Gå til innhold

I dag senkes nivåtaket i World of Warcraft for aller første gang


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var dette jeg krysset fingrene for at de skulle gjøre. Fortsette med classic, hvor de da laget en ny expansion (i stedet for TBC). Mange hadde nok blitt litt bitre, men ser ikke poenget i at man skal fortsette med 'classic' videre og videre til forskjellige expansions. Dette hadde nok vært det beste. Selv så blir jeg å spille Shadowlands,, men hadde blitt ekstatisk om de hadde satset på en WoW 2.0.

Lenke til kommentar

Du er en karakter i et univers. Hele poenget er og utvikle deg som en karakter. Men må si meg enig at det er på tide og begynne på noe nytt nå. Jeg har virkelig fått inntrykk av at Blizzard er nå døende. Spill blir kuttet ut, ansatte blir kuttet ut, avdelinger blir kuttet ut, de satser ikke på noe nytt mer.

Det er trist og se.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
bubba477 skrev (6 timer siden):

Hele universet er jo bare tull nå. Her trengs nytt spill og full reboot av hele serien.

"Problemet" er at spillet og loren er inngrodd hos mange rundt om i verden, så lenge de har den store massen med spillere og blodfans så er det bare å fortsette å melke kua. 

Lenke til kommentar
Merko skrev (1 time siden):

Gir jo ingen mening at de skal starte på nytt med nytt Warcraft MMO. Må heller lage nytt MMO som ikke baserer seg på Warcraft-universet i så fall.

Med "nytt WoW" tror jeg de fleste mener at man skal skape ny story uten å erstatte historien som allerede er der. Ikke at man skal begynne på nytt der handlingen var satt i 2004 eller slette historien.

Endret av Donkey Kong
Lenke til kommentar

Her var det mange classic-andy's.

Gi blizzard en sjanse med shadowlands, se hvordan det utvilkler seg. Blizzard har åpnet øynene mer til fansen det siste året, jeg er ganske sikker på at dette blir en saftig oppgradering fra bfa.

Hvis du liker classic ..gå spill classic, men ikke kom å klag på at retail ikke er det samme som før. Times have changed old man.

Lenke til kommentar

Når TBC kommer ut, vil de da oppgradere Classic, eller ha 3 spill?

Tror folk kommer til å klikke om de tar livet av Classic.

Selv, savner jeg Survival Hunter med Armor Penetration i WOTLK 😍

Digger at de fjernet Pvp Scaling, spiller kun pvp, da jeg foretrekker å spille på natten etter at de fleste i guilden har lagt seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...