters business med han når Pozharskiy sender en epost og takker for møte med Joe? Er det forglemmelse, bare en i mengden, eller er det noe de ikke vil skal komme ut (selv om det ikkke behøver å ha skjedd noe hokuspokus i hele tatt).

At Bidens somehow har vært innvolvert i Kina er kjent fra før. Da Patrik Ho (aka "the fucking spy chief of China") ble arrestert var den første han ringte til James Biden (hans advokat). Hvis nå det begynner å fremkomme opplysninger som antyder at også muligens Joe har hatt interesser i kinesiske deals, så er det jo ikke noe i veien for å ettergå dette. Vi snakker tross alt om muligens USAs neste president.

Nei eg veit kva poenget er. Skifte fokus, og sverte Biden. Nåke Trump og Guiliani prøvde med Ukraina som verktøy, og feilet.

Eg spør deg. Kvifor er det viktig for deg om Hunter Biden dreiv business, og eventuelt fekk hjelp fra Joe Biden? Er det ulovlig?

Er det ulovlig å drive business i Kina? Burde ikkje du ta Trump på det og då, som er den einaste vi veit med sikkerheit, som har hatt Kinesisk bankkonto, betalt skatt til Kina, samt har ei datter som er/var offentlig ansatt, og som tok ut millioner i utbytte i Kinesisk handel mens ho var offentlig ansatt...

 

Det heile stinker av desperasjon. Det heile stinker av Hillary`s emails, 2.0. Og du ser ikkje kor lettlurt du er som tror på det for andre gang. Men denne gangen skal Trump fengsle sin meiningsmotstander? Er du ein av dei som fortsatt venter på at Hillary skal fengsles?

Endret av Pallehysa
  • Liker 2
Lenke til kommentar
3 minutes ago, Pallehysa said:

Er det ulovlig å drive business i Kina? Burde ikkje du ta Trump på det og då, som er den einaste vi veit med sikkerheit, som har hatt Kinesisk bankkonto, betalt skatt til Kina, samt har ei datter som er/var offentlig ansatt, og som tok ut millioner i utbytte i Kinesisk handel mens ho var offentlig ansatt...

Nei, helt lovlig å drive business i Kina hvis man f.eks. eier en hotellkjede og driver legitimt som Trump. Det hadde vært noe annet om han drev "business" med korrupte oligarker i CCP slik som Hunter Biden, der tjeneste som selges er politiske tjenester fra hans far.

Lenke til kommentar
pappkake skrev (2 minutter siden):

Nei, helt lovlig å drive business i Kina hvis man f.eks. eier en hotellkjede og driver legitimt som Trump. Det hadde vært noe annet om han drev "business" med korrupte oligarker i CCP slik som Hunter Biden, der tjeneste som selges er politiske tjenester fra hans far.

Men du har jo ikkje bevis for at Trump har drevet legitimt, eller at Hunter Biden har drevet med korrupsjon. Men du vil, vil, vil så gjerne at det er sant. 

Og vi veit jo og med sikkerheit at Trump har jo ikkje drevet legitimt. Trump foundation blei stengt ned av staten, og han måtte betale i retten for korrupsjon knyttet til hans "veldedigheit". Vi veit og at han har millarder i gjeld, drevet forretning i Russland og Kina. Men kanskje ikkje like spennende å prøve å koke ihop ein konspirasjon om dette, når ein kan ønske så gjerne at det er Biden, då sønnen, ikkje faren, som driver forretning i Kina.

Er du i det heiletatt åpen for at du blir lurt trill rundt av Russisk propaganda her?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ein kan ikkje operere i Kina som utenlandsfirma uten å vera involvert med korrupte oligarker i CCP. Om det einaste basis dykk har for korrupsjon er "gjort business i Kina" er Trump openbart skyldig og, så som samtlige andre firmaer i vesten som har engasjement i Kina til ein grad eller anna.

For ikkje å nemne at Trump har store finansielle støtter i Russland, så kva var det med korrupte oligarker?

Endret av Drunkenvalley
  • Liker 4
Lenke til kommentar
jallajall skrev (45 minutter siden):

Lettlurt? Hva har jeg latt meg lure til å tro?

Tror du på Bobulinski?

Leser du i det heiletatt kva du sjøl skriver? Du har kommet med ein drøss av anklager og påstander om Biden og sønnen hans, som du ikkje har klart å verifisere. Det er ein konspirasjonsteori uten sidestykke, og åpenbart propagert av Russisk valginnblanding. "Sjå bort der, sjå på Biden kor korrupt han har vært i Kina. Sjå på Hillary, nei meiner Biden og kor korrupt han er som har e-poster. Sjå då" Som ein avledningsmanøver for kva som foregår i valget i USA. Og eg spør deg igjen. Er du så lettlurt?

Kven er Bobulinski? Og kvifor skal eg bry meg? Om det skulle være sant at Biden har snakket med sønnen, (gud forby) om handel sønnen har gjort i Kina, når det nesten til knea, i henholdt til Trump og Ivanka som har gjort slike forretninger på lyse dagen. Det mens Ivanka har vært statlig annsatt. Men det bryr du deg ikkje om? Viktigere å spy ut, ubekreftet, at det er sant om Biden, sjøl om Trump og Ivaka sine brudd på lønnsklausuler er verifisert fra alle hold.

Eg spør endå eingang. Kvifor bryr du deg? Er det ulovlig, er Trump og Ivanka skyldig. Og du har fortsatt til gode å verifisere om Joe Biden har gjort det samme. Ikkje Hunter btw. Han har alldri vært statlig annsatt i USA.

Er det ikkje ulovlig, og Trump og Ivanka ikkje har brutt "emolument clause", har vertfall ikkje Biden og sønnen gjort det.

Kva velger du?

Endret av Pallehysa
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...